- 12 Ocak 2010
- 16.669
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.044
- 1.123
- Konu Sahibi vesikaliyarim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşyerimde hemen masası masama bitişik şekilde oturan kadın sürekli mırıldanıyor çok rahatsız oluyorum...Mırıl mırıl şarkı gibi bişiler mırıldanıyor ama sürekli ve ara ara...Artık sinirlenirm zıplıyor...Özellikle ne zaman iş verilirse mırıldanmaya başlıyor...Ses çok kısık ta olsa artık duyduğum anda dikkatim oraya gidiyor..
Şaka yollu söyledim şarkı mırıldanmayı çok seviyorsun sanırım dedim güldü geçti...offf napsam
Şimdi sabahtan bir iş verildi başladı mırıldanmaya...
Abartiyor olabilir misiniz ? Benim oda arkadasim vardi 8 kardesli bir köyde büyümüş. Ona rağmen benim klavye sesimden bisküvi ambalajinin sesinden su sesinden rahatsiz olurdu. Hatta o uyurken peteğin düğmesini cevirdim diye kavga etmistik. Bazı insanlar takintili oluyor. Mırıldanmak en fazla ne kadar rahatsiz edebilir ki takın kulakliginizi muhattap olmayın
Abartiyor olabilir misiniz ? Benim oda arkadasim vardi 8 kardesli bir köyde büyümüş. Ona rağmen benim klavye sesimden bisküvi ambalajinin sesinden su sesinden rahatsiz olurdu. Hatta o uyurken peteğin düğmesini cevirdim diye kavga etmistik. Bazı insanlar takintili oluyor. Mırıldanmak en fazla ne kadar rahatsiz edebilir ki takın kulakliginizi muhattap olmayın
Orasi is ortami kadin bagira bagira konusmuyorsa yapacak bir sey yok. Tolere edilmeli.İşte sizin zihniyete yani ' canım nolcek klavye sesinden, nolcek iki şarkı mırıldansak '' zihniyetine sahip kişiler sen takıntılısın diyip rahat ol ya devamke dediği için yaşamak çok zor...
Ciddi ciddi konusmadan cözülmez bu her mirildandiginda uyaracaksiniz bir yerden sonra pes eder. Genede dinlemiyorsa yapacak bir sey yok kulaklik takacaksiniz ya da bôyle yasamayi öğrenecrksinizAkşama kadar hiç durmayan bir mırıldanmadan bahsediyoruz...neden normal olmayan ben oluyorum
Aksama dek kulaklık takmak zorun da mıyım sağır mı olayım
Ciddi ciddi konusmadan cözülmez bu her mirildandiginda uyaracaksiniz bir yerden sonra pes eder. Genede dinlemiyorsa yapacak bir sey yok kulaklik takacaksiniz ya da bôyle yasamayi öğrenecrksiniz
Artık takıntıya dönüşüyor bir yerden sonra. Açık açık konuşmanız lazım. konuştuktan sonra ya dikkat eder ya da gıcıklığına daha çok mırıldanabilirKulaklık taktım hala duyuyorum
O zaman o kisi mirildanmiyor bildiginiz sarkı söylüyordurKulaklık taktım hala duyuyorum
Valla belli ki açık açık söylemeye cesaretin yok ama burada millete carlamaya cesaretin var. İstersen biz gelip uyaralım kadını?