işyerimdeki işgüzar arkadaş .

superchef

Nefsini öldür yoksa o seni öldürür!
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2015
656
219
35
selamlar bayanlar ,

Benim problemim muhasebe birimindeki arkadaşımın kendi işlerinin bir bütününü bana yıkması en son bugün dile getirdim bu iş benim değil, bunları dosyaya dizip öyle getir dedim o da ; zaten çok yok ben sana ayıracam sen takarsın dedi . bende sen tak getir dedim kaldı öyle şimdi çıkıp getirirse ne yapmam lazım ? bundan öncekinde de bak ben sana bır yardım ettim iki yardım ettim artık bu benim işim haline gelmesin sen de bana yardımcı ol demiştim bilmiyorum bundan sonra ne yapmam lazım acil cevap ???

Senin isin degilse yapma tabiki.tavrını koy,kararınında arkasında dur.
Nefret ederim insanı enayi yerine koymaya calısanlardan.:KK67:

Senin isin degilse yapma tabiki.tavrını koy,kararınında arkasında dur.
Nefret ederim insanı enayi yerine koymaya calısanlardan.:KK67:
koydum sertte konusdum ama almadı galiba kafası bundan sonra daha nasıl tavır koyarım dalarım herhalde :KK70:

aslında çok güzel anlatmışsın..galiba yüzsüz..o hala devam ederse sende aynen devam et söylemeye..geri gönder düzenle öyle getir bende yoğunum de..

aslında çok güzel anlatmışsın..o hala devam ederse sende aynen devam et söylemeye..geri gönder düzenle öyle getir bende yoğunum de..
dmi şimdi gelecek diyecem ki bunları tak lütfen ben sadece tarayacam yapamam dicem bakalım :)

Yöneticinize bildirin.
konuşdum bu konuyu ben dedim işinin çoğunu yapıyorum yani yardım amaçlı yaptım tamam ama arkadaş sürekli bana getirmeye başladı işlerini o da dedi ki zaten onun yükünü azalttın bende dedim ki evet ama benden yüksek maaş alıp onun çalışmaması ne kadar adil anlıyorum dedi bir yol göstermedi yani dedim o zaman ben bu durumda kendimi kötü hissediyorum falan da yapma etme de demedi yani ama bu artık benm işim halime geliyor ne anlamadım yani açıkça konusdum bir şey demedi ama birazdan gelirse bak orda dosyalar var düzenleyp getir dicem de ya cevap veremeyeceğim bir şey derse ne yapmam lazım net olarak ne dersem diretmez akıl a ihtiyacım var yoksa ciddi kıracam kalbini

sabah 10 da gelio akşam 5 de çıkıo oturduğu yerde hep telle konuşuyor çok rahat işi de haliyle yetiştirr am aresmen benı kullanıyor artık bunalttı iyi niyetimi kullanıyor resmen

Kişisel konuşma yapıosa uyarabilirsin.
Telefonla konuşup işlerini bana yıkmak için maaş almıyosun diye.

Kişisel konuşma yapıosa uyarabilirsin.
Telefonla konuşup işlerini bana yıkmak için maaş almıyosun diye.
kişisel konuşmuyor ama ne teşekkür eder ne rica eder ne müsaitsen der ole yap yanı der dicem zaten ters konuşursa ben senn stajerınmıyım dıcem işini yap dicem kme ne derse de desin zaten oncesınde yonetıcıyle konuşmamı yapmıştım yani i.çim rahat benm amacım sorun olmadan buuyutmeden işini yapıp getrmesı yanı

Sızın ısınız nedır? Gercekten yoğun musunuz?

Once kendı ıslerınız daha sonra yardımda bulunabılecegınızı soyleyın. Verecegı ısın sorumluluguda onun takıbındeyse bırakın gecıksın.. İsi aksaması durumunda gerekcelerınızı sunarsınız.. Sizi alakadar eden bir konu degılse...

İşte bir kere el attın mı hepsini sana yıkarlar.En güzeli yapmamak.Bir daha getirdiğinde yapmasını gerekeni söyleyerek tekrar tavrını koy.Sen yapma kesinlikle o zaman ciddiye almaz seni.

Sızın ısınız nedır? Gercekten yoğun musunuz?

Once kendı ıslerınız daha sonra yardımda bulunabılecegınızı soyleyın. Verecegı ısın sorumluluguda onun takıbındeyse bırakın gecıksın.. İsi aksaması durumunda gerekcelerınızı sunarsınız.. Sizi alakadar eden bir konu degılse...
ya ben önmuahsebeye bakıorm mesela fiş giriorum telefonla müşterilerle ilgili alakalı işleri takip ediorum arada resmı muhasebeye yardım edıorm ama en cok bu arkds yanı ayakçı gibi kullanmaya çalışıo ben çok hızlı ve düzenli çalışan bırıyım kendısı dosya düzenini bilmez dosyaları işlerken yanı faturları tek tek işler dosyaya takıp da gırmez hepsini yığar sonra bana getırır ki takayım die buna gıcık oluorm başlarda yoğundu dıe yardım amaçlı yaptm ama bunu görev edindi masraf ları da mal alışlaruı da satışlaraı da 3 aylık yıgıo bekle kı ben ayırıp takayım etiketini yapayım hoşuna gıdıo ama benm artık son noktam oldu anlamıyorda o kdr belli ediorum benim işim değil yani o ki ben telefon trafıgını de yonetıorm

İşte bir kere el attın mı hepsini sana yıkarlar.En güzeli yapmamak.Bir daha getirdiğinde yapmasını gerekeni söyleyerek tekrar tavrını koy.Sen yapma kesinlikle o zaman ciddiye almaz seni.
aynen takıp getırrmısın sadece tararım dıcem ıste ne der acaba kabul ettırır mı diretirmi eder se ben net ne diyebilirim ki alsın yapsın ?

aynen takıp getırrmısın sadece tararım dıcem ıste ne der acaba kabul ettırır mı diretirmi eder se ben net ne diyebilirim ki alsın yapsın ?

Kişiliğini bilmiyorum ama Rica etmeden de söyleyebilirsin.Al dosyayı baktın olmamış " Bir işim var acil Sen takıp getirdikten sonra ben tarayım " gibi bir cümle kurarsan otomatik şart cümlesi kurduğun için mecbur yapacak.

Kişiliğini bilmiyorum ama Rica etmeden de söyleyebilirsin.Al dosyayı baktın olmamış " Bir işim var acil Sen takıp getirdikten sonra ben tarayım " gibi bir cümle kurarsan otomatik şart cümlesi kurduğun için mecbur yapacak.
bu sefer de der ki acelesi yok zaten bı ara yaparsın der bı kere denemiştim çünkü tam bi düşüncesiz ya ben olsa demeye utanırım ne gerek var yaparım derim ama bole insnlar kullanmayı çok sevio sürekli sitelerde alışveriş yapan rahat bi tip

bu sefer de der ki acelesi yok zaten bı ara yaparsın der bı kere denemiştim çünkü tam bi düşüncesiz ya ben olsa demeye utanırım ne gerek var yaparım derim ama bole insnlar kullanmayı çok sevio sürekli sitelerde alışveriş yapan rahat bi tip

Of bu tipten bendede vardı bir ara 2-3 kez sağlam kavga etmiştim sonra düzeltti kendini.Sanırım laftan anlamıyor böyleleri.Sert ol :KK11:

ya ben önmuahsebeye bakıorm mesela fiş giriorum telefonla müşterilerle ilgili alakalı işleri takip ediorum arada resmı muhasebeye yardım edıorm ama en cok bu arkds yanı ayakçı gibi kullanmaya çalışıo ben çok hızlı ve düzenli çalışan bırıyım kendısı dosya düzenini bilmez dosyaları işlerken yanı faturları tek tek işler dosyaya takıp da gırmez hepsini yığar sonra bana getırır ki takayım die buna gıcık oluorm başlarda yoğundu dıe yardım amaçlı yaptm ama bunu görev edindi masraf ları da mal alışlaruı da satışlaraı da 3 aylık yıgıo bekle kı ben ayırıp takayım etiketini yapayım hoşuna gıdıo ama benm artık son noktam oldu anlamıyorda o kdr belli ediorum benim işim değil yani o ki ben telefon trafıgını de yonetıorm

Bende Genel muhasebe ye bakiyorum.. Dosyalama işlemini Genelde on muhasebe ye Bakan arkadaş yada sekreter arkadaş yapar.. Bende onlara yeri geldiğinde yardım ederim.. Önemli olan işin tamamlanmasidir...

Islerinizi yetiştirsemiyor ve is tanımıniz da olmayan bır işi size yaptırılmasını istemiyorsanız net bır şekilde söyleyin... Herkes kendi işini yapsın...

X