Konunuzu hatırlar gibiyim ama benimki akıl sağlığı olarakta düşündürüyor. Kadını gözlemledikçe ve yaptıklarını düşününce normal gelmiyor.
Medeni durumuyla alakası var, sıkıntılı bir boşanma süreci geçirmiş, eski eşi bayağı bir sıkıntılı birisi duyduğum kadarıyla. Bunun üzerinde etkisi var belli ki, o yüzden yazdım. Boş vakti de çok var bu vesileyle. Yoksa her boşanmış ya da çok vakti olan kadın böyle birilerine sarmıyor tabii ki, onu kast etmedim.
İnanın ki yok dedim ya benimki evli çocuklu idi ben bekardım bana sarıyordu.
Aynen ne anlatsam dedikodumu yapıyordu en son kulaklarımla duydum.
Bu tür yapışkan kişilerin kurbanları ‘ empati yeteneği yüksek iyi niyetli kızlar’ oluyor.
Bu kız beni reddetmez vicdanı yüksek diye sarıyorlar.
Sen yüz vermişsin diyenlerin başına böyle bir yapışkan musallat olmamış bilemiyorlar.
Kendi adıma ben herkese aynıyım, bir iki selam bir iki gülüş yaptım diye kimse bana yapışmak zorunda değil.
Bu tür yapışkanların psikolojik sorunları var.
Her boşanan her sıkıntılı evlilik yapan da sarmıyor sakın vicdan yapmayın ya da empati kurmaya çalışmayın.
Selam sabah yok artık.
Ben de selamı bıraktım ooooo selam da vermiyorsun dedi kaç kere ama sonra baktı aynıyım vazgeçti.
Geçen de konuşmaya çalıştı kalktım gittim.
Daha neleri var da anlatmıyorum saf kötü bu tip yaratıklar.
Bir de benden prim kasıyordu. Senden de öyle yapıyordur.
Buz gibi ol vazgeçer ama asla vazgeçme en ufak açıklık görünce tekrar yapışmaya başlıyorlar.