• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşyerinde çok yalnız hissediyorum

iş arkadaslarını hep geçici gördüm
iş hayatında kahve içtiğim çok kişi var ancak can ciğer arkadas olduğum 2-3 kişi oldu koskoca on senede
o yüzden işyerinde işe ve işleyişe odaklanın
politik olun
hem sınırlarınızı koruyun hem de insanlara karşı saygılı olun
çok sıkı arkadas olmak zorunda değilsiniz kimseyle
zaten adı üstünde iş arkadası normal arkadas bile değil.
böyle düşünürseniz yanlzıklıkta hissetmezsiniz.

Çok iyi bir spor klubüne yazıl. Haftasonları koşu grupları oluyor mutlaka bak. Adım adım koşu diye geçiyor veya Nike Run var. Dans kursları ne yazık Kibele’n adamlar çok güvenilir olmuyor. En kötü ismek kurslarına katılırsın ama bir şeyler bul mutlaka

Az önce benzer bir konuya daha aynısını yazdım size de söylemek istiyorum. Daha iyi... İşyeri arkadaş edinip şahsi ilişkiler kurulacak bir yer değil. Geneli toksik olur. Uzak kalmak en güzeli. İşinizi yapın geçin. Hiiic umursamayin

Ben de su an aynisini yasiyorum :). Yapayalnizim ve arkadas sandigim insanlar beni kendilerine rakip gormusler anlasilan. Bence biz fazla duygusaliz ve onlari hemen kendi dunyamiza dahil ediyoruz. Ancak onlar bizi rakip olarak gormeye devam ediyorlar. Itiraz edince de ipler kopuyor dogal olarak :KK43:.
Yazdığını okurken acaba bunu benmi yazmışım dedim,o kadar aynı durumki şuan yaşadığım durum. 🤦🏼‍♀️

Back
X