• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşyerinde çok yalnız hissediyorum

life25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2021
388
148
53
Birkaç şubesi olan bir yerde çalışıyorum ve malesef uzun süre çalışmama rağmen iyi bir ortamım olmadı, işime çok önem veren biriyim ama konuşacak kimsem olmadığı için iş konusunda kendimi motive edemiyorum, çok bunalmış hissediyorum hatta son zamanlarda işten çıkmayı düşünüyorum.
İşyeri dışından bir arkadaşım şubeni değiştir diyor ama kararsızım.
Evime yakın yerler olmayacak yol parası maaşımdan gidecek bu seferde, çok az arkadaşım var iş dışından olan ve arada görüşebiliyorum, eve gidince de bu yalnızlık duygusu benimle devam ediyor.
Ailemin de çevresi yok kimsemiz yok yani,
Aşk anlamında da kimse yok hayatımda,
Şu anki çalıştığım şubede müdür benden çok memnun olduğunu söyledi gitmeni istemiyorum diyor.
Ama yalnızlık duygusu beni mahvediyor bazen ağlıyorum artık
Ne yapmalıyım görüşünüze ihtiyacım var

dışarda bir kursa yazılın

bu sebeple işyerinizi değiştirmeyin. başka bir yere gidersiniz kaosun tam ortasına düşersiniz millet birbirinin kuyusunu kazar dedikodu yapar vs. vs.

keyfinize bakın. ne güzel sakin sakin çalışıyorsunuz. iş dışında sosyalleşin

Birkaç şubesi olan bir yerde çalışıyorum ve malesef uzun süre çalışmama rağmen iyi bir ortamım olmadı, işime çok önem veren biriyim ama konuşacak kimsem olmadığı için iş konusunda kendimi motive edemiyorum, çok bunalmış hissediyorum hatta son zamanlarda işten çıkmayı düşünüyorum.
Evime yakın yerler olmayacak yol parası maaşımdan gidecek bu seferde, çok az arkadaşım var iş dışından olan ve arada görüşebiliyorum, eve gidince de bu yalnızlık duygusu benimle devam ediyor.
Şu anki çalıştığım şubede müdür benden çok memnun olduğunu söyledi gitmeni istemiyorum diyor.
Yaklaşık 6 yıldır çalışma hayatının içerisinde olan ve çalıştığım kurum da şubeleriyle birlikte çok kalabalık olan bir insan olarak söylüyorum ki; iş yeri arkadaşlıkları hiçbir zaman samimi olmaz. Herkes bir yerden sonra kendi menfaati doğrultusunda hareket eder. Çok nadir bir şekilde belki güzel arkadaşlıklar olabilir ama bunun da çok az bir kısımda olduğunu düşünüyorum. Çünkü insanların bir işe girmesinin temel amacı para kazanmaktır ve bir süre sonra insanlar terfi alabilmek, daha çok para kazanmak için kendi menfaatleri doğrultusunda hareket ederler. Ben de kendi iş yerimde kimseyle özel olarak bir arkadaşlığım yok. Günaydın, iyi akşamlar, merhaba, nasılsın vb. bir iş yerinde olması gerektiği şekliyle konuşup, işimi yapıp evime gidiyorum. Bence bu tarz bir durum için kendini sıkıp, iş değiştirmeyi düşünmeyin.

Valla yapılacak o kadar şey varken arkadaşsız kalmaya üzülen de ne bileyim 🤷🏻‍♀️ Kitap oku film izle öğle aralarında, yeni arkadaş bulmak için işte şunu yaparım, yeni gelene yaklaşırım, eski olana yapışacağıma. Cünkü eskiler bi havalı oluyor, ama yeni gelen yalnız hissediyor onla plan yapınca mutlu oluyor. Senin de yakında yeni biri gelir yanına o gelene kadar sen tek takıl video izle film izle kitap oku

bunun için işten çıkarsan veya şube değiştirirsen çok pişman olursun. iş ortamları genelde dedikodu, ayak kaydırma ve mobbingin gırla gittiği yerlerdir. çok şükür bunların hepsini ilk iş yerimde ilk senemde yaşadığım için iş arkadaşlığının nasıl bir b.k çukuru olduğunu görüp bu konuyu kendi içimde halletmeyi başardım. 5 yıldır iş hayatındayım, iş yerindeki kimseyle duygusal bir bağım, gerçek bir arkadaşlığım yok. herkesle sohbet eder merhaba merhaba geçinir giderim ama onlar bana kendimi yalnız veya sosyal hissettirmez. iş dışından arkadaşlar edinmeye bak. millet birer birer evleniyorsa yalnızlaşman çok normal aynı durum bende de var. evlenenler, şehir değiştirenler falan derken insan kalmadı. yalnızlığa da alışmak lazım...

İş yerindeki arkadaşlıkların çoğu samimi olmuyor zaten. Bakma millet birbirine gülüyor ama ertesi gün arkasından konuşuyor.
Eğer arkadaşlık dışında bir sorununuz yoksa ayrılmayın oradan. Diğer şubede belki arkadaş edinirsiniz ama bu seferde başka sorunlar çıkabilir. Öğle aralarında kitap okuyun, bir şeyler izleyin. Ben öyle yapıyorum. Ya kitap okurum ya burada BDV'de takılırım.
Bir kurs, spor salonu gibi yerlere kayıt yaptırıp oradan arkadas edinebilirsiniz.
İnanın bende aynı durumdayım, çok az arkadaşım var. Insan arada biriyle kahve içmek, oturup konuşmak, gezmek istiyor. Ama ne yapayım. Olmayınca olmuyor :)

Sakın bunun için iş değiştirme belli bir düzenin var sonuçta. İşyeri arkadaşları yüzeysel olmalı zaten iş yeri dışında sosyalleş. İşyeri arkadaşlarınla dertlerini paylaşma. Beklediğin derinlikteki arkadaşlıkları işyerinde bulmazsın zaten.

Yalnızlığınızı siz mi yaratıyorsunuz yoksa iş yerinde kimse sizinle konuşmuyor mu?
Ortamlara girmekten çekinmeyin. Kimse size nasılsın demiyorsa siz nasılsın ya ne güzel görünüyorsun deyin.
Hemcinslerinize iltifat edin günaydın ne güzel olmuşsun bugün gibi..
Ben yalnızlığın biraz tercih olduğunu düşünüyorum. Onca zamandır çalışıyormuşsunuz bu zamana kadar kimseyle samimiyet arkadaşlık kuramadıysanız bu biraz da sizle alakalı diye düşünüyorum. Kendinizi gözlemleyin. Ufak problemde çıkmayı düşünmek yerine kendinizi daha fazla katın insanların içine

Napacaksin is yerinde arkadasi😐🙄cok gereksiz bir olay.. merhaba merhaba iyidir..arada iki
Laflayacagin birilerinolsa iyi ama yoksa bunun icin is degistirilmez. Hem gittigin yerde arkadasin olacagina emin misin?

Bence yemeklere bile yalniz ciksan artik sorun degil ya.. valla ac telefonun guzel bir film izle her gun molada yemek yerken..

Yaklaşık 6 yıldır çalışma hayatının içerisinde olan ve çalıştığım kurum da şubeleriyle birlikte çok kalabalık olan bir insan olarak söylüyorum ki; iş yeri arkadaşlıkları hiçbir zaman samimi olmaz. Herkes bir yerden sonra kendi menfaati doğrultusunda hareket eder. Çok nadir bir şekilde belki güzel arkadaşlıklar olabilir ama bunun da çok az bir kısımda olduğunu düşünüyorum. Çünkü insanların bir işe girmesinin temel amacı para kazanmaktır ve bir süre sonra insanlar terfi alabilmek, daha çok para kazanmak için kendi menfaatleri doğrultusunda hareket ederler. Ben de kendi iş yerimde kimseyle özel olarak bir arkadaşlığım yok. Günaydın, iyi akşamlar, merhaba, nasılsın vb. bir iş yerinde olması gerektiği şekliyle konuşup, işimi yapıp evime gidiyorum. Bence bu tarz bir durum için kendini sıkıp, iş değiştirmeyi düşünmeyin.
arkadaşa katılıyorum. çok abartmamak gerekiyor. iş ortamı okul ortamı gibi değil... üzülmeyin işinize devam edin. onun haricinde kurslara katılıp farklı ortamlara girmek daha mantıklı. iş ortamında canım cicimler lafta kalıyor.

Zaten iş yerindeki insanlardan arkadaş olmuyor ki. Çok nadir olabilen bir durum bu. 5 yıldır bir kere başıma geldi benim mesela. Çalıştığım küçük işletmede 7-8 çalışan hep birbirimizin arkasını kolladık ve ek olarak patronumuz da gerçekten iyi bir insandı. Oradan biriyle normal hayatta da arkadaş olarak kaldım. İşten ayrılmama rağmen hala görüşürüz.

Eğer mobbinge maruz kalmıyorsanız hiç kafanıza takmayın. Bazen çalışma ortamlarında çok cins insanlar oluyor ve bu cinsler kendi arasında gruplaşıp normal olanı dışarıda bırakıyor yapacak bir şey yok.

Ben de su an aynisini yasiyorum :). Yapayalnizim ve arkadas sandigim insanlar beni kendilerine rakip gormusler anlasilan. Bence biz fazla duygusaliz ve onlari hemen kendi dunyamiza dahil ediyoruz. Ancak onlar bizi rakip olarak gormeye devam ediyorlar. Itiraz edince de ipler kopuyor dogal olarak :(.

Napacaksin is yerinde arkadasi😐🙄cok gereksiz bir olay.. merhaba merhaba iyidir..arada iki
Laflayacagin birilerinolsa iyi ama yoksa bunun icin is degistirilmez. Hem gittigin yerde arkadasin olacagina emin misin?

Bence yemeklere bile yalniz ciksan artik sorun degil ya.. valla ac telefonun guzel bir film izle her gun molada yemek yerken..
Size katiliyorum ancak insan insana da muhtac. Hele ki dislanmis gibi yalniz kalinca daha bir koyuyor :(.

Yalnızlığınızı siz mi yaratıyorsunuz yoksa iş yerinde kimse sizinle konuşmuyor mu?
Ortamlara girmekten çekinmeyin. Kimse size nasılsın demiyorsa siz nasılsın ya ne güzel görünüyorsun deyin.
Hemcinslerinize iltifat edin günaydın ne güzel olmuşsun bugün gibi..
Ben yalnızlığın biraz tercih olduğunu düşünüyorum. Onca zamandır çalışıyormuşsunuz bu zamana kadar kimseyle samimiyet arkadaşlık kuramadıysanız bu biraz da sizle alakalı diye düşünüyorum. Kendinizi gözlemleyin. Ufak problemde çıkmayı düşünmek yerine kendinizi daha fazla katın insanların içine
Eski işyerimde ortam çok iyiydi hala da görüştüğüm kişi var ama şu an çalıştığım yerde yok malesef

bunun için işten çıkarsan veya şube değiştirirsen çok pişman olursun. iş ortamları genelde dedikodu, ayak kaydırma ve mobbingin gırla gittiği yerlerdir. çok şükür bunların hepsini ilk iş yerimde ilk senemde yaşadığım için iş arkadaşlığının nasıl bir b.k çukuru olduğunu görüp bu konuyu kendi içimde halletmeyi başardım. 5 yıldır iş hayatındayım, iş yerindeki kimseyle duygusal bir bağım, gerçek bir arkadaşlığım yok. herkesle sohbet eder merhaba merhaba geçinir giderim ama onlar bana kendimi yalnız veya sosyal hissettirmez. iş dışından arkadaşlar edinmeye bak. millet birer birer evleniyorsa yalnızlaşman çok normal aynı durum bende de var. evlenenler, şehir değiştirenler falan derken insan kalmadı. yalnızlığa da alışmak lazım...
Yalnızlık bir bakımdan güzel kimse kötülük yapamıyor ama insan boşluğa düşüyor bu seferde kaygı başlıyor
Boşluk duygusu yalnızlık duygusu beni yıpratıyor zaten

Yerinizde olsam iş yerinden hiçkimse ile iş dışında arkadaşlık kurmazdım. İş arkadaşlıkları bana çok yüzeysel gelir. Her daim bir rekabet ortamı. Bir de son zamanlarda yaşanan yozlaşma, insanların bütün kavramlarının içini boşaltması, samimiyet ve laubaliliği birbirinden ayıramaması. Bir sürü etken var böyle düşünmemde.
Yalnızlığınızı anlıyorum. Size bir tavsiye, hafta sonları için tur organize eden uygun fiyatlı yerler var. Hatta günübirlik programlar var. Onlara katılıp, orada yeni insanlar tanıyabilirsiniz. Hatta daha önce gitmediğiniz bir yerse, o daha da iyi hissettirir. İş düzeninizi koruyun derim.
Başka şube olsa, bu kez de çömez muamelesi olur. Sorunlar hep vardır. Baktığınız yönü değiştirin.
Yolunuza hep iyi insanlar çıksın.

Yerinizde olsam iş yerinden hiçkimse ile iş dışında arkadaşlık kurmazdım. İş arkadaşlıkları bana çok yüzeysel gelir. Her daim bir rekabet ortamı. Bir de son zamanlarda yaşanan yozlaşma, insanların bütün kavramlarının içini boşaltması, samimiyet ve laubaliliği birbirinden ayıramaması. Bir sürü etken var böyle düşünmemde.
Yalnızlığınızı anlıyorum. Size bir tavsiye, hafta sonları için tur organize eden uygun fiyatlı yerler var. Hatta günübirlik programlar var. Onlara katılıp, orada yeni insanlar tanıyabilirsiniz. Hatta daha önce gitmediğiniz bir yerse, o daha da iyi hissettirir. İş düzeninizi koruyun derim.
Başka şube olsa, bu kez de çömez muamelesi olur. Sorunlar hep vardır. Baktığınız yönü değiştirin.
Yolunuza hep iyi insanlar çıksın.
Siteye uzun zamandır giremedim yorumunuzu yeni gördüm, çok haklısınız aslında benim üzülmenin nedeni iş dışında çok az arkadaşım var ve nadir görüşüyoruz genel olarak yalnız hissediyorum bu yüzden
Herkesle yakınlık arkadaşlıkta kurulmuyor
Genelde kitap okuyup film izleyerek geçiyor vaktim
İnsanları görünce kendi yalnızlığıma üzülüyorum
Tur olarak gezmeyi çok istiyorum malesef maddi açıdan bu aralar uygun değilim

Back
X