İŞYERİMDEN

Prenses Polyanna

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2017
53
19
8
39
İşyerimde hayvana benzeyen bir adam çalışıyor davranışları çok rahatsız edici öyleki şu davranışta bulunma diyecek kadar anormal bir insan. mümkün olursa başka bir yere gideceğim ancak ozamana kadar ne yapabilirim. Aslında çalıştığım kurum gerekli bazı işlemleri yapıyor ceza veriyor ancak bir süre sonra benzer davranışlar tekrarlıyor şikayetçi olayımmı siz olsanız ne yapardınız

İşyerimde hayvana benzeyen bir adam çalışıyor davranışları çok rahatsız edici öyleki şu davranışta bulunma diyecek kadar anormal bir insan. mümkün olursa başka bir yere gideceğim ancak ozamana kadar ne yapabilirim. Aslında çalıştığım kurum gerekli bazı işlemleri yapıyor ceza veriyor ancak bir süre sonra benzer davranışlar tekrarlıyor şikayetçi olayımmı siz olsanız ne yapardınız
Nasıl davranıyor mesela? Fiziksel bir davranış mı? Uslup mu?

Nasıl davranıyor mesela? Fiziksel bir davranış mı? Uslup mu?
Bağırarak konuşuyor karşıma geçip münasebetsiz yerini uzun uzun kaşıyor anlam veremediğim tuhaf sesler çıkarıyor geğiriyor müstehcen şeyler ima ediyor acaba benmi yanlış anlıyorum diye düşünüyorum ama en son karşıma geçip kaşıma hareketi yanlış anlama olmadığını gösteriyor bence. Kabalikta master yapmış yapmış. Asıl anlamadığım kendi kızları falanda çalışıyor. İnsan sende bu mantık varken başkasının daha iyi olacağına inancın varmı. Şaşkınım. Ne yapmaya çalışıyor.

Hayvana benzeyen!:)) güleceğim geldi ilahi..

Bağırarak konuşuyor karşıma geçip münasebetsiz yerini uzun uzun kaşıyor anlam veremediğim tuhaf sesler çıkarıyor geğiriyor müstehcen şeyler ima ediyor acaba benmi yanlış anlıyorum diye düşünüyorum ama en son karşıma geçip kaşıma hareketi yanlış anlama olmadığını gösteriyor bence. Kabalikta master yapmış yapmış. Asıl anlamadığım kendi kızları falanda çalışıyor. İnsan sende bu mantık varken başkasının daha iyi olacağına inancın varmı. Şaşkınım. Ne yapmaya çalışıyor.
Şaka mı bu? Nası dayanıyorsun bunlara? İğrenç ve ahlaksız adam kızlarından da utanmıyor demekki. İşten ayrılma durumunuz var ise ayrılın gitsin.

Yahu adamın tipinden sanane , niye hakaret ediyorsun diyecektim ki aşağıdaki mesajlarını gördüm .. iyyyy, boooggghh. . Şikayet Et ,ifşa et ,kısaca rezil et ..

Bende adamın kendi ayıbı o utansın yaptıklarından diyorum. Ben yanlış bir şey yapmıyorum. Tek çalışan değilim. Diğer çalışanlar iyi. Çoğu rahatsız bence adam umursamıyor herkes alışmış. başka yere gideceğim inş o zamana kadar karşılaşmamak için elimden geleni yapacağım çalışmak zorundayım .

Önce şefe müdüre söylemek gerekiyor onlar da pek bir şey yapmıyor daha üstlere söyleyince gereken yapılıyor bu sefer ilgilenmeyen amirler de dahil herkes soruşturuluyor ortam geriliyor herkes kızgın tedirgin oluyor bende sıkıntı yaşıyorum

Bu adama hayvan demek hayvanlara hakaret olur. Azgın sapık bi taraflarıyla başka yerde uğraşsın

Adamın evlilik hayatında sorun var herhalde hanımı var mı bunun

Back
X