İşyerinde Huzursuzluk :(

onyuzmilyonbaloncuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
256
12
38
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar. Konu başlığımda da yer aldığı sorunum işyerinde huzursuzluk. Yaklaşık 5 yıldır aynı işyerindeyim. Bu zamana kadar da hep sorunsuz çalıştım. Kimseyle problemim olmadı, iyi de bir konumdayım. Ancak, müdürün çok kolladığı ve beraber çalışmak zorunda olduğum bir bayan var. (Benimle aynı işi yapıyor. ) Bu bayan eskiden arkadaşımdı ama olumsuz davranışlarından dolayı aramıza mesafe koymuştum. Şimdi bu kız, müdürle iyi anlaşıyor, müdür de bunu kolluyor. Aldığı gazla tabiki beni çok olumsuz etkiliyor ve motivasyonumu düşürüyor 😔 bunca zaman huzurla çalıştığım işyerinde bunu yaşamak çok zoruma gidiyor. Daha önce bu kızı anlattığım müdürün bir altındaki kişiye şikayet ettim. Uyarıldı. Ama bir sonra yine devam etti. Söylesem uyardık denilecek, üstelik ben sürekli birisini şikayet eden konumda olmak istemiyorum. İşimin şartları, konumu iyi. Sırf bu yüzden ayrılmak istemiyorum. Buna denk bir iş bulmam da zor. Pek yapabileceğim yok aslında. Sizden, aynı durumda olanlar varsa; nasıl üstesinden geliyorsunuz. Nasıl psikolojinizin dibe vurmasına izin vermiyorsunuz, bunlarla ilgili önerilerinizi bekliyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yaptigim herseyi elestiriyor ya da bi hatami buluyor. Cogu zaman hakli ol da sussun diye duzeltiyorum da. Cunku gercekten sabrim yok kendisine. Sirf onla dha az konusmak icin tabi bi de. Masami da degistirdiler su onla masadayim. Depresyona giricem yakinda, bunca zaman sonra isime mutsuz gidiyorum.

bende öyleyim malesef sussan daha fazla üstüne gelirler konuşsan kızsan edepsiz olursun herşeyede bir cevapı var bunun derler allah yardımcın olsun burdan ayrılmadan iş bul bence bulursan ayrılırsın böle ınsanlar hayattan soğutuyor insanı işi geçtim:5:
i

Benzer durumdan isden istifa ettim cok pismanim iyi bir sirketti bi daha boyle bi yer bulamam diye dusunuyorum sana tavsiyem kendini surekli motive et onu gorme isine odaklan isinle on pilan cikmaya calis ama sakin isinden vazgecme boyle insanlar heryerde var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet bn de onu dusunuyorum. Heryerde olcak illaki bu tipler. Memur falan olsam istifa mi ederdim sanki. Su an isten cikmayi dusunmuyorum bu kisi yuznden. Ayni degerde bi yer bulmam zor. En kotu bolum degisikligi talep edicemm. Insani huzursuz etmekten ne anliolar bilmiyorum ya.

Merhaba Arkadaşlar. Konu başlığımda da yer aldığı sorunum işyerinde huzursuzluk. Yaklaşık 5 yıldır aynı işyerindeyim. Bu zamana kadar da hep sorunsuz çalıştım. Kimseyle problemim olmadı, iyi de bir konumdayım. Ancak, müdürün çok kolladığı ve beraber çalışmak zorunda olduğum bir bayan var. (Benimle aynı işi yapıyor. ) Bu bayan eskiden arkadaşımdı ama olumsuz davranışlarından dolayı aramıza mesafe koymuştum. Şimdi bu kız, müdürle iyi anlaşıyor, müdür de bunu kolluyor. Aldığı gazla tabiki beni çok olumsuz etkiliyor ve motivasyonumu düşürüyor 😔 bunca zaman huzurla çalıştığım işyerinde bunu yaşamak çok zoruma gidiyor. Daha önce bu kızı anlattığım müdürün bir altındaki kişiye şikayet ettim. Uyarıldı. Ama bir sonra yine devam etti. Söylesem uyardık denilecek, üstelik ben sürekli birisini şikayet eden konumda olmak istemiyorum. İşimin şartları, konumu iyi. Sırf bu yüzden ayrılmak istemiyorum. Buna denk bir iş bulmam da zor. Pek yapabileceğim yok aslında. Sizden, aynı durumda olanlar varsa; nasıl üstesinden geliyorsunuz. Nasıl psikolojinizin dibe vurmasına izin vermiyorsunuz, bunlarla ilgili önerilerinizi bekliyorum.
Benim de aynı sıkıntım var ve benim üstüm bir nevi ona bağlıyım önceden böyle değil ama 3yıldır beni resmen ezmek için elinden geleni yapıyor. Ben ne yapıyorum ya sabır diyiyırum kolay değil 9 yıldır aynı yerde çalışıyorum benim emeğim çok birde düşünmem gereken evladım hakkımız hayırlısı olsun..

Son düzenleme:
Artık mobbing davaları artıyor, mümkün olduğunca sağlam deliller elde edip dava açmaya bakın.
Bende bankada neler yaşadım, acımasız bu iş hayatı yaa.. İnsanlar içinde fesatlık, kin barındırmaya görsün.
Hemen harcıyorlar karşısındakini.

Suratsiz olun. Soyle ki sadece is konusun ve konusurkende suratsiz ve "biktim senden" der gibi olun. Bu sayede size gicik olacak ugrasmayacak. Ben birinden bu sayede kurtuldum. Saat sormak icin bile muhattap olmayin. Sadece is olsun. Zorunluluktan yani. O da sizden sıkılıp ugrasmayacak baskalarina takilacak. Ve bol bol sabir cekin.
Allah yardimciniz olsun.

Cok sagolun arkadaslar. Nefret seni dusmanina benzetir derler. Bole olmak istemiyorum ama bi sure de en az onun kadar "sevimli" olucam. Ben sussun diye alttan alirken; hanfendi zafer ilan eder oldu. Ek olarak her turlu mail, chat vs kaydini tutucam.

Back
X