• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşyerindeki amir

işten çıkartilsaniz bile sorun yapmayin. Canın kıymetini halden hastalıktqn anlamayan biriyle çalışmaktansa başka bir eczane veya kurumda çalışmak daha iyidir. Her şeyin hayırlısı...
devlet memuru olmak zaten elimi ayağımı bağlıyor.İnanın devlette de böyle yöneticiler var.Özel sektörün zaten adı çıkmış.Rabbim tüm çalışanlara kolaylık versin işlerinde

Gercekten o birimde çalısmaya engel olacak bir hastalık değilse itiraz edin.
Bahanesi.rapor alma riskim hanımefendiyi germiş.Ben de işimi severek yapıyorum aba altından sopa gösterme.Bu kadın hep mi psikopattı yönetim değişti de iç yüzü meydana mı çıktı şaşkınım

Kendisi de sağlıkciysa aslında daha iyi bilmesi lazım rapor senin yasal hakkın böyle bir şey yapmak ne alaka hayret bir şey yani.
taciz kısaca,huzursuz etme

• Beğen
Reactions: Den
Bahanesi.rapor alma riskim hanımefendiyi germiş.Ben de işimi severek yapıyorum aba altından sopa gösterme.Bu kadın hep mi psikopattı yönetim değişti de iç yüzü meydana mı çıktı şaşkınım
Bahane olmayabilir mi acaba ?
Samimi Şekilde rapor almayacağınızı söylerseniz.

Bahane olmayabilir mi acaba ?
Samimi Şekilde rapor almayacağınızı söylerseniz.
peki ağır grip ya da mens dönemi ağır geçtiğinde ya da Allah korusun akut bir rahatsızlık çıkması halini gözardı edemem ki.Zaten 72 saati geçirmem kaldı ki aylarca rapor alanlar var.Belki de bu ters geldi 'pınar nasıl hasta olabilir' inşallah buna da alışır.Çünkü sağlık bu

peki ağır grip ya da mens dönemi ağır geçtiğinde ya da Allah korusun akut bir rahatsızlık çıkması halini gözardı edemem ki.Zaten 72 saati geçirmem kaldı ki aylarca rapor alanlar var.Belki de bu ters geldi 'pınar nasıl hasta olabilir' inşallah buna da alışır.Çünkü sağlık bu
Eğer gercekten haksızlık OLdupunu düşünüyorsanız bence gidin itiraz edin.

Eğer gercekten haksızlık OLdupunu düşünüyorsanız bence gidin itiraz edin.
Bakalım yönetimle konuştu benden önce muhtemelen.Yeni yönetim de sağlıkçılardan oluşuyor ve aklı selimlerse bu kadına meydanı bırakmaz.Benim direk polemiğe girmem bana zarar verir.Sabrımı ve sakinliğimi koruyup dilimi tutarsam inşallah çözüme kavuşacağına inanıyorum

Bakalım yönetimle konuştu benden önce muhtemelen.Yeni yönetim de sağlıkçılardan oluşuyor ve aklı selimlerse bu kadına meydanı bırakmaz.Benim direk polemiğe girmem bana zarar verir.Sabrımı ve sakinliğimi koruyup dilimi tutarsam inşallah çözüme kavuşacağına inanıyorum
Inş eğer olmazsa da araya birilerini sokarsın.

Inş eğer olmazsa da araya birilerini sokarsın.
Bazen gitmek kalmaktan hayırlıdır denir ya.O yüzden hayırlısı diliyorum.İnşallah onca sıkıntının arasında bu kadın bana musallat olmaz çünkü aldığınız para sabit

Bazen gitmek kalmaktan hayırlıdır denir ya.O yüzden hayırlısı diliyorum.İnşallah onca sıkıntının arasında bu kadın bana musallat olmaz çünkü aldığınız para sabit
Gitseniz ne olur ? Maaşınız daha mu düşük olacak ya da işiniz mi garanti olmayacak ?

taciz kısaca,huzursuz etme
Ben inadına raporu alırdım, o dedi diye ezilecek halin yok hiçbir şey de yapamaz :) eğer yine bir şey diyecek olursa da cevabını verir, kapatırdım telefonu.
Çünkü buna tamam dersen yarın başka bir şeyden seni üzecek belki,belli olmaz.

Ben inadına raporu alırdım, o dedi diye ezilecek halin yok hiçbir şey de yapamaz :) eğer yine bir şey diyecek olursa da cevabını verir, kapatırdım telefonu.
Çünkü buna tamam dersen yarın başka bir şeyden seni üzecek belki,belli olmaz.
Bakalım bugün başladım işe gergin moralsiz.Sadece bu nasıl eczacı diye düşündüm.Bu kadın normal değil Rabbim bildiği gibi yapsın diyorum

Doktor rapor verdiğine göre rahatsızsınız, bu durumda hiç kimsenin laf söylemeye hakkı yok, lütfen bu konuda eZilip büzülmeyin
Demir eksikliği için diyor ki ;'kronik rahatsızlığın varsa nasıl çalışacaksın'
kanser hastası hoca yeri ameliyat yapıyor,türlü sağlık problemleri olan insanlar çalışma hayatında yer alıyor.Bunları desem ne fayda karşımdaki kadın 45 yaşında.

Bugün 7 günlük rapor daha aldım.Zaten iş yerine sürüne sürüne gittim.Bu defa beni hep kemoterapi de devam etmekle suçladı.Diğer eczacılar fazla öğrenemedi dedi.Oysa alakası yok sıkıntılı bir birim olduğu için bir-ikisi hariç hepsi uzak durdu sorana da öğrettim.Çok garip bir durum resmen psikolojik savaşta hissediyorum kendimi.

1 ayda 9 gun ıse gıtmedınız yanı oyle mı? sızce de fazla degıl mı

Back
X