işyerınde bayram harçlığı

Bana bir is lazim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2011
1.785
43
158
İstanbul
:52: kızlar aslında dert değil sadece fikirlerinizi merak ettim

şimdi ben 4,5 - 5 aylık hamıleyım çalışıyorum şeker bayramında çalıştıgım yer 350 tl harclık verdı kaldıkı ıkı senedır calısıyorum burda ve her şeker bayramı ve kurban bayramında aldım bu harclıgı ve patronlarım bundan sonra her bayramda verılecegını söylemıstı

ama şimdi ben hamıle oldugum ve işten cıkıcagım ya da izne ayrılacagım gerekcesıyle vermemezlık ederler mı acaba dıger arkadasa sordum oda daha almamıs offff cok ıhtıyacım var o paraya verırler mı sızce :5:

şimdi ben 4,5 - 5 aylık hamıleyım çalışıyorum şeker bayramında çalıştıgım yer 350 tl harclık verdı kaldıkı ıkı senedır calısıyorum burda ve her şeker bayramı ve kurban bayramında aldım bu harclıgı ve patronlarım bundan sonra her bayramda verılecegını söylemıstı

ama şimdi ben hamıle oldugum ve işten cıkıcagım ya da izne ayrılacagım gerekcesıyle vermemezlık ederler mı acaba dıger arkadasa sordum oda daha almamıs offff cok ıhtıyacım var o paraya verırler mı sızce :5:

İnşallah verirler canım...:26:

diğerlerine verirlerse sanada verirler.birde cebinde olmayan para için plan yapma:34:

ne güzel işyeriymiş öyle 350 TL bayram harçlığı :52: bizimkilerde kuruş koklatmıyo valla anca bi kutu çikolata veriyolar oda en ucuzundan.

ben sanmıyorum öyle bir ayrımcılık olucağını sonuçta işten çıkana kadar veya doğum iznine kadar sana diğer elemanlardan farklı davranamazlar bu bir nevi senin o sene çalışmaların için ödüllendirilmen gönlünün yapılması sonuçta

ne güzel işyeriymiş öyle 350 TL bayram harçlığı :52: bizimkilerde kuruş koklatmıyo valla anca bi kutu çikolata veriyolar oda en ucuzundan.

hahah aynen valla bana 100 tl veriyoruz deseler bütün sene sevgiyle bakarım onlara ben :1:

valla bize her bayramda patron 150 tl veriyodu ama geçen ramazan bayramında vermedi, seyitoğlundan çikolata aldı bize.
bakalım bu bayram ne olacak
verirse bugün verir zaten
bu arada ben bugünde çalışıyorum, saat kaçta çıkarım belli değil, evdede bi sürü iş beni bekliyor :44:

Back
X