bende benzer bir konu açacaktım.başlığı görünce dikkatimi çekti.
bende 2 yıldır bir firmada çalışıyorum.işe girdiğimde aynı pozisyonda bir bayan arkadaş daha vardı.2-3 ay sonra baya övgüler almaya başladım.işimi iyi yapıyordum, iyiydim falan.sonra başka biri alındı.benim pozisyonum değişti.aynı odada 4 kişiyiz zaten.yeni başlayan arkadaş hakkında neler söylendi neler.işini yapamıyor, patron kovacak, yok şöyle yok böyle.birde bayanın ağzı bozuktu.hakarete varıyordu söyledikleri nerdeyse. neyse aradan 6-7 ay geçti ben tatile gittim.evlendikten sonra biraz kilo aldığımda (8kg kadar fazlam var) kilo vermeye çalışıyordum.
döndüğümde odaya girdiğimde günaydın bile demediler.giderken birbirinin ardından laf eden insanlar geldiğimde hepsi kanka olmuştu.ne var ne yok konuşurken sonradan işe giren diğer ikisinin benim arkamdan konuştuğunu söyledi.güya espri yapıyor.diğer ikisi aaa sen didem çok kilolu, didem şöyle demedin mi dediler.herkes gülüyor.ben buz kestim.herkesin iyiliğini düşünen ben tu kaka olmuşum 2 haftada.birbirlerine hediye almalar.ben tatilden dönüşte hepsine hediye almıştım.onlar geldiklerinde birbirlerine hediye verdiler.
o sonradan başlayan bayan hamile kaldı. geçen hafta işten ayrıldı. şimdi o iki bayanın her söylediği batıyor bana.hep dalga geçer gibiler.o ayrılan bayan için keşke şimdi burda olsaydı falan filan.bir de ben odaya girince susuyorlar.kimseyle can ciğer olmak istemiyorum ama olanların nedenini anlamıyorum.
bugün bir tanesi telefonda konuşuyor ''haa evet didemle kaldık.o ayrıldı. yok ya benim kankam oydu oda gitti.başka anlaştığım yok falan'' sonra bugün başka bir arkadaşla işle ilgili konuşurken araya girdi.gülmeye başladı.arada bir kelimeyi yanlış söylesem 1 hafta konuşuluyor. ne kadar saçma sapan insanlar var ya.