masanın değiştirilmesini talep et.
müdüre söyleseniz?
ya da rahatsız olduğunuzu tekrar hatırlatsanız
Yerinizin değiştirilmesini talep etseniz?Uyardığınız halde değişmiyorsa yapacak başka bir şey yok gibi.Kapıyı kapatmanız da hoş değil
O kadar kurumsal bir firma ise, İnsan Kaynakları departmanı vardır.
Durumu onunla paylaşın çözsünler.
O da olmadı üst birime iletin konuyu...
Aslında çok büyütülecek bir mesele değil.
Yaptıkları tabii ki de iş ahlakına aykırı bir davranış...
Kalkıp kapıyı kapatmanız da sizin saygısızlığınız..
Bu sorunun çözümü bu değil..
Gidersiniz talebinizi yaparsınız ordan uzaklaşırsınız..
yani burç muhabbeti yapıyorlarsa gider kapıdan ay kızlar benim burcum hakkındaki konuştuklarınızı tam duyamadım bir de işte iki masa ötedeki de net anlayamamış tekrar etseniz olur mu der gelirdim
yani her seferinde söyleyin rahatsız olduğunuzu
ben müzikli ortamda çalışamam benim oda arkadaşım müziğini kulaklık ile dinlerdi bundan hoşlanmaya bilir ama benim çalışmam sekteye uğrarsa bu durumdan da patronun hoşlanmayacağı açık
4lü birleşik masada çalışıyosan sen ne kadar yakından senle beraber çalışan 3 kişi de o kadar yakındır. biraz takıntı yapmış olabilir misin?
Sizin de rahatsızlığınızı belirtmeden direkt gidip kapı örtmeniz hoş bir davranış olmamış açıkçası. Tamam sonradan belirtmişsiniz ama direkt dan diye kapı kapattığınız için şu an uyuzluğuna da yapıyor olabilirler. Kurumsal bir firmaysa zannediyorum İK bölümü vardır, orayla görüşün ya da tek çare kulaklık kullanmak. Arka planda çok dikkatinizi dağıtmayacak bir müzikle çalışabilirsiniz ortam uygunsa.
Bence de IK ile konuyu paylaşmalısınız mutlaka,daha önce uyardığınızı ve sizin çalışma performansınızı etkilediğini özellikle belirtin.
arkadaşına söyle yakınsın nasıl olsa onunla.
o da o üçlüden biri
kendi içlerinde yavaş olalım falan desin diğerlerini ikaz etsin.
Kulaklik oneririm (ecz sorun ses icin o yonlendiri )baska yolu yok ne kadarda kurumsal olsa ust yonetime i.k islemiyor
Maalesef ki cok yorucu acik ofis ugultu ses olayi is yorucu olmasa insanin sesten perti cikiyor mesai bitimi
Belki kulaklik kullandiginizi gorurlerse onlarda dikkat ederler
Bizdede cep telefonuyla konusurken ortam arsinlayan vardi dakikalarca 45.50 dk her cebi caldiginda adam ayaga kalkar volta atardi camdan atasim gelirdi ama bise diyemiyosun sonucta is yeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?