• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşyerin de kafa dengi insan olmaz mı

oD2808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
3.198
508
323
40
3 yıldır bir işyerinde çalışıyorum
İşyerimden hiç memnun değilim elimde olsa bir dakika durmam
Ama işte şartlar malum

Aslında işimi seviyorum ama iş arkadaşlarımı sevmiyorum.kız kardeşimle aynı yerde çalışıyoruz fakat ayrı bölümlerdeyiz bir arkadaşım var kardeşimin özel hayatıyla ilgili olumsuz konuşuyor
Bazen beni kıskandırınız düşünüyorum
Eğer özel konular anlatırsam iyi fakat normalde çok samimi olmuyor kullanılıyor muyum acaba
İşyerinde arkadaşsız kalmamak için sesimi çıkarmıyorum ama çok bunaldım
Sizin işyerinizde herkes iyi mi
Arkanızdan konuşulduğunu duysanız ne yapardınız
Arama mesafe koysam çok yanlız kalıyorum koymasam kullanıldığımı hissediyorum
Bana yardım eder misiniz

İş arkadaşlarım ailemden once akrabalarımdan önce koşarlar kötü günümde. Bayan erkek farketmez. Annem iki aydır burada o bile şaşırıyor aramizdaki ilişkilere. Hep birbirimiz için kostururuz, destek oluruz. Bu nasıl oldu dersen şans. Onlar benim bu hayattaki en büyük şansım.

Orada iş yapıyorsunuz
Yüzeysel arkadaşlıklardan ötesine en gerek var
Yüzeysel ama mıç mıç tavır sergiliyor bir çoğu sen bunu samimiyet olarak görüyorsun sadece

Kardeşinde yanındaymış yemeklerde molalarda elinden geldiğince yan yana olursunuz bitti

İşyerinden (hele bir de samimi) arkadaş edinmek bence son derece büyük bir acemi hatası.

İşimi yapar, genel sohbetler ederim; kimsenin özeline girmem, kendi özelimi açık etmem.
Diğerleri birbiriyle Kaynaşık
Ama hep bir dedikodu küçümseyici konuşmalar vs. Adamlar bile burda kadın gibi dedikoducu
İnsanlardan soğudum vallahi burda
Diğer arkadaşlar bir birbirlerinin arkasındaki konuşup yüzüne gülebiliyor
Ben yapamıyorum işyerinde ki arkadaşlarım niye böyle diye kafama çok takıyorum

3 yıldır bir işyerinde çalışıyorum
İşyerimden hiç memnun değilim elimde olsa bir dakika durmam
Ama işte şartlar malum

Aslında işimi seviyorum ama iş arkadaşlarımı sevmiyorum.kız kardeşimle aynı yerde çalışıyoruz fakat ayrı bölümlerdeyiz bir arkadaşım var kardeşimin özel hayatıyla ilgili olumsuz konuşuyor
Bazen beni kıskandırınız düşünüyorum
Eğer özel konular anlatırsam iyi fakat normalde çok samimi olmuyor kullanılıyor muyum acaba
İşyerinde arkadaşsız kalmamak için sesimi çıkarmıyorum ama çok bunaldım
Sizin işyerinizde herkes iyi mi
Arkanızdan konuşulduğunu duysanız ne yapardınız
Arama mesafe koysam çok yanlız kalıyorum koymasam kullanıldığımı hissediyorum
Bana yardım eder misiniz
Kardeşiniz hakkında niye kötü konuşturuyorsunuz ki..
Tıkayın ağzına lafı onlar kim ki gelip kardeşini sana kötülüyorlar...
Arkadaşsız kalmayayım diye kendinizi ezdirmişsiniz, yapmayın..
Boşverin böyle olacaklarına hiç olmasınlar daha iyi..

O kişinin tarzı ile ilgili

Bir iş arkadaşım sen ev alıyorsun kimse bilmiyor ben düdüklü tencere alıyorum tüm ofis öğreniyor demişti

Ben ketumum mesela kimseye iş dışında genel geçer muhabbet dışında konuşmam

Gerçekten konuştuğum yani derdimi vs anlattığım bir iki kişiyi geçmemiştir 12-13 yıllık iş hayatımda

O nasıl arkadaşmış yahu ben olsam kardeşim hakkında hayatta konuşturmam elin kadınını/adamını. Ne münasebet? Ağzının payını verin sussun, öyle arkadaşı ne yapacaksınız, hiç hoş değil. Bazı arkadaşların olmaması olmalarından daha iyidir. Böyle insanlar size zarar verir, gereksiz tipler.

Yasınız kac?Ne işi yapıyorsunuz?Özür dileyerek söyluyorum ama cok mu ezik duruyorsunuz?

Olmuyor oldu zannediyorum olmuyorsa olmuyor alıştım artık ciğeri 5 para etmezleri adam yerine koymayarak takmıyorum .

Kardeşiniz hakkında niye kötü konuşturuyorsunuz ki..
Tıkayın ağzına lafı onlar kim ki gelip kardeşini sana kötülüyorlar...
Arkadaşsız kalmayayım diye kendinizi ezdirmişsiniz, yapmayın..
Boşverin böyle olacaklarına hiç olmasınlar daha iyi..
Kötü derken hakaret içeren değil tabi ki bu kadar konuşturmam
Ama eleştiri yapıyor çok sanki kıskanıyor gibi geliyor
İşyeri hakkkında ikimiz birbirimize çok şey anlatıyoruz ama anlatacak şeyimiz kalmayınca çok görüşmüyoruz
Bu bahsettiğim arkadaş çok muhabbeti iyi olan diğer kişilerle çok iyi anlaşan birisi çevresi geniş
Halböyle olunca arama mesafe koysam sanki bende sorun varmış gibi geliyor

sırf arkadaşsız kalacaksın diye kardeşinin dedikodusunu mu dinliyorsun. yazık ki ne yazık....... o kadın senin arkandan kimbilir ne konuşuyordur. işyerindeki arkadaşlık köprüyü geçene kadardır. para ile ilgili bir mevzuda ilk o satar, en çok dedikodunu o yapar, işten çıktığında ilk o konuşmayı keser. işyerinde arkadaşlık olmaz.

sırf arkadaşsız kalacaksın diye kardeşinin dedikodusunu mu dinliyorsun. yazık ki ne yazık....... o kadın senin arkandan kimbilir ne konuşuyordur. işyerindeki arkadaşlık köprüyü geçene kadardır. para ile ilgili bir mevzuda ilk o satar, en çok dedikodunu o yapar, işten çıktığında ilk o konuşmayı keser. işyerinde arkadaşlık olmaz.
Kardeşimin hakkında dedikodu değil de olumsuz yorum yapıyor
O kişi başka kişilerle çok iyi ama
Çok sevilen birisi
Böyle olunca bende mi sorun var diyorum
Ama benimle önemli konularda konuşuyor genelde normalde çok konuşmuyor
Beni biraz küçümsediğini hissediyorum
Aslında herkese öyle ben bilirim havasında ama kimse de birşey demiyor hep onun peşindeler ne iki yüzlü insanlar anlamıyorum

Büyükşehirde hiç gerek yok arkadaşa falan, dedikodu laf söz bitmiyo benim de yok kafa dengi bi arkadaşım, bende napiyorum laylaylom takılıyorum o kadar maksat mesai bitene kadar eğlenmek zaman geçirmek, iş yoğun zaten arkadaşa ihtiyaç duymuyorum

İşyerinde arkadasa ne gerek var diyenleri anlayamıyorum. Sabahtan akşama kadar evimizden çok durduğumuz yerde mutsuz nasıl durulur, esimizden cocugumuzdan cok gorduğumuz insanlarla nasıl konuşulmaz.

İşyerinde arkadaşlık kurulmaz. Kimseyle samimi olunmaz. Günü geçirmelik yüzeysel olacaksın. Oldukça dedikoduya girmem, samimi olmam, sır asla vermem. Beni sıkıcı zannediyorlar ama değilim. Tecrübe bunlar hep

Bacım samimiyetle sululuk arasında çok ince bir çizgi var. O çizgiyi bozmadan özeline çok girmeden arkadaşlıklar kurabilirsin. Kimseye soğuk durma. Samimiyetini koru. Sabah 8 akşam 6 çalışıyorum. Bulunduğum departmanda tek bayanım. Biri bir şey söylerse içtenlikle karşılık veriyorum. Komik bir şey olursa tebessüm ediyorum. Olay budur. Özeline girmelerine izin verme. Hiç beklemediğin anda getirip karşına çıkarırlar. Özeline girmeye kalkarlarsa bu konularda konuşmayı pek sevmiyorum de geç. Zaten mıçmıç olmanın bir anlamı yok. Neticede iş hayatı birçok departmanla iletişim halinde olmamız gerekiyor. Dozunda bir bağ kurarsan güllük gülistanlık iş hayatın olur. Özelini de paylaşmazsan ona mı söyledi buna mı anlattı derdin olmaz. Anneannemin bir sözü vardır. "Verme sırrını dostuna o da gider söyler kendi dostuna" diye. Çizgiyi bozma.
Kardeşinle ilgili durumda da kimseyi konuşturma. Kötü bir özelliğinden bahsediyorlarsa ben bu durumla ilgili gereken konuşmayı ona yaptım. Başka kimseye laf düşmez de. Yarın bir gün işten ayrılırsın tüm o arkadaşların gider. Kardeşin ömür boyu hayatında olacak. İki tane dedikodu meraklısı yüzünden kardeşine laf ettirme.

Back
X