- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
Ya müdür bey falan çok cagiriyo yan odadan.. kulaklık deniyorum ama bu hiç bitmeyen bı konusmakonu yanlış yerdeMune . kulaklık falan mı taksanız çalışırken müzik vs.dinleseniz.
Bu yoruma katılıyorum başka da yapacak bişey yok maalesefDiğer personeller de farkındaysa onlar uyarsınlar veya bir gün amirinize çıtlatın, amiriniz olay yerinde şahit olsun.
Kinlense de ben söylerdim sessiz olun diye. Bir iki defa sadesiz kalınır ama fazlasına tahammülüm yok.
Benim ofisteyken yanıma böyle biri denk gelmişti 2. Günü zor ettim ertesi gün uyardım. Bir tık daha fazla iş verdim en azindan bu kdr bos vakti olmamasını sağlamak adına ama konuşan insan iş yaparkende konuşuyor en iyisi uyarmakKızlar çok büyük dert değil ama benim baya hayatımı etkilemeye başladı. Kamuda çalışıyorum bir odada iki bayanız. Odadaki diğer bayan arkadaşımın yanına diğer bı bayan arkadaş geliyo sabah 8den 9 a fix bizim odada ve o kadar çok konusuyorlar ki anlatamam. Her gün yanımdaki arkadaşın her öğün diyette ne yediği kocasıyla ne konuştuğu ailevi sorunları kaynana sorunlarını dinlemekten yıldım. Ne iş yapabiliyorum ne konsantre olabiliyorum. Bu böyle gün içinde devam ediyor yanına kim gelse virgüllu hiç noktası olmayan detaylı uzun uzun konuşmalar. Cidden akşam eve bı gidiyorum kafam kazan gibi. Gidebileceğim başka oda yok. Boş oda yok. Yer degisecek.kimse yok geri kalan erkek çalışanlar durumun farkında kimse gelmez bizim odaya. Bu kadına desem ki biraz sessiz mi olsak falan düşman olur bana .kinci acayip ama aynı işi yapiyoruz. el imdat ya
.
Ya müdür bey falan çok cagiriyo yan odadan.. kulaklık deniyorum ama bu hiç bitmeyen bı konusma
Amirin kankasıdır arkası vardırAyçok zor ya. Bir de kinci bir yapısı varsa pek bulaşmaya gelmez. Acaba amirinize çıtlatsanız olmaz mı? Hiç mi görmüyor amiriniz neden uyarmıyor anlayamadım. Bari siz gördürün duydurun. Aklıma tek bu geldi
Kadının sizinle aynı işi yaptığına emin misiniz? Gelen gideni dinleyip, onu bunu çekiştirmekten çalışmaya vakti kalıyor mu bari? Yani ben olsam çatlarım. Düşman mı olacak, kin mi tutacak naparsa yapsın. Çekilir mi bu? Yanımda işe gelmiş, bütün gün vıdı vıdı yapsa derim "Sen işe mi geliyorsun, arkadaşlarınla gün yapmaya mı? Kendin çalışma vaktinden çaldığın yetmiyor, senin yüzünden ben de konsantre olamıyorum. Ya bu son olsun ya da bir dahakine seni şikayet etmek zorundayım." derim. Kendimi niye sıkayım, sıkılacaksa o sıkılsın. Isterse yüzüme bakmasın. Çok umrumda olur...Kızlar çok büyük dert değil ama benim baya hayatımı etkilemeye başladı. Kamuda çalışıyorum bir odada iki bayanız. Odadaki diğer bayan arkadaşımın yanına diğer bı bayan arkadaş geliyo sabah 8den 9 a fix bizim odada ve o kadar çok konusuyorlar ki anlatamam. Her gün yanımdaki arkadaşın her öğün diyette ne yediği kocasıyla ne konuştuğu ailevi sorunları kaynana sorunlarını dinlemekten yıldım. Ne iş yapabiliyorum ne konsantre olabiliyorum. Bu böyle gün içinde devam ediyor yanına kim gelse virgüllu hiç noktası olmayan detaylı uzun uzun konuşmalar. Cidden akşam eve bı gidiyorum kafam kazan gibi. Gidebileceğim başka oda yok. Boş oda yok. Yer degisecek.kimse yok geri kalan erkek çalışanlar durumun farkında kimse gelmez bizim odaya. Bu kadına desem ki biraz sessiz mi olsak falan düşman olur bana .kinci acayip ama aynı işi yapiyoruz. el imdat ya
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?