İşyerinde cinsel taciz ve sonrası

bikahve95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.151
1.171
83
Herkese Merhaba,
3 yıldır çok memnun olduğum bir şirkette çalışıyordum. Kahvaltı öğle yemeği ikramlıklar olan cumartesi pazar tatil olan çok rahat bir işim vardı. Ağustosun son haftası şirkette çalışan birisi benim gizli bir şekilde fotoğraf ve videolarımı çekerek bunu mast. Yaparken kullanmış. Kendisi sevdiğim bir arkadaşımdı bunu onun telefonunda görerek büyük Bir şoka uğradım. O anlık şokla hepsini sildim. Sonra yönetime şikayetimi dile getirdim fakat sildiğim için elimde bir kanıt olmadı. O da bundan faydalanarak bikahve bana iftira atıyor dedi. Sonrasında bu çocuk yönetimin baskılara dayanamayarak istifa etti gitti. Fakat arkamdan bikahve benimle yatmak istedi sevişmek istedi tarzı iftiralar atarak gitti patronumda benim yüzüme sen haklısın sen mağdursun dedi ama arkamdan şirkete bikahve de suçlu o da mesaj yazmış diyerek beni kötü duruma düşürdü.
Şimdi dün istifamı verdim fakat mağdur durumda olduğum için tüm haklarım ödenecek.
Şimdi size soruyorum sizce işten çıkmakla doğru bir karar mı verdim yoksa bu kadar rahat bir işi bırakmamalı mıydım bu arada şirketteki tüm arkadaşlarım çıkarıldı ve bennyapayalnız kaldım

Arkadaşin video'ya masturbasyon yapmak için baktiğini nereden biliyorsun?
Nasil onun cep telefonuna baktin? Madem bakiyorsun, adem halen niye video'yu cebinde saklasin?

Cidden mesaj yolladinmi bu şahisa?

Ve haklarin hiçbiri verilmez. Ortada dava yok birşey yok. Neyin mağduriyeti o zaman? Iş veren tazminat felan vermez.

Ya bu konuda baya eksiklikler var yada fake. Cok fazla tutarsizliklar var.

Maaşım 3 bin di
Cumartesi pazar tatildi kahvaltı öğle yemeği öğleden sonra saat 4 ye yemek gibi bişey daha vardı
Bayramlar hep 9 gün tatil
Rahattım tek başımaydım karışanım falan yoktu

Helede bu devirde bu şartların varken çıkmak bana hiç mantıklı gelmedi.
Aynı konforda işi zor bulursunuz.
Pişmanlık yaşamamak için biraz daha düşünün derim.

Bence çıkma. Çıkarsan onların senin için dediklerini doğrular gibi olacaksın.
Dimdik dur bu konuyu açan olursa ağzının payını ver.
Gerekirse patronunla tekrar bu konuyu konuş düzgünce .
Psikolojik olarak çok çöktüm, benimle kimse konuşmuyor yemeği yalnız yiyorum herkes bana öcü gibi bakıyor

Arkadaşin video'ya masturbasyon yapmak için baktiğini nereden biliyorsun?
Nasil onun cep telefonuna baktin? Madem bakiyorsun, adem halen niye video'yu cebinde saklasin?

Cidden mesaj yolladinmi bu şahisa?

Ve haklarin hiçbiri verilmez. Ortada dava yok birşey yok. Neyin mağduriyeti o zaman? Iş veren tazminat felan vermez.

Ya bu konuda baya eksiklikler var yada fake. Cok fazla tutarsizliklar var.
İnanıp inanmamak sana kalmış.
1 videoyu kendi gelip gösterdi
2 yasal haklarım verileceğine dair dilekçe var elimde
3 mesaj falan yollamadım yollamış olsam onu niye şikayet ediyim

Silinen fotoğraflar,videolar geri gelmiyor mu?
Taciz davası falan açılmıyor mu?
Bir avukata danışmadan istifa etmemeliydin bence.
Çok çok üzüldüm.
Geçmiş olsun.

Baktimda, süreki böyle kv'de anne tarzl reytingli konu açmaya çalişiyorsun. Iş yerin çok rahatmiş peki bu ne?

Hani sana karişan eden yoktu? Müdürün üzerinede bir kaç konu açmişsin. Adeta millet ile dalga geçiyorsun! Ve bu defa iş yerinde taciz gibi çok ciddi bir konu ile. Binlerce kadin bunu ne yazikki gerçekten yaşiyor. Bare bunu reyting için kullanma, tekrar kv'de konulari aç madem dalga geçmek istiyorsun.

Psikolojik olarak çok çöktüm, benimle kimse konuşmuyor yemeği yalnız yiyorum herkes bana öcü gibi bakıyor
Bi süre sonra düzelir ancak sizin sakin olup duruşunuzu bozmamanız gerekiyor .
Yani haklı bir insanın davranması gerektiği gibi.
Bu konuyu kapatın lafı açılırsa kendinizden emin konusun kendinizi ispatlamaya girmeyin artık.
Neler unutuluyor emin olun bi süre sonra lafı bile açılmaz.

Baktimda, süreki böyle kv'de anne tarzl reytingli konu açmaya çalişiyorsun. Iş yerin çok rahatmiş peki bu ne?

Hani sana karişan eden yoktu? Müdürün üzerinede bir kaç konu açmişsin. Adeta millet ile dalga geçiyorsun! Ve bu defa iş yerinde taciz gibi çok ciddi bir konu ile. Binlerce kadin bunu ne yazikki gerçekten yaşiyor. Bare bunu reyting için kullanma, tekrar kv'de konulari aç madem dalga geçmek istiyorsun.
Süpersin😘 yakalandınnnn🤣🤣 zaten saçma yani mesajlaşmadığın biri durduk yere niye gelip bak bunla mastür. yapıyorum desin

Isten cikinca soylentileri dogrulamis oluyorsunuz. Ancak böyle bir ortamda calismaya devam etmek de zor olur. Sanirim ben de cikardim.

Herkese Merhaba,
3 yıldır çok memnun olduğum bir şirkette çalışıyordum. Kahvaltı öğle yemeği ikramlıklar olan cumartesi pazar tatil olan çok rahat bir işim vardı. Ağustosun son haftası şirkette çalışan birisi benim gizli bir şekilde fotoğraf ve videolarımı çekerek bunu mast. Yaparken kullanmış. Kendisi sevdiğim bir arkadaşımdı bunu onun telefonunda görerek büyük Bir şoka uğradım. O anlık şokla hepsini sildim. Sonra yönetime şikayetimi dile getirdim fakat sildiğim için elimde bir kanıt olmadı. O da bundan faydalanarak bikahve bana iftira atıyor dedi. Sonrasında bu çocuk yönetimin baskılara dayanamayarak istifa etti gitti. Fakat arkamdan bikahve benimle yatmak istedi sevişmek istedi tarzı iftiralar atarak gitti patronumda benim yüzüme sen haklısın sen mağdursun dedi ama arkamdan şirkete bikahve de suçlu o da mesaj yazmış diyerek beni kötü duruma düşürdü.
Şimdi dün istifamı verdim fakat mağdur durumda olduğum için tüm haklarım ödenecek.
Şimdi size soruyorum sizce işten çıkmakla doğru bir karar mı verdim yoksa bu kadar rahat bir işi bırakmamalı mıydım bu arada şirketteki tüm arkadaşlarım çıkarıldı ve bennyapayalnız kaldım
şöyle bi geçmişten bu güne açtığınız konulara baktım da, niye GENELLİKLE konular bel altı? ve ne kadar çok konu açmışsınız öyle:KK48: tabi insan konu açar açmasına da sizin açtığınız bir çok konu öyle hepimizin günlük hayatta yaşadığı şeyler...ben şahsen nadiren başkalarının fikrini sorarım sorsam da yine kendi bildiğimi yaparım.açtığınız hemen hemen bütün konular da herkesin başına gelen ve kendiçabasıyla üstesinden geldiği konular.sizde de psikolojik bir sorun olabilir mi acaba??? işten ayrılmakla gerçekten iyi etmişsiniz eğer söylediğiniz gibi siz asla muhattab olmamış ve asla mesaj atmamışsanız yada aşırı bir samimiyet aranızda olmamışsa???iş arkadaşımın telefonunu asla elime almaya cürret edemem ben, aynı şekilde benim iş arkadaşım da telefonum orada bir saat çalsa ben yoksam bile asla dokunamaz. belki de siz o mesafeyi koruyamamışsınız. hani dediniz ya ben tesadüfen o videoları gördüm ondan böyle diyorum, yani iş arkadaşımın telefounu neden elime alayım ha aldım diyelim NEDEN GALERİYE GİREYİM??????? ha bide erkekler basit günlük hayatta normal giyimli bir kadının videosundan etkilenip mast. yapacak varlıklar değildir, buradaki kimse kanmaz bu lafınıza. mast. yaptıracak nasıl bir video eline koz vermiş olabilirsiniz ki??? vicdanen rahatsan iş bitmiştir buradakilere sormana gerek olmazdı diye düşünüyorum.

Herkese Merhaba,

İçiniz nasıl rahat olacaksa öyle yapın , çok üzüldüm hayırlısı olsun hakkınızda 😣

Oyle bısey olmusmuydu pekı
Bırde mast. yaptıgını nereden bılıyorsun?

Süpersin😘 yakalandınnnn🤣🤣 zaten saçma yani mesajlaşmadığın biri durduk yere niye gelip bak bunla mastür. yapıyorum desin
Açtığı konulara baktım da madem MÜLEMMEL bir işi var neden iki yılda 1455256635963322 tane konu açmış? belliki iş yerinde bişeyler dönmüş ve patron farkedip gıcık kapmış. bir sebep yokken işler büyümez, eğer iftira olsa çalışan işten çıkarılmaz!!!! ( mast. yapan arkadaş işten çıkarılmış dedi) hangi devirde yaşıyoruz kamera kayıtları var bilgisayar dökümanları var. ve kurumlarda istenilse bilgisayara yüklenen gizli bir uygulama ile çalışanarın hangi sitelere girdiği neler yazdığı olduğu gibi patronun bilgisayarına gider. bilgisayar tablet lelefonlar göründüğü gibi masum değiller. saf olmayalım kızlaaaar :KK48:

Hadi videoyu gördünüz, o kısım bile şaşırtıcı aslında, ne alakanız var adamın telefonuyla, hadi telefonu tamam da açıp fotoğraflarına videolarına mı bakıyorsunuz, neyse, peki o videonun hangi amaçla kullanıldığını nereden biliyorsunuz? Bunu size açık açık söyleyecek kadar şuursuz olamaz kimse. Ve mağdursunuz, tamam, yeri göğü inletip, şikayette bulunacağınıza, istifa edip, ortamdan kaçıyorsunuz. Ne alaka? Ayrıca silinen videoların bazı programlarla geri getirilebileceğini duymuştum ama bu işi yapanlara bir danışmak lazım. En azından telefonculara, servise filan sorabilirsiniz.

Back
X