İşyerinde cinsel taciz ve sonrası

o_Oo_Oo_Oo_Oyok kız başka bir konuda da diyor ya iş yerinde uzun etek giyen biriyim. açtığı konulara baktınız mı bilmiyorumda.
Siz söyleyince baktım da, anlaşılıyor ki konu sahibinin genel olarak herkesle sorunu var ve etrafındaki erkekler de sürekli başına bela. Oldu o zaman, ben gidiyorum. :ıslık:

Maaşım 3 bin di
Cumartesi pazar tatildi kahvaltı öğle yemeği öğleden sonra saat 4 ye yemek gibi bişey daha vardı
Bayramlar hep 9 gün tatil
Rahattım tek başımaydım karışanım falan yoktu
yemek yemek için patron şirket açmış anladığım kadarıyla_? parası çok yedirecek elemanları işe almış?? kadınlar kulübüne yakışmayan bir şahıs ve konuları

yemek yemek için patron şirket açmış anladığım kadarıyla_? parası çok yedirecek elemanları işe almış?? kadınlar kulübüne yakışmayan bir şahıs ve konuları
Sanırsın konu sahibesi google'de çalışıyor.
Neyse ya.

Keşke elinde kanıt olmadan hiç gün yüzüne çıkarmasaydın bu konuyu. Çünkü insanlar elinde kanıt yokken bir kısmı sana hak verecek bir kısmı karşıdakine hak verecek. Bu işler karışık biraz. Suçsuz olsanda kendini ifade etmen çok zor çünkü herkez seni istediği gibi anlıyor. Madem o sahis ayrılıp gittiyse senin gitmene gerek yoktu. İnsanlar bir konuşur iki konuşur zamanla unutulup gider sanki. Şimdi iş bulmakta mesele. Hayırlısı hakkında ne diyelim.

ben olsam çıkmazdım.

ayrıca silinen dosyalar geri getirilebiliyor thumbnailden de bulunabilirdi biraz profesyonel destek alsaydınız çıkardı ortaya.

bir de keşke kendi telefonunuz ile çekseydiniz fotoları telefonun üstünden kanıt olarak. ben herşeyi böyle yapıyorum açıkçası. devir teknoloji devri herşeyi kaydetmeli.

bir de şirkette kamera varsa sizi çektiği anları bulup kanıtlayabilirdiniz belki.

siz mesaj attınız kısmını anlamadım ama bu kişiyle konuşuyor muydunuz

Herkese Merhaba,
3 yıldır çok memnun olduğum bir şirkette çalışıyordum. Kahvaltı öğle yemeği ikramlıklar olan cumartesi pazar tatil olan çok rahat bir işim vardı. Ağustosun son haftası şirkette çalışan birisi benim gizli bir şekilde fotoğraf ve videolarımı çekerek bunu mast. Yaparken kullanmış. Kendisi sevdiğim bir arkadaşımdı bunu onun telefonunda görerek büyük Bir şoka uğradım. O anlık şokla hepsini sildim. Sonra yönetime şikayetimi dile getirdim fakat sildiğim için elimde bir kanıt olmadı. O da bundan faydalanarak bikahve bana iftira atıyor dedi. Sonrasında bu çocuk yönetimin baskılara dayanamayarak istifa etti gitti. Fakat arkamdan bikahve benimle yatmak istedi sevişmek istedi tarzı iftiralar atarak gitti patronumda benim yüzüme sen haklısın sen mağdursun dedi ama arkamdan şirkete bikahve de suçlu o da mesaj yazmış diyerek beni kötü duruma düşürdü.
Şimdi dün istifamı verdim fakat mağdur durumda olduğum için tüm haklarım ödenecek.
Şimdi size soruyorum sizce işten çıkmakla doğru bir karar mı verdim yoksa bu kadar rahat bir işi bırakmamalı mıydım bu arada şirketteki tüm arkadaşlarım çıkarıldı ve bennyapayalnız kaldım
patrona değilde savcıya gitseydin,, silinen resimler geri alınırdı...ayrıca nereni çekmiş ve nasıl çekmiş....ayrıca suçlu gibi, sen neden işten çıkıyorsun...sen işten çıkınca, diğer adamı geri almazlar inşallah...

Siz telefonundaki fotografları nasıl görüp sildiniz? Bide onlar nasil fotoğraflar ki mast. Yapabiliyor? Herseyi geçtim siz mast. Yaptığını nereden biliyorsunuz? Burnuma kötü kokular geliyor

Baktimda, süreki böyle kv'de anne tarzl reytingli konu açmaya çalişiyorsun. Iş yerin çok rahatmiş peki bu ne?

Hani sana karişan eden yoktu? Müdürün üzerinede bir kaç konu açmişsin. Adeta millet ile dalga geçiyorsun! Ve bu defa iş yerinde taciz gibi çok ciddi bir konu ile. Binlerce kadin bunu ne yazikki gerçekten yaşiyor. Bare bunu reyting için kullanma, tekrar kv'de konulari aç madem dalga geçmek istiyorsun.
Ya bu üyeyi ben de hatırlıyorum galiba.Diş hekimiyim diyordu sanki.Eşinin arkadaşı mı arkadaşının eşi mi bunu taciz etmişti mesajla yine böyle bir konusu vardı sanki.Profili kapalı ulaşılamıyor banlanmış diye heralde.

Ya bu üyeyi ben de hatırlıyorum galiba.Diş hekimiyim diyordu sanki.Eşinin arkadaşı mı arkadaşının eşi mi bunu taciz etmişti mesajla yine böyle bir konusu vardı sanki.Profili kapalı ulaşılamıyor banlanmış diye heralde.

Olabilir. Bende üye sanki daha önce konu açti diye hatirliyordum ve konu bana süpheli geldigi için geçmisine baktim. Sanirim fake oldugundan dolayi banlandi.

Herkese Merhaba,
3 yıldır çok memnun olduğum bir şirkette çalışıyordum. Kahvaltı öğle yemeği ikramlıklar olan cumartesi pazar tatil olan çok rahat bir işim vardı. Ağustosun son haftası şirkette çalışan birisi benim gizli bir şekilde fotoğraf ve videolarımı çekerek bunu mast. Yaparken kullanmış. Kendisi sevdiğim bir arkadaşımdı bunu onun telefonunda görerek büyük Bir şoka uğradım. O anlık şokla hepsini sildim. Sonra yönetime şikayetimi dile getirdim fakat sildiğim için elimde bir kanıt olmadı. O da bundan faydalanarak bikahve bana iftira atıyor dedi. Sonrasında bu çocuk yönetimin baskılara dayanamayarak istifa etti gitti. Fakat arkamdan bikahve benimle yatmak istedi sevişmek istedi tarzı iftiralar atarak gitti patronumda benim yüzüme sen haklısın sen mağdursun dedi ama arkamdan şirkete bikahve de suçlu o da mesaj yazmış diyerek beni kötü duruma düşürdü.
Şimdi dün istifamı verdim fakat mağdur durumda olduğum için tüm haklarım ödenecek.
Şimdi size soruyorum sizce işten çıkmakla doğru bir karar mı verdim yoksa bu kadar rahat bir işi bırakmamalı mıydım bu arada şirketteki tüm arkadaşlarım çıkarıldı ve bennyapayalnız kaldım
Hakkını ara kuyruk acısı var ki iftira atmış pisliğini atmış gtmis bazı erkekler almak istediğini alamayınca çirkinleşe biliyor bence buna benzer bir durum oldu yargı karşısında hakkını ara

Ya kardeşim adınızı çıkaracak hareketlerden kaçının iş yerlerinde....Erkekden arkadaşta olmaz dostta olmaz...Kadının adı çıktımı haklıda olsan işte böyle derler ""o da mesaj atmış" diye mesajın içeriği iş ile ilgili bir konu bile olsa mevzu mesaj atma olayına odaklanılır gerisi önemli değil.

İnanıp inanmamak sana kalmış.
1 videoyu kendi gelip gösterdi
2 yasal haklarım verileceğine dair dilekçe var elimde
3 mesaj falan yollamadım yollamış olsam onu niye şikayet ediyim
ne yanı adam bak senın resmını vıdeonu cektım bakıp bakıp sehvetımı gıderıyorum mu dedı ?
sızde telı elınıze aldınız tek tek baktınız ve sılerken adam elınızden almadan bekledı mı ?
anlattıklarınızda unuttugunuz eksık bırsey yok degıl mı
belkı gercekten adam kendını aklamak ıcın mesajınızı gostermıstır patrona ondan sordum yoksa patron bukadar emın nasıl dıyor sızden yana mesaj gondermıs dıye ?
patron boyle bır yalan nasıl soylesın yalansa orayı basına yıkardınız heralde

Back
X