İşyerinde laf işitmekten bıktım artık...Ayrılmalı mıyım?

Benim şu anki düşüncelerim:
Hemen pat diye işi bırakamam.Zaman gerekiyor biraz.2-3 ay içinde kesin ve net olarak ayrılacağım.Neden kendime bu süreyi verdim?Kapatmam gereken borçlerım var.Ayrıca elimde biraz para kalması lazım.Boşluğa düşerim yoksa.Kendimi ayarlayıp işi bıraktıktan sonra birkaç ay dinlenmek istiyorum.Bu sürede yeni bir iş bakacağım artık ne zaman nasip olursa.Gireceğim işyerinide çok inceleyip araştıracağım.Bir anda karar vermeyeceğim.Aynı şeyleri yaşamamak içinse baştan tavrımı koyup tepkimi belirteceğim.Ne olacaksa en başta olsun.Kararlı ve net olucam..Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.Emir altında çalışmak çok zor.Burada çalıştığım süre içindede haklıysam izah etmeye çalışacağım.Çok üstüme gelirsede gözüm birşey görmez plansızda aniden ayrılabilirim umarım son yazdığım olmaz..

Aynen sinirlenmeyi geciyorum hakliligimi savunaniyorum bile
bende senin gibiyim
buradan ayrilsam ne olacak heryer dahada kotu olup cikiyo 1300-1500 arasi degisiyo maas 8-5 servis var yemek var
yorulmak yok ssk tavandan yatiyo
mudurumde bunlari soyleyerek veni sindiriyor
beni savunmuyor icerde bi kac kisiye da boyle davranislari oldu baslarindaki kisiler savundu
bizimkinde o kapasitede yok
mobbing hak yaxilar okudum canim iyiden iyiye sikildi
nrredeyse bana bunu yaptiklarina eminim

Benim şu anki düşüncelerim:
Hemen pat diye işi bırakamam.Zaman gerekiyor biraz.2-3 ay içinde kesin ve net olarak ayrılacağım.Neden kendime bu süreyi verdim?Kapatmam gereken borçlerım var.Ayrıca elimde biraz para kalması lazım.Boşluğa düşerim yoksa.Kendimi ayarlayıp işi bıraktıktan sonra birkaç ay dinlenmek istiyorum.Bu sürede yeni bir iş bakacağım artık ne zaman nasip olursa.Gireceğim işyerinide çok inceleyip araştıracağım.Bir anda karar vermeyeceğim.Aynı şeyleri yaşamamak içinse baştan tavrımı koyup tepkimi belirteceğim.Ne olacaksa en başta olsun.Kararlı ve net olucam..Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.Emir altında çalışmak çok zor.Burada çalıştığım süre içindede haklıysam izah etmeye çalışacağım.Çok üstüme gelirsede gözüm birşey görmez plansızda aniden ayrılabilirim umarım son yazdığım olmaz..

hakkında hayırlısı olsun canım,umarım gönlüne göre bir iş bulursun..

onca sey azdim.gitti
ben ayilmayi dusunmuyormanca cikarirlar bni buradan
baska turlu kesinlikpe olmaz
tazminat ve issizlik parasi onemli
6 bin borcum var evlenicem iki sene sonra babamin isini deviralmak istiyorum
benim whatsappta vajit gecirmem bile soz konusu edikitor az once bi ak mesj yazarken whatsapptamisin dedi yoo dedim
nereden biliyosunuz dedim ben biliyorum dedi bu kiside burada yasanan hastalikli seylerdn otur istifa etti hafta basi
yani oda olsn bitenin farkinda
of ya Allah sabir versin

yeni bir iş bulmadan ayrılmayın fakat buldugunuz işte de aynı seyler olması muhtemel cunku iş dunyası boylelerle kaynıyor siz tavrınızı bastan belli edın mesela ses yukseltıp bagırıyorsa kişi sesinizi yukseltmenıze gerek yok sızı anlayabiliyorum gbi saygı cercevesınde ama karsıdakı silkelicek bi daha ses yukseltecegınde bir kez dusunup oyle hareket edecek seyler lazım şu anki patronunuz için iş işten geçmiş yeni bir iş bulmak şart ama çıkmadan önce işi garantilyınce lafınızı söyleyip çıkın:22:

Back
X