• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşyerinde küfür

Şakamısın? Yoksa s*alağa mı yatıyosun trolmüsün ne anlatıyosun kızım sen sana biri s** git dedi farkındamısn?
Bende ilk defa duyuyorum ve şoktayım zaten afalladım o an da açıkçası arkadaşım dese bile bişe derim ama enazından arkadaşım derim bilmiyorum yani bende mi kaç yaşında kadında sen S***** G** (Defol) deseydim ne diceğimi bilemedim o an ama illaki konuşmak isteyecek denk gelicez yani direk soğuk mu olmalıyım buseferde küs değiliz demiştin ogün dicek kafam karıştı ilk defa yaşadığım bişe olduğu için dışarda biri bana dese kavga sebebi zaten

Bende ilk defa duyuyorum ve şoktayım zaten afalladım o an da açıkçası arkadaşım dese bile bişe derim ama enazından arkadaşım derim bilmiyorum yani bende mi kaç yaşında kadında sen S*** G (Defol) deseydim ne diceğimi bilemedim o an ama illaki konuşmak isteyecek denk gelicez yani direk soğuk mu olmalıyım buseferde küs değiliz demiştin ogün dicek kafam karıştı ilk defa yaşadığım bişe olduğu için dışarda biri bana dese kavga sebebi zaten
Kadın sana baştan beri iğrenc ötesi davranıyo zaten hadsizce şakalaşmaları sen ayak uydurdğun için yüz almış senden basmış küfürü. Ben olsam bidaha yanıma gelse s** git der iade ederim fena kaşınıyor anlaşılan.

Kadın sana baştan beri iğrenc ötesi davranıyo zaten hadsizce şakalaşmaları sen ayak uydurdğun için yüz almış senden basmış küfürü. Ben olsam bidaha yanıma gelse s** git der iade ederim fena kaşınıyor anlaşılan.
Bunu düşündüm ben ama busefer kavga çıkabilir yani ve haklıyken haksız düşmek istemiyorum ben espri yaptım o ciddi söyledi diyip bide ben haksız düşmek istemiyorum

Bunu düşündüm ben ama busefer kavga çıkabilir yani ve haklıyken haksız düşmek istemiyorum ben espri yaptım o ciddi söyledi diyip bide ben haksız düşmek istemiyorum
Uzak dur konuşma ozaman devamında konuşman ve küfür üstüne ordan ilaç alman çok saçma. O ilacı alır suratına fırlatırdım ben böyle şeylerde sakın olamıyorum sen bu hakarete karşı nasıl sustun anlamadım terbiyesiz şey. Doğru papuç değil belli o yolun yolcusu kusura bakma çok tehlikeli adını bile çıkarır reklam eder sonra da kah kah kah güler şaka yaptım der.

Uzak dur konuşma ozaman devamında konuşman ve küfür üstüne ordan ilaç alman çok saçma. O ilacı alır suratına fırlatırdım ben böyle şeylerde sakın olamıyorum sen bu hakarete karşı nasıl sustun anlamadım terbiyesiz şey. Doğru papuç değil belli o yolun yolcusu kusura bakma çok tehlikeli adını bile çıkarır reklam eder sonra da kah kah kah güler şaka yaptım der.
İlaç alma sebebim şu benim konuştuğum abla benle ilgilendiği için ona ayıp olmasın diye aldım. Zaten oda şoka girdi yani bilmiyorum. Ben bidaha demeyeceğini düşünüyorum nabzımı belli ettim sürekli yüz yüze geliyoruz aslında kendi huzurum içinde böle dedim inanın o an aklımdan neler yapcağımı bile düşündüm o şokla ama dediğim gbi onun seviyesinede inmek istemedim. Çirkef olduğu belli. Benle çok sinirlenince sağlıklı düşünemiyorum ve direk olay fiziksel boyuta gitsin istemedim hala içim huzursuz ama

İyi akşamlar diliyorum herkese.Sorum şu;
İşe yeni başlayan bi abla var yan dükkanda 40 küsür yaşiarında normalde çok iyi anlaşıp konuşup şakalaşıp gülüyoduk hep dükkanın önünden geçerken selam verir kapıda sigara içerken çağırır sürekli konuşuruz havadan sudan can sıkıntısından falan ve benim eski okul müdürümünde akrabası çıktı ondanda biraz samimiyetimiz vardı. Herneyse şakalaşmayıda sever hastaydım dükkanada gelemedim bigün geldi patronuma diyo kov bunu beni işe al dedi. Güldüm yani espri yapıyo bişe demedim. Neyse sivilce tedavisi kullandım bikaç ay önce yeni bitti tedavim dedm yüzümde sivilce çukurları duruyodu biraz pek bişe düzelmemiş gbi dedi.Bende
benm cildim genetik buladar düzeliyo iz kaldı dedim. Neyse sigara içtiğimde yanıma geliyo yakaladım seni dedi bende hep beni yakalıyosun sen dedim. Seni geçerim bile dedi bende tecrübelisin ondandır dedm. Yani yaş olarwk büyüğüm onun gibi şaka espri karışık konuşan çok insan tanıdığım için ve dediğim gbi tanıdık olduğu için terslemek istemedim açıkçası. En son olay ilk defa dükkanına girdim bi ilaç satın almak için. En son o yokken geçen sene oradan aldığım kullandığım bi ilaç bana iyi gelmişti. İçeri gittim o ilacı bana öneren ablada buldu verdi bana dedi onu kullanma bunu kullan diye attı önüme kutuyu şak diye. Bende evde hap olarak bu tarz ilacım olduğunu geçirmediğini en son o geçen sene aldığım şeyin sorunumu çözdüğünü memnun kaldığmı onu istediğimi söyledim. Şimdi samimi görüp ilgilenmek istemiş olabilir kırmamak içinde dedm bunu kullanayım işe yaramazsa onu alırım dedim inşallah iyileşmezsin diyo gülüyo buraya kadar gene ben şakadan anlıyorum ve bişe söylemedim. En son bana gülerek almadım diye o ilacı S*** G (Defol) ya dedi bende afalladım ilk defa senin dükkanına girip bişe alıcam be bana böle bi cümle kurdu bende Almıcam kalsın dedim diğer ablaya S*** G (Defol) diyo bana ya dedm aslında çok sinirltm ama ona aynı şekilde küfür edip yada bağırıp çağırıp seviyeyi düşürmek istemedim. Dedim gidip başkasından mı alayım illa dedm sonra nese diğer ablanın hatrına aldım ilacı bana o önerdi diye hadi canım hadi dedm döndüm çıktım. Neyse yanıma geldi 5 dk sonra bana küstünmü dedi bende küsmedim ama senden ilaç almaya geldm bana S*** G (Defol) diyosun o benim espri şeyim dedi ben de küfürü çok sevmiyorum dedim abla yoksa seni seviyorum sorun yok dedim gitti. Ama içim bi huzursuz oldu hala yani ben eski müdürün hatrına samimi oldum diye fazla mı samimi oldum karakterimi böyle belki onun açısından beni samimi görüyor anlamadım kafam karıştı ve o küfürden sonra fazla konuşmak bile istemiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda yada siz olsanız nasıl bi yol izlerdiniz yorumlarınızı bekliyorum.
Bişey yok seviyorum seni mı dediniz. E yuh yani.

Eski okul mudurunuzun akrabasi diye neden samimi olma geregi duydunuz bi de hatrina? Okul muduru size gelip benim hatrima bu kadinla samimi ol mu dedi? Kimse kimseyle biri hatrina samimi olmaz niye olsun ortak tanidik varsa var yani.

Bi de diger kadina ayip olmasin diye ilaci almaniz. Niye ayip olsun?
Yani kendi kendinize cikarttiginiz ayipti hatirdi mevzularindan acayip ezik davraniyorsunuz.

Şaka adı altında ezikliyor devamlı sizi . Üstüne de küfretmiş. Hala seni seviyorum abla demişsiniz. Bundan sonra iletişimi kesmezseniz, o kadın size ne yapsa , az bile yapmış derim.
Diyorum ya okul müdürm benden alışveriş yapan sürekli gelen birisi o yüzden böyle dedim başkası dese daha sert tepki verirdim ve boşluğuma denk geldi beklemediğim için bidaha sigara içmeye çağırdığında dalan ben içmicem teşekkeüelee der sadece günaydın derse günaydın der geçerim

Eski okul mudurunuzun akrabasi diye neden samimi olma geregi duydunuz bi de hatrina? Okul muduru size gelip benim hatrima bu kadinla samimi ol mu dedi? Kimse kimseyle biri hatrina samimi olmaz niye olsun ortak tanidik varsa var yani.

Bi de diger kadina ayip olmasin diye ilaci almaniz. Niye ayip olsun?
Yani kendi kendinize cikarttiginiz ayipti hatirdi mevzularindan acayip ezik davraniyorsunuz.
Ablası falanda alışveriş yapıyo benden yani bilmiyorum bu aralar konuştuğum fazla kişi de yok iş çevresinde onunla o yüzden konuştum boşluğuma denk geldi ve psikolojim acayip bozuldu zaten ne yapmam gerekiyodu o an onu bile bilemedim çünkü direk kavga ederdik

Ablası falanda alışveriş yapıyo benden yani bilmiyorum bu aralar konuştuğum fazla kişi de yok iş çevresinde onunla o yüzden konuştum boşluğuma denk geldi ve psikolojim acayip bozuldu zaten ne yapmam gerekiyodu o an onu bile bilemedim çünkü direk kavga ederdik

Ee kufur edince almicam kalsin demissiniz zaten hala orada durup baska kadina bana s g dedi diyeceginize urunu birakip dukkan cikip gidebilirdiniz. Kufur edilmis hala konusmaya devam ediyorsunuz orda durmuş.
Bi de ustune sana kusmedim diye kadinin icini rahatlatip gondermissiniz. Aklinizla dalga geciyordur simdi

Ee kufur edince almicam kalsin demissiniz zaten hala orada durup baska kadina bana s g dedi diyeceginize urunu birakip dukkan cikip gidebilirdiniz. Kufur edilmis hala konusmaya devam ediyorsunuz orda durmuş.
Bi de ustune sana kusmedim diye kadinin icini rahatlatip gondermissiniz. Aklinizla dalga geciyordur simdi
Yani ben bunu kendi patronuma söyledim espri yapmış sana dedi oda bende anlamadım yani neyse hatta kendi patronuyla mı konuşsam diye bile düşündüm gıcıklığına bana böle dedi siz konuşun onla diye

Diyorum ya okul müdürm benden alışveriş yapan sürekli gelen birisi o yüzden böyle dedim başkası dese daha sert tepki verirdim ve boşluğuma denk geldi beklemediğim için bidaha sigara içmeye çağırdığında dalan ben içmicem teşekkeüelee der sadece günaydın derse günaydın der geçerim
Okul müdürü herkesin oldu. Ya da sevdiğimiz saydığımız insanlar. E onları seviyoruz diye, onların yakınlarından hakaret , zorbalık vs mi görelim? Az mantıklı olun lütfen.

Bana küstün mü diye yanınıza geldiğinde bu tavrından hiç hoşlanmadım benimle konuşurken lütfen dikkatli ol tarzında bir şey diyebilirdiniz.
Birdaha da saçma bir şaka yaparsa söyleyin uyarın yoksa önünü alamazsınız.

Bana küstün mü diye yanınıza geldiğinde bu tavrından hiç hoşlanmadım benimle konuşurken lütfen dikkatli ol tarzında bir şey diyebilirdiniz.
Bunlar kötü insanlar düpedüz bence. Konu sahibi anlamıyor ama. Hala iyi niyet arıyor. Şaka yapmak böyle birşey değil ki. Selam verilmemeli o kadına bırakın konuşmayı.

Birdaha geldiğinde konuşmak bile istemiyorum yani bunu direk konuşmak istemiyorum şuan böyle daha sağlıklı olur dicem

Bunlar kötü insanlar düpedüz bence. Konu sahibi anlamıyor ama. Hala iyi niyet arıyor. Şaka yapmak böyle birşey değil ki. Selam verilmemeli o kadına bırakın konuşmayı.
Maalesef kendim gbi sanıyorum herkesi gülerek konuşuyoduk iyi niyetli sandım böyle bi kelimeyi beklemezdim asla ondan bundan sonra hiç konuşmak istemiyorum arkamdan konuşacak biliyorum ama ilerde haksız bi durumda ben kalacağıma şuan o kalsın daha iyi dimi selam verirse alıp direk geçerim konuşmak için beklemem

Back
X