Moda Haberleri İşyerinde şık olmanın püf noktaları

Rline

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
3.345
693
373
Kocaeli
İşyerinde şık olmak için bayanlar neler yapmalı nelere dikkat etmeli her kadın ister iş yerinde en şık ben olayım bunu yapabilmek için dikkat etmeniz gerekenler neler.Çalışıyorsanız ve evde de sizi bekleyen sorumluluklarınız varsa, her zaman bakımlı görünmek fazla zorlayıcı ve zahmetli olabilir. Fakat biliyorsunuz ki, işyeri bahane kabul etmez! Her daim iyi görünmek zorundasınız.

Elinizdekileri iyi değerlendirirseniz hem modayı yakalayabilir hem de geniş bir gardıroba sahip olabilileceğinizi görürsünüz.

Siyah pantolon her zaman durumu kurtarır! Üzerini bir gömlek, şık bir bluz ya da merserize bir kazakla kombinliyebilirsiniz.Yine Kalın kemerler ve kısa hırkalar da siyah pantolon ile kombinleyeceğiniz diğer detaylar.
Etek ve pantolon yada kotlarınızın üzerine giyeceğiniz beyaz gömlek ise hem klasik hem de spor bir görünüm oluşturacaktır. Beyaz gömleği yüksek belli siyah pantolonla ya da kalem eteklerle giyerseniz, sezon modasını da tam kalbinden yakalamış olacaksınız.

Ayakkabılarınız her zaman boyalı ve temiz olmalı mutlaka buna özen gösterin. Fazla topuklu, seksi ve iddialı modellerden kaçının. Ayakkabı alırken kaliteli olmasına dikkat edin ayak sağlığınız için mutlaka ayak yapınıza uygun ayakkabı tercih etmeliisniz.

Takım giyinmeyi de çok seviyorum etek ceket süper oluyor ama dediğiniz gibi kot pantolon üstü gömlekte süper oluyor.

İş ortamlarının kendine göre yazılın olmayan kuralları var birde favori hatunlarla rekabetten uzak durmak lazım:))

ben devlet memuruyum burası benım içimi köreltti. ne hayallerle işe başlamadan gardrobumu oluşşturmuştum 3 yıl önce. bir geldim dağın başı 150 tane adamın içinde 2 elin parmağı kadar bayan memur hadi bakalım giyin giyinebilirsen topuklu ayakkabı giyersin tuhaf bakışlar adamlar görmemiş ki kurumda bayan çalışan. of ne zorluklar çektık. e devlet memuruyuz. kotta giyilmıyor. mürebbiye gibi dolanıyoruz ortada gömleğini sonuna kadar kapat aman ne olur ne olmaz açılır saçını başını topla.makyaj dikkat çeker. bizde saldık sonunda ne makyaj ne giyim ortama da uymak gerek ama içimde ukde kaldı. şimdi istesemde giyemıyorum 14 kılo almışııımm yakışmıyor.:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…