- Konu Sahibi onyuzmilyonbaloncuk
Merhaba Arkadaşlar. Konu başlığımda da yer aldığı sorunum işyerinde huzursuzluk. Yaklaşık 5 yıldır aynı işyerindeyim. Bu zamana kadar da hep sorunsuz çalıştım. Kimseyle problemim olmadı, iyi de bir konumdayım. Ancak, müdürün çok kolladığı ve beraber çalışmak zorunda olduğum bir bayan var. (Benimle aynı işi yapıyor. ) Bu bayan eskiden arkadaşımdı ama olumsuz davranışlarından dolayı aramıza mesafe koymuştum. Şimdi bu kız, müdürle iyi anlaşıyor, müdür de bunu kolluyor. Aldığı gazla tabiki beni çok olumsuz etkiliyor ve motivasyonumu düşürüyor 😔 bunca zaman huzurla çalıştığım işyerinde bunu yaşamak çok zoruma gidiyor. Daha önce bu kızı anlattığım müdürün bir altındaki kişiye şikayet ettim. Uyarıldı. Ama bir sonra yine devam etti. Söylesem uyardık denilecek, üstelik ben sürekli birisini şikayet eden konumda olmak istemiyorum. İşimin şartları, konumu iyi. Sırf bu yüzden ayrılmak istemiyorum. Buna denk bir iş bulmam da zor. Pek yapabileceğim yok aslında. Sizden, aynı durumda olanlar varsa; nasıl üstesinden geliyorsunuz. Nasıl psikolojinizin dibe vurmasına izin vermiyorsunuz, bunlarla ilgili önerilerinizi bekliyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi