Eskiden işini yapman yeterliydi. Artık günümüzde iş yerinde birde mobbing ve kliklerle uğraşıyorsun. Gençler çalışmaktan soğudu toplumda psikolojik rahatsızlıklar çoğalıyor. Yapacak birşey yok eğer sen de o seviyeye inmek istemiyorsan.
Aynı benim iş yeri.Ha bire rekabet.Paranı devlet veriyor,neyin rekabetindesin.çok dedikodu yapılan bi yerdeyim, bazen benim de dedikodumu yaptıklarını düşünüyorum laf çarptıklarını falan, işime laf ediyorlar imalı imalı laflar... geçen biriyle sohbet ediyorduk "ben de o bölümde çalışacaktım ben olsam şunları anlatacaktım sen de anlatabilirsin" şeklinde konuştum, sonraki gün içeriye girerken konuşmalarını duydum "şunları anlatabilirsin dedi bana" diyordu (insanlara güzel bir söz söylemeye bile çekinen biriyim, insanlara laf çarpabilecek birisi değilim bu arada), yanındaki de "sanki kendi çok mu çalışıyormuş" dedi. hakkımda bu tür lafların döndüğü kulağıma çarpıyor. önce malzeme odamı elimden aldılar, şimdi de aynı güne gün ortasında 4 tane boş ders koydular (gitme imkanı yok), toplantıda bile dersimle ilgili imalı laflar söyleniyor, yok "seneye o dersi vermeyeceğiz seçmelilere" bilmem ne şeklinde, kasıtlı olduğunu düşünmeye başladım, olanları düşünmeyeyim diyorum aklıma geliyor. sadece yazmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?