İşyerinde özel hayat hk.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Duygu1908

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2016
1.420
452
123
İşyerinizdekilere özel hayatınızla ilgili ne kadar şey anlatıyorsunuz ben ailevi konuları anlatamıyorum mesela annemle babam ayrıldı başka kardeşlerim var ailemin birazıyla görüşüyorum birazıyla görüşmüyorum bunun gibi.Hayatımdaki olumsuzlukları anlatmak istemiyorum insanların yorum yapması beni rahatsız ediyor ve hassasım bu konularda bu durum içimde sıkıntı oluşturuyor yalan söylemiyorum ama geçiştiriyorum sizce doğruyu yapıyormuyum ne öneririsiniz bana bu konu için nasıl davranmalıyım şimdiden çok tşkkür ederim hepinize

Doğru yapıyorsunuz kimseyi ilgilendirmez sizin ailevi meseleleriniz.ne gerek var bilmelerine?Hem kimseye güven yok bu zamanda alakalı alakasız canınızı sıkabilirler.

Bence aynen devam edin. Anlatınca hem yorumların hem de soruların arkası gelmiyor. Diyelim ki ortaya çıktı, zor ama, anlatmak istemedim deyip geçersiniz. Kimseye açıklama yapmak zorunda da değilsiniz.

Doğru yapıyorsunuz kimseyi ilgilendirmez sizin ailevi meseleleriniz.ne gerek var bilmelerine?Hem kimseye güven yok bu zamanda alakalı alakasız canınızı sıkabilirler.
Evet insanlara ters düşünce hemen saçmalayıp çanınızı sıkmak için herşeyi yapıyorlar o yüzden bn böyle bir çözüm buldum insanlara gerçekten hiç güvenmiyorum kendimi korumak için çok açılmıyorum

Buna benzer baska bır konu daha vardı. Ona da aynı yorumu yapmıştım. Sakın anlatma.. Ben ye ı evlendiğimde cok sıkıntı yasamıstım ve en yakın iş arkadasıma anlatıyordum vb.. O da bana akıl verıyordu neyse gel gelelim sonrasında ben işten cıktım ve o butun dertlerımı anlattığım kişi 2 kez evlilik yapmış bunu ogrendım. Mesela bana anlamamıştı demekki istememiş.. Keske bende anlatmsaydım

Bence aynen devam edin. Anlatınca hem yorumların hem de soruların arkası gelmiyor. Diyelim ki ortaya çıktı, zor ama, anlatmak istemedim deyip geçersiniz. Kimseye açıklama yapmak zorunda da değilsiniz.

Bende sizin gibi düşünüyorum kimsenin canımı sıkmasını istemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…