canım bende memurum, bunları kafana takarsan hasta olursun.
herkes yöneticilik sıfatının hakkını veremez, bağırmanın,terslemenin yöneticilik olduğunu sanan müdürler var.
sen kendini hiç bozma,ses yükseltme çünkü bu senin aleyhine olur,üzülürsün.
işini düzgün yapıyorsan vicdanın rahatsa,gerisini boşver,
bulunduğun ortamdaki kişileride huyuna suyuna göre idare et,umursama fazla,sen kıymetlisin unutma.
ben seni her halta alışsın diye bol bol hakaret ediyorum sen daha elin adamı laf etti diye sinirden titriyosun. Dün bir tane deli asker bana ana bacı küfür etti ya ben ne yapayım. delinin küfür iltifattır derler sende onları deli olarak gör salla gitsin. ayın 15inde maaşı kap keyfine bak. Ben kocan. Gece gece canım sıkıldı araziye gidecem merak ettim ne yazıyorsun diye buldum valla şifreni. Özel hayatın avuçlarımın içinde kızımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben seni her halta alışsın diye bol bol hakaret ediyorum sen daha elin adamı laf etti diye sinirden titriyosun. Dün bir tane deli asker bana ana bacı küfür etti ya ben ne yapayım. delinin küfür iltifattır derler sende onları deli olarak gör salla gitsin. ayın 15inde maaşı kap keyfine bak. Ben kocan. Gece gece canım sıkıldı araziye gidecem merak ettim ne yazıyorsun diye buldum valla şifreni. Özel hayatın avuçlarımın içinde kızımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Bu ne yahu?
Resmen sok oldum
öncelikle rezil olduğum filan yok. Herkes kendi kocasına özel hayatına baksın. çok güldüm ben bu duruma. kocamı tanıdığım için bu durum çok acayip gelmedi. o her sorunumu kendi halleder. Ve şunu der bu sitelere girip de kıt akıllarıyla saçma sapan tanımadığın insanlardan akıl alma der. En iyi yardımcım odur. Hesabı kapatcam zaten. Ben kocamla çok mutluyum. Haddinizi aşmayın kendi kocanıza bakın. Benim eşim özelime burnunu sokar bende onun özeline burnumu sokarım. Oda rahatsız olmaz bu durumdan bende. Benim eşimden gizlim saklım olmaz. Sizin özel hayatınıza karıştığı zaman rahatsız oluyorsanız demekki gizli iş çeviriyorsunuz eşiniz rahatsız oluyorsa oda gizli iş çeviriyordur. DİKATTT
Bunu yazan muhtemelen kocabey.
Umarım öyledir.
Yoksa yazıkb
Size bütün bu lafları eden birini bu şekilde savnabilen birine ne denebilir ki.
Bir bakın bakalım eşinizin yazdığına.
Sonra da sizin yazdığınza (tabi eğer sizseniz)
sonra kimin aklı kıt çıkar ortaya.
Tabi anlaşılabilirse...
Anlayabilene....
Siz bu duruma gülmüşsünüz..
Kendi adıma eşinizin o yorumunu görünce fena oldum. Nasıl bir adam bu diye.
Mutluluklar size.....
hakaret ediyorum demesi hakaret ettiğini göstermez. Biriside kocamı döverdim demiş. Bunu demeklede o kişi kocasını dövecek(dövebilecek) değildir. Her şey lafla olmuyor. Burasının da benim adıma bir özel olduğunu düşünmüyorum. Sorunumu direk eşimle hallederim bunu 3 şahıslara sormam. Eşimden gizlediğimi burada tanımadığım insanlara paylaşacak değilim. Sadece soru sorarım bilgi alırım. Ama özel konularda bunu 3. şahısa bırakmam. Eşimde aynı şekilde sorununu başkasıyla değil benimle konuşur saygılar belki burada böyle yazıyor ama evde yemek bile yapıyordur temizlik bile yapıyordur ne biliyorsunuz da konuşuyorsunuz ki? ben çalışan bir bayanım kendi ekonomik özgrlüğümde var hakarete gelecek değilim heralde mutluyuz tabiki
öncelikle rezil olduğum filan yok. Herkes kendi kocasına özel hayatına baksın. çok güldüm ben bu duruma. kocamı tanıdığım için bu durum çok acayip gelmedi. o her sorunumu kendi halleder. Ve şunu der bu sitelere girip de kıt akıllarıyla saçma sapan tanımadığın insanlardan akıl alma der. En iyi yardımcım odur. Hesabı kapatcam zaten. Ben kocamla çok mutluyum. Haddinizi aşmayın kendi kocanıza bakın. Benim eşim özelime burnunu sokar bende onun özeline burnumu sokarım. Oda rahatsız olmaz bu durumdan bende. Benim eşimden gizlim saklım olmaz. Sizin özel hayatınıza karıştığı zaman rahatsız oluyorsanız demekki gizli iş çeviriyorsunuz eşiniz rahatsız oluyorsa oda gizli iş çeviriyordur. DİKATTT
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?