- 10 Nisan 2014
- 445
- 269
- 103
- 34
- Konu Sahibi yasemin010103
-
3m toz maskesi takarak kendinizi koruyabilirsiniz.
Benim gorevim koli kaldirmak tozun icin calismak degil. En azinda bugun ozel bir gun girmeyelim dedik!!!Görevinizse yapmak zorundasınız. Kadınlar gününün konu ile alakasını anlamadım.
Neresi özel bir gün ya. 8 Martin anlamını da bilmiyorsunuz sanırım.Benim gorevim koli kaldirmak tozun icin calismak degil. En azinda bugun ozel bir gun girmeyelim dedik!!!
Biz yeri geliyor saatlerce o maske ile sorunlu alanlarda çalışıyoruz (15-16 saat)... Siz grip oldugunuz için sorun yaşamış olabilirsiniz ama 3m maske ile nefes alamamak imkansız birşey..Denedik maskeyle calisilmiyor surekli nefes almak icin kaldirman gerekli maskeyi
Merhaba arkadaslarım
Ben iki yildir bi firmada muhasebe bölümündeyim.Suan iki kisiyiz departmanda normalde uc kisi calisiyorduk ama bir eleman cikti ve butun isler bana kaldi 6 aydir yogunluktan yerimden hic kalkmadigimi biliyorum. Asil konu arsiv calismasi arsiv alanimiz cok kotu konteynirda asiri tozlu bocekli degmi yerindeyse köpek baglasan durmaz dün iki bayan arsiv calismasi yapmak zorunda kaldik emekci kadinlar gunuymus müdürümüz girin dedi emekciyide belirtiyor ozellikler.O tozun icin 3 saat calistik ben zaten biraz gribim burnumda tikali fenalastim nefes alamadim kalp ritmim artmis tansiyonum 8e dusmus bayginlik gecirdim revide yatirdilar biraz beni sonra kendime geldim.Kendime gelince hastane istemedim (igneden cok korkarim) bugunde kendimi iyi hissetmiyorum dedim ise gitmedim fakat gecte olsa bizi yine' o pis arsive sokacaklar bundan sonraki tepkim nasil olmali. Muhasebede calisip koli klasor tasiyaniniz varmi arsiviniz nasil isliyor tepkim konusunda bir fikir rica ederim
malesef yapmak zorundasin maske takabilirsin yada o arsivi temizletsin patronunzMerhaba arkadaslarım
Ben iki yildir bi firmada muhasebe bölümündeyim.Suan iki kisiyiz departmanda normalde uc kisi calisiyorduk ama bir eleman cikti ve butun isler bana kaldi 6 aydir yogunluktan yerimden hic kalkmadigimi biliyorum. Asil konu arsiv calismasi arsiv alanimiz cok kotu konteynirda asiri tozlu bocekli degmi yerindeyse köpek baglasan durmaz dün iki bayan arsiv calismasi yapmak zorunda kaldik emekci kadinlar gunuymus müdürümüz girin dedi emekciyide belirtiyor ozellikler.O tozun icin 3 saat calistik ben zaten biraz gribim burnumda tikali fenalastim nefes alamadim kalp ritmim artmis tansiyonum 8e dusmus bayginlik gecirdim revide yatirdilar biraz beni sonra kendime geldim.Kendime gelince hastane istemedim (igneden cok korkarim) bugunde kendimi iyi hissetmiyorum dedim ise gitmedim fakat gecte olsa bizi yine' o pis arsive sokacaklar bundan sonraki tepkim nasil olmali. Muhasebede calisip koli klasor tasiyaniniz varmi arsiviniz nasil isliyor tepkim konusunda bir fikir rica ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?