• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşyerinde küfür

Seviyesiz bir arkadaşlık ilişkisine girmişsiniz hiç sevmem. Üstelik size küfür etmiş fazla konuşmak istemiyorum diyorsunuz, daha konuşacak mısınız yani? Bence sınırlarınızı korumayı öğrenin bi an önce.
Bugün konuştum kadınla patronunda haberi var heralde onla oda konuşmuş Ben dedm bi süre konuşmak istemiyorum abla yanlış anlama dedm küsmüş bana diyo hala bende küfür edersen küserim tabi dicektm patronda beni konuşturmuyo yok küs değil kırıldı bikaç gün toparlasın gene konuşur senle kadında güle oynaya gitti içinden amaaan demiştir gerçekten çok sinir oldum yani gereken kırgınlığımı tavrımı bile koydurmadılar kadın sadece bilmiyodum özür dilerim diyip gülerek gitti. Yani şuan bikaç güne düzelir gibi bi kafaya soktu patronum onu bundan sonra ne yapmalıyım içimden gelmiyor konuşmak ve patronda aynı düşüncede uzatıyosun diyip duruyor

Bugün konuştum kadınla patronunda haberi var heralde onla oda konuşmuş Ben dedm bi süre konuşmak istemiyorum abla yanlış anlama dedm küsmüş bana diyo hala bende küfür edersen küserim tabi dicektm patronda beni konuşturmuyo yok küs değil kırıldı bikaç gün toparlasın gene konuşur senle kadında güle oynaya gitti içinden amaaan demiştir gerçekten çok sinir oldum yani gereken kırgınlığımı tavrımı bile koydurmadılar kadın sadece bilmiyodum özür dilerim diyip gülerek gitti. Yani şuan bikaç güne düzelir gibi bi kafaya soktu patronum onu bundan sonra ne yapmalıyım içimden gelmiyor konuşmak ve patronda aynı düşüncede uzatıyosun diyip duruyor
Ben konuşmak istemiyorum diyemiyor musunuz? Tavır koymanıza nasıl engel olunur onu da anlamadım.

Ben konuşmak istemiyorum diyemiyor musunuz? Tavır koymanıza nasıl engel olunur onu da anlamadım.
Dediğim zaman işte patron geriliyo komşularla kötü olmayın diyo benim iş durumumu etkilemesini istemiyorum yani sohbet etmem zaten şimdi konuşsa dükkandan bişe alcak olsa selam verse selam vermedi olcak enazıdan kısa soğuk bi selam veririm kısa tutarım konuşmaları tek cümle diye düşündüm patron kızmasın diye

Dediğim zaman işte patron geriliyo komşularla kötü olmayın diyo benim iş durumumu etkilemesini istemiyorum yani sohbet etmem zaten şimdi konuşsa dükkandan bişe alcak olsa selam verse ben vermesem selam vermedi olcak soğuk bi selam veririm kısa tutarım konuşmaları tek cümle diye düşündüm patron kızmasın diye

İlaç alma sebebim şu benim konuştuğum abla benle ilgilendiği için ona ayıp olmasın diye aldım. Zaten oda şoka girdi yani bilmiyorum. Ben bidaha demeyeceğini düşünüyorum nabzımı belli ettim sürekli yüz yüze geliyoruz aslında kendi huzurum içinde böle dedim inanın o an aklımdan neler yapcağımı bile düşündüm o şokla ama dediğim gbi onun seviyesinede inmek istemedim. Çirkef olduğu belli. Benle çok sinirlenince sağlıklı düşünemiyorum ve direk olay fiziksel boyuta gitsin istemedim hala içim huzursuz ama
Sınırını çizmek seviyesine inmek değildir. Fazla mıç mıç olmuşsunuz gibi geldi. İlk başta sınır koyacaktınız. O zaman yapamadıysanız şimdi gayet yapabilirsiniz

Bence tavır koydurmadılar diye hiç başkasını suçlama. Ayakların yere sağlam bassın. Tamam tabikide kimseyle kötü olmayalım ama bu beni maddi manevi rahatsız ediyorsa orda herkes yerini bilmeli. Tavsiyem şu merhaba merhaba olun. Sigaraya siz çağırmayın. O çağırırsa patronun gözüne batmamak için gidin ama asla havadanmış sulanmış konuşmayın. Niye hiç konuşmuyorsun derse o zaman verirsiniz cevabını. Çok da üstüne düşmeyin bu durumun derim. Olayın üzerine güle oynaya dükkandan çıkmış kadın çok da akıl sağlığı yerinde değil belli. Kafaya takmaya değmez

Karşıdakini iğnelemk, aşağıya çekmeye çalışmak şakalaşmak değildir. Hadsiz, seviyesiz muhabbet de samimiyet değildir. Kadın başından beri sizi aşağıya çekme çabasında, bir küfür etmediği kalmış, en sonunda onu da etmiş zaten. Bunun bir üst seviyesi enseye tokat, döte parmak. Hâlâ altan alayım derseniz, tokatı, parmağı da okuruz burada.

Karşıdakini iğnelemk, aşağıya çekmeye çalışmak şakalaşmak değildir. Hadsiz, seviyesiz muhabbet de samimiyet değildir. Kadın başından beri sizi aşağıya çekme çabasında, bir küfür etmediği kalmış, en sonunda onu da etmiş zaten. Bunun bir üst seviyesi enseye tokat, döte parmak. Hâlâ altan alayım derseniz, tokatı, parmağı da okuruz burada.
Şuan çevremdeki herkes öyle yaşları büyük diye daha önce tanıdığım insanlarla aram iyi ama yeni gelenlerle hep böle bu ara 2 kadın geldi o ikside birbirini sevmiyo yanyana çalışıyolar bikere dışarda sigara içtiklerini görmedim beraber bu böyle ötekide ilk defa gördüğü insana el hareketi çekmişti bana saçma sapan konuşuyodu onuda sevmiyorum başka konuşcak insan kalmadı zaten yaşlı bi grup var öle seviyesiz hepsi birbirinden korkuyor birbirlerine şakasına kibar kibar konuşurlar ve iyi oluyolar sürekli beraberler ama her tanıdığım insanın sürekli bu test denemesinden yoruldum sevdiğim insanlarda işten çıktı yanlız kaldım yani böle kendi kendilerine gösteriş peşindeler göz korkutma yani benm çalıştığım yerde kapıya kulağımın dibine kadae gelip sesli sesli gülüp konuşmalar yok onun saçını yolucam yok parçalıcam yani yaşları büyük bendemi öle yapmalıyım onu yolcam bunu parçalıcam ben hep seviyeli saygılı biri olmak istedim öle insanlara imrendim kendimi o tarz göstermek istemedikçe insanlar azıtıyor kime iyi niyetle yaklaşsam yüzüne gülsem 2 gün sonra dönüp bana laf sokmaya beni test etmeye çalışıyor bu durumdan çok yoruldum yanlız kalmakta akşama kadar oturunca üzülüyorum onlar konuşurken ama ortak bi noktamız da yok. Konuşsam gene eleştri laf sokmayla uğraşmak istemiyorum yine yanlız kalıyorum bu kadınla biraz daha samimi olma sebebim oydu ilk başta diğerleri gbi değil biraz daha konuşmayı bilen biri gibi geldi daha samimi oldum zamanla derken olay buraya geldi. Artık kendimden nefret etmeye başladım eskiden nasıl başa çıkıyordum bilmiyordum o eski gücümde yok çünkü kimse gelip sormuyor. Herkes 2-3-4 kişi dükkanda çalışırken ben tek çalışıyorum başka kimse yok. Son 1 senedir bu hale geldm busefer üzüntüden içimde bekliyo tahammülsüzleşiyorum kendimi kaybetmekten bile korkuyorum ama yanlızda kalmak istemiyorum. Yani yardımcı olan kimse yok bu konuyu bile konuşabileceğim dertleşeceğim. Bu saatten sonra bu insanlardan olurmu zaten düzgün konuşmaları yok herkes herkese laf sokuyor ben sürekli uyaracak mıyım busefer alıngan diye konuşurlar çok kararsızım ve üzülüyorum

Back
X