Konu sahibi sizi anlayabilen ve kısmen de olsa hak veren tek kişiyim sanırım.
Memurum, o bölümde personel yok diye beni kadrom dışında yapmak asla istemediğim bir işte görevlendirdiler.
O iş benim kişiliğime hiç uygun değildi.
Tam da bahsettiğiniz gibi vahşi insanlar arasında, deli gibi bir iş yoğunluğu ile çalıştım, iş yükünün insanları nasıl vahşileştirdiğini, tilki misali kurnazlaştırdığını gördüm.
Aynen sizin gibi, insanların yapmak istemedikleri işlerde zorla çalıştırılmaması gerektiğini düşünüyorum.
Ancak, amir biraz toleranslı olmalı deyip kafama göre rapor almadım, düştüm sağ kolum ve parmaklarım şişti, sağ dirseğimde kas yırtılması oluştu, rapor alırım korkusuyla hastaneye gitmeme izin vermedi amirlerim.
Yapamıyorum deyip kenara çekilmedim, yapabilmek için ayak işinden tutun da trilyonluk sorumluluk almak dahil her işi yaptım.
O işin uzmanları hem iş kendilerine zor geldiği için yapmak istemediler, nasıl yapacağımı bana öğretmediler, aday memurken bile çok ağır sorumluluklar üstlendim. Torpilli memurlar ve uyanık olanlar bir kenarda uyurken ya da daha iyi kurumlar için sınavlara çalışırken, ben işleri yetiştiremiyorum deyince eve iş götür cevabını aldım.
Velhasıl oradan kurtuldum, umarım siz de kurtulursunuz ancak lütfen kimseden özel muamele istemeyin. Siz daha az çalışmak istiyorsunuz diye diğerlerinin psikolojisi bozuluyor. Başkalarına iş yıkarak kul hakkı yemeyin, ben eski çalıştığım yerden dua ederek kurtuldum, ancak çok zarar görmeme rağmen kimseyi incitmemeye çalıştım. Sorumluluk alın, çalışın ve tevekkül edin.