İşyerinde sürekli mırıldanan kadın

Akşama kadar hiç durmayan bir mırıldanmadan bahsediyoruz...neden normal olmayan ben oluyorum
Aksama dek kulaklık takmak zorun da mıyım sağır mı olayım

akşama kadar hiç durmadan nasıl mırıldanılır ki

yüksek sesle söyle de biz de duyalım deyin

bazı insanlar içinden değil de dışından okur öyle mi

örneğin ben de klavyeye sert vuruyorum bu daktilo çağından kalmış diyorlar vs

ne yapayım kırkımdan sonra daha yavaş yazamıyorum ki bu değişmiyor

oda arkadaşım da müzik dinleyerek çalışmak istiyordu

ben asla bir şey dinleyerek çalışamam hiçbir şey okuyup yazamam

ki işim zaten cümle kurmak yarısı şarkı sözü olur :)))

çözüm o kulaklık taktı benim klavyeyi duymadı ben de onun müziğini

ama ortak çalışma alanında telefon ile konuşma da var buna çözüm yok

yer müsaitse kabin çalışma alanı yapılabilir

hem işiniz de yazılımmış kabin olabilir sanki işveren olur verirse hem korona vs de bahane olur

akşama kadar hiç durmadan nasıl mırıldanılır ki

yüksek sesle söyle de biz de duyalım deyin

bazı insanlar içinden değil de dışından okur öyle mi

örneğin ben de klavyeye sert vuruyorum bu daktilo çağından kalmış diyorlar vs

ne yapayım kırkımdan sonra daha yavaş yazamıyorum ki bu değişmiyor

oda arkadaşım da müzik dinleyerek çalışmak istiyordu

ben asla bir şey dinleyerek çalışamam hiçbir şey okuyup yazamam

ki işim zaten cümle kurmak yarısı şarkı sözü olur :)))

çözüm o kulaklık taktı benim klavyeyi duymadı ben de onun müziğini

ama ortak çalışma alanında telefon ile konuşma da var buna çözüm yok

yer müsaitse kabin çalışma alanı yapılabilir

hem işiniz de yazılımmış kabin olabilir sanki işveren olur verirse hem korona vs de bahane olur

Cidden hiç durmadan bütün gün mırıldanıyor
Söyledim şimdi

Beklediğim bi film sinemaya gelince koşa koşa gitmiştim, yanımdaki teyze mır mır hiç susmayınca filmden hiçbişe anlamamıştım aklıma o geldi.
Benim için çok sinir bozucu bi durum, o da yaptığının farkında değildir büyük ihtimal, söyleyin gitsin

Siz de mırıl mırıl mırıldanın bakarsınız çivi çiviyi söker 😊 ama bana biraz psikolojik rahatsızlık gibi geldi

Bizim ofiste ben hep telefonumdan müzik açardım, arkadaşlarım açmamı isterlerdi çünkü. Sonra yeni bir kız başladı benim yan masamda oturuyordu. Ben yine müzik açmıştım bana çat diye kulaklıkla dinler misin lütfen dedi. E ne diyim haklı. Ben de bir daha hoparlörden müzik çalmadım. Aslında bence uyumsuz olan o, herkesin istediği ve sevdiği bişeyi o bozdu. Ama yine de haklı toplu alanda bir kişi bile rahatsız olsa o yapılmamalı..
Benim iş yerimde de kızlar gayet yüksek sesle İsmail YK dinlerlerdi. Ben de yeni başladığımda kapattirirdim, kulaklıkla dinleyin derdim
Şimdi mi???
Bana yaşımı sordu
Yir mi bir dedim
Yerin yurdun nerelisin dedi
be ka rım dedim
Tam bana göresin dedi nasıl sevindim

:halay::halay::halay: ben de seviyorum artik

İşyerimde hemen masası masama bitişik şekilde oturan kadın sürekli mırıldanıyor çok rahatsız oluyorum...Mırıl mırıl şarkı gibi bişiler mırıldanıyor ama sürekli ve ara ara...Artık sinirlenirm zıplıyor...Özellikle ne zaman iş verilirse mırıldanmaya başlıyor...Ses çok kısık ta olsa artık duyduğum anda dikkatim oraya gidiyor..

Şaka yollu söyledim şarkı mırıldanmayı çok seviyorsun sanırım dedim güldü geçti...offf napsam

Şimdi sabahtan bir iş verildi başladı mırıldanmaya...
İnsanlara bu denli müdahale etmek yerine kulaklık takmanizi öneririm.Belki yoğun iş arasında şarkı mırıldanarak motive oluyordur. Ses çok kısık ta olsa dediğinize göre sorun sizin dikkatinizi o kişiye yoğunlaştırmaniz gibi görünüyor.

Orası ortak kullanim alanı. Mutlaka başka insanların da sizle ilgili takıntıları vardır. İş yaparken kendi duyacağı şekilde mirildanmaya çalışan kişiye de sarmayin. Kimi insanlar işini aşkla mutlululla yapar insanların hayat enerjisini emmeyin orası hapisane değil tüm günumuz orda geçiyor.
Bazı insanlar gerçekten insanın hayat enerjisini emiyor dediginiz gibi. Birde ben burda millete akıl dağıtan insanların kendi ufacık sorunlarına çare bulamamasina çok şaşırıyorum.

İşyerimde hemen masası masama bitişik şekilde oturan kadın sürekli mırıldanıyor çok rahatsız oluyorum...Mırıl mırıl şarkı gibi bişiler mırıldanıyor ama sürekli ve ara ara...Artık sinirlenirm zıplıyor...Özellikle ne zaman iş verilirse mırıldanmaya başlıyor...Ses çok kısık ta olsa artık duyduğum anda dikkatim oraya gidiyor..

Şaka yollu söyledim şarkı mırıldanmayı çok seviyorsun sanırım dedim güldü geçti...offf napsam

Şimdi sabahtan bir iş verildi başladı mırıldanmaya...
Kendinizi boş yere strese sokmayın. Sürekli olusan mirildanmaları yüzünden isinize odaklanamadiginizi soyleyiverin gitsin. Eminim karşı taraf mirildandiginin farkinda bile değil-dir.

Back
X