İşyerimdeki kişiler

Yasminneee

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2018
13
9
1
32
Kızlar merhaba;
Bizim işyerindeki kişiler dikkatimi çekti. Özellikle benle konuşurken gözlerime bakmıyor. Ya yere ya da iş tarif ediyorsa da işe bakıyor. Ve artık bu benim sinirimi bozmaya başladı.Sizden böyle birşey başına gelen var mı? Sizce nedeni ne olabilir?

Bende karsidakinin gozune pek bakamam neden bilmiyorum gozlerimde astigmat ve miyop var ondan mi acaba astigmat oldugu icin uzun sure ayni noktaya bakınca görüntü kayiyor gibi oluyor :KK70:

Muhafazakar tiplerse muhtemelen ondandır. Çok çirkin olduğunuzu falan düşündüklerinden değildir herhalde, bilemedim benim başıma gelmedi hiç. Erkek arkadaşım böyleydi başlarda ilk tanıştığımızda gözüme bakamazdı utandığından ama bütün kişilerin de size ilgisi yoktur.

erkekse dini nedenlerle olabilir, kadınsa alışkanlık olabilir. dert edilcek bi mesele yok.

Gozunuzun icine bakmalarini gerektirecek bir is mi yapiyorsunuz ki?
Ben tekstilde calisiyordum ya kumas ya iplik goturup suraya bakabilir miyiz diyordum ve ona bakiyorduk birbirimize degil yani ;)

Ya hayır gerçekten bakmıyorlar. Birşey soruyorlar cevabını yere bakarak bekliyorlar

Kızlar merhaba;
Bizim işyerindeki kişiler dikkatimi çekti. Özellikle benle konuşurken gözlerime bakmıyor. Ya yere ya da iş tarif ediyorsa da işe bakıyor. Ve artık bu benim sinirimi bozmaya başladı.Sizden böyle birşey başına gelen var mı? Sizce nedeni ne olabilir?
Ne varki bunda ,benim patronlarımda öyle yere bakarak konuşurlar.Hicte niye öyle diye dert ermedim aksine gözünün içine içine bakması daha kötü bence.

Ne varki bunda ,benim patronlarımda öyle yere bakarak konuşurlar.Hicte niye öyle diye dert ermedim aksine gözünün içine içine bakması daha kötü bence.
Öyle mi diyorsunuz.
Benim dert edeceğim tuttu o vakit

Bi şey duymuştum insan hoşlandığı ve belli etmek istemediği kişinin gözüne bakmazmış belki sizden hoşlanıyordur

Back
X