İşyerimdeki arkadaşımdan muzdaribim

eyllull

Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2010
20
16
11
Merhaba kızlarr..Bende iş yerimdeki arkadaşımdan müzdaribim..O kişiyi kime anlatsam farklı farklı yorumlar alıyorum, birde sizlere sormak istedim...
Öncelikle size olayı anlatayımm...

İş yerimde benimle birlikte çalışan bir bayan var...Kendisi benden 7 yaş büyük...Onu ilk tanıdığımda bana arkadaş canlısı, her konuda yardım etmeye çalışan her zaman, her konuda benim yanımda olan biriydi...Tabi durum böyle olunca bende onu çok iyi kalpli biri olarak gördüm ve ona dostum diyebileceğim kadar çok seviyordum...Sonra sonra bunun hareketleri değişmeye başladı...Sanki beni kıskanıyor gb tavırları, beni baştan aşağı süzmeler aldığım yeni kıyafetlere ağız burun kıvırmalar falan...
Onunla konuşmadığımda araya mesafe koyduğumda dibimden ayrılmıyor, seni çok seviyorum Eylül sen benim kardeşim gbsin diyor, iyi olduğumda da beni üzmekten başka birşey yapmıyor, arkamdan dedi kodu da etmeye başladı sanrıım..
Ben bu bayana nasıl bir ders vermeliyim, nasıl davranmalıyım ona karşı ???

Son düzenleyen: Moderatör:
iyi mi kötü mü nasıl bir insan olduğunu ben çözemedim..

Son düzenleyen: Moderatör:
Samimi davran ama özel olabilecek hiçbir şeyini de anlatma derim.

Tamam canım...

Birde uzun olmasın diye üstte yazmamıştım, hani ilkokulda arkadaşlarımızı kıskandırmak için onunla konuşmazdık, onun yanında başka arkadaşlarımızla konuşurduk, o arkadaşımız hiç yokmuş gb davranırdık ya, öyle hareketleri var :))) gülüp geçiyorum ama bazende sinir olmuyor değilim..Mesela sabah işe benimle birlikte gidiyor, evi yolumun üstünde onu evinden aldım yanında dün evinde kalan arkadaşı da vardı sadece bana günaydın dedi ve benim açtığım bi kaç muhabbeti geçiştirip arkadaşlıyla kakara kikiri konuşup gülüyor, sanki ben onun özel şoförü çok sinir oldum gönül at şunları arabadan dedi ama yine yapmadım tabi ki, çok garip bi insan...
Elime geçirsem bir kaşık suda boğcam sanırım :52:

Tamam canım...

Birde uzun olmasın diye üstte yazmamıştım, hani ilkokulda arkadaşlarımızı kıskandırmak için onunla konuşmazdık, onun yanında başka arkadaşlarımızla konuşurduk, o arkadaşımız hiç yokmuş gb davranırdık ya, öyle hareketleri var :))) gülüp geçiyorum ama bazende sinir olmuyor değilim..Mesela sabah işe benimle birlikte gidiyor, evi yolumun üstünde onu evinden aldım yanında dün evinde kalan arkadaşı da vardı sadece bana günaydın dedi ve benim açtığım bi kaç muhabbeti geçiştirip arkadaşlıyla kakara kikiri konuşup gülüyor, sanki ben onun özel şoförü çok sinir oldum gönül at şunları arabadan dedi ama yine yapmadım tabi ki, çok garip bi insan...
Elime geçirsem bir kaşık suda boğcam sanırım :52:

Hahaha ay çok güldüm yaa :D Bu tür çocukça hareketleri olduğuna göre çok da ciddiye alınacak biri değil demek ki :D

Hahaha ay çok güldüm yaa :D Bu tür çocukça hareketleri olduğuna göre çok da ciddiye alınacak biri değil demek ki :D

:60: evet ya, ne diye bu kadar takıyorsam sanırım hamileliğin verdiği psikolojiyle onu önemsedim...Zaten normal bir insan olsa böyle davranışları olmaz, Allah benim iyiliğimi versin :1:

İş arkadaştan dost olmaz rakip olur orası misafirlik için bulunduğun yer değil mesafeli ol

ben sizin yerinizde olsaydım eğer;
-öncelikle arabadaki o tavırlarını gördükten sonra,asla bir daha o kadını arabama almazdım..dediğiniz gibi siz özel şöför değilsiniz.
-iş gereği konuşmam gerekiyorsa konuşurdum ama asla sırlarımı anlatmazdım.

kendinizi kullandırtmayın bence..bebişide sinir etmeyin karnınızda:31:

Back
X