• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah Bu Ben

Canım benim algılaman çok zayıf.Bol bol kitap okumanı tavsiye ediyorum.Öğretmen düşmanları genel olarak yaz tatilimizden şikayetçi olduğu için bunu dedim.Senin algı seviyen böyleyse çocuğun kesinlikle evde eğitim almalı.🤗🤗
Ya sen herkesi kendin sanıyorsun herhalde senin algın maşallah çok açık köpek mualemesi çeken adama yıllarını vermişsin. Belki de artık nasıl bakılmayacak halin varsa ondan başkasını bulamam diye kene gibi yapışmışsın adama. Kimsenin öğretmen düşmanlığı yaptığı yok kendine mağduriyet yaratma. gerçekten neden yalnız olduğun o kadar açık ki ne arkadaşın olur ne ailen ne partnerin işte. Tedavi ol ciddi olarak bunun ilerisi de var. Yoksa halin harap

Ya sen herkesi kendin sanıyorsun herhalde senin algın maşallah çok açık köpek mualemesi çeken adama yıllarını vermişsin. Belki de artık nasıl bakılmayacak halin varsa ondan başkasını bulamam diye kene gibi yapışmışsın adama. Kimsenin öğretmen düşmanlığı yaptığı yok kendine mağduriyet yaratma. gerçekten neden yalnız olduğun o kadar açık ki ne arkadaşın olur ne ailen ne partnerin işte. Tedavi ol ciddi olarak bunun ilerisi de var. Yoksa halin harap
Tavsiyelerin için teşekkürler canım 🤗🤗🤗Dikkate almaya değer bulmasam da kibarlığımdan teşekkür ediyorum.

Aynen canım, asalet ve duruş tam olarak senin bu 'ben de var çok şükür' diye ağlamandan belli oluyor.
Aynen canım, asalet ve duruş tam olarak senin bu 'ben de var çok şükür' diye ağlamandan belli oluyor.
Ben öğretmenliğimle ilgili bir konu açmadım,siz öğretmenliğimi nasıl yaptığımı bilmeden oradan saldıran birisiniz.Belli ki bir çekememezliğiniz var.Herkese iyi niyet nasip olmuyor işte😊😊

Kardeş sen neden kendine değer vermiyorsun?

Bak boyacı olması falan mesele değil.

Adam bariz terbiyesiz. Böyle bir insanla evlenip çoluğa çocuğa mı karışmak istiyorsun bu mu beklentin?

Küfürlü konuşması sana hakaret etmesi, aşağılaması seni soğutmuyor mu, miden bulanmıyor mu bu adamdan?

Bu kadar mı yokluktasın?

Bir de Eğitimcisin kendini güzel şeylere yakıştırma lazım.

Bak emin ol güzel güzeli getirir bunu unutma.

Kardeş sen neden kendine değer vermiyorsun?

Bak boyacı olması falan mesele değil.

Adam bariz terbiyesiz. Böyle bir insanla evlenip çoluğa çocuğa mı karışmak istiyorsun bu mu beklentin?

Küfürlü konuşması sana hakaret etmesi, aşağılaması seni soğutmuyor mu, miden bulanmıyor mu bu adamdan?

Bu kadar mı yokluktasın?

Bir de Eğitimcisin kendini güzel şeylere yakıştırma lazım.

Bak emin ol güzel güzeli getirir bunu unutma.
Çok haklısınız.Benim için net olarak bitti.Bundan sonra güzel ve sağlıklı bir ilişki yaşamak istiyorum.🤗🤗

Ben öğretmenliğimle ilgili bir konu açmadım,siz öğretmenliğimi nasıl yaptığımı bilmeden oradan saldıran birisiniz.Belli ki bir çekememezliğiniz var.Herkese iyi niyet nasip olmuyor işte😊😊
Mesele kesinlikle bir çekememezlik değil, sizin konuyu çarpıtıp algılamamakta ısrar etmeniz. Maalesef bir unvanı taşımak sadece mesleki bir başarı değil, aynı zamanda bir duruş ve karakter meselesidir. Benim anlatmak istediğim; kendinize değer vermeniz gereken yerde, değerinizi düşüren insanlara bu kadar taviz vermeniz. Konuyu sürekli cımbızla çekip başka yerlere götürüyorsunuz. Daha fazla uzatmayacağım; siz bu vizyonsuzluğu yaşamaya devam edin, yeter ki başkalarının da hayatını yakmayın.

Back
X