bayanlar işyerimde bi kız var beni çok kıskanıyo sinirlerimi tepeme çıkarıyo
şöyle anlatıyım
kompleksli bi kız boyu çok kısa tamam allah yaratmış ama kendisi kompleksli..
boyu aşırı kısa yüz güzelliğide yok huy güzelliğide...
bende çevremde beğenilirim güzelim fiziğim düzgün işyerinde biri iltifat etsin kuduruyo
topuklu giydinde bile yarıma gelmiyo
kimseyi hor gören biri değilim çok ılımlı insanlara cana yakın biriyimdir sürekli bende hata bulmaya çalışıyo benden büyük
iş olarak daha tecrübeli sürekli yanıma gelip ben şöyleyim böyleyim diye kendini övüyo
ve işime karışması beni delirtiyo sanane benim işimden..kendi yaptığı yanlışıda benim üstüme atıyo
özellikle şık giyindiğim zamanlar tip tip bakıyo ve her haliyle fesatlığını belli ediyo
ve kendisi okadar karaktersiz biriki bekar ve evli adamla beraber şirkette herkes biliyor
benim o kıza her baktığımda miğdem bulanıyo adam onun kara kaşına kara gözüne bakmıyo heralde
adamın boyu kadar çocuğu var ama parasını yiyo
hiçmi vicdanın yok hiçmi utanman yok annenin babanın yüzüne nasıl bakıyosun ??
o çocukların o karısının vebalini nasıl çekiceksin ?
ama suç adamda değil onda dişi kuyruk sallamazsa erkek yanaşmaz...
sorun bu kendisi karaktersiz ve kıskanç
ve bu kıskançlığını her işime burnunu sokarak belli ediyo şirkettede herkes biliyor beni kıskandığını

kompleksli bi kız boyu çok kısa tamam allah yaratmış ama kendisi kompleksli..
boyu aşırı kısa yüz güzelliğide yok huy güzelliğide...
bende çevremde beğenilirim güzelim fiziğim düzgün işyerinde biri iltifat etsin kuduruyo
topuklu giydinde bile yarıma gelmiyo
kimseyi hor gören biri değilim çok ılımlı insanlara cana yakın biriyimdir sürekli bende hata bulmaya çalışıyo benden büyük
iş olarak daha tecrübeli sürekli yanıma gelip ben şöyleyim böyleyim diye kendini övüyo
ve işime karışması beni delirtiyo sanane benim işimden..kendi yaptığı yanlışıda benim üstüme atıyo
özellikle şık giyindiğim zamanlar tip tip bakıyo ve her haliyle fesatlığını belli ediyo

ve kendisi okadar karaktersiz biriki bekar ve evli adamla beraber şirkette herkes biliyor
benim o kıza her baktığımda miğdem bulanıyo adam onun kara kaşına kara gözüne bakmıyo heralde

adamın boyu kadar çocuğu var ama parasını yiyo
hiçmi vicdanın yok hiçmi utanman yok annenin babanın yüzüne nasıl bakıyosun ??
o çocukların o karısının vebalini nasıl çekiceksin ?
ama suç adamda değil onda dişi kuyruk sallamazsa erkek yanaşmaz...
sorun bu kendisi karaktersiz ve kıskanç
ve bu kıskançlığını her işime burnunu sokarak belli ediyo şirkettede herkes biliyor beni kıskandığını