- Konu Sahibi askimsin_99
-
Gerçekten buyuk haksızlık, yani birşey diyebilir misiniz bilemiyorum çunku işyeri onlarınmış. O yüzden pek bir şey söyleyebileceğinizi düşünmüyorum. Kuzeniniz onların kızı değil mi?
Hmm işte aile olayı olunca bir şey diyebileceğini düşünmüyorum. Bugün iş yok gelme demeleri falan çok saçma. Sen sabah gidiyorsun o yüzden gununun kalanı sana kalıyor. Ama dediğim gibi devam et bence böyle belki annene falan söylersen laf arasında o da teyzenlere söyleyebilir..yok degil baska teyzemin kizi bu
Ayrica kuzenim isini iyi yapsa anlarim ama her calistiginda cogu zaman oturuyor kahve iciyor hatta teyzem bana bir ara sikayetini etmisti. Bende demistimki 'bundan sonra bende kahve icip o sekil parami kazanayim bari'. O gün biraz laf atismasi yasamistim teyzemle 'Onun gibi olma..ne yapabilirimki peki kovayimmi?' demisti. Oysaki benim tek istegim esitliktii bunu söyledimde ona.
yaptiklari yanlis esit davranmamalari. Cünki müsait olmayan zamanlarda bile kahve iciyor..yoksa tabiki müsait olunca icilir. Hem birkac defa uzun kalmistim orda gördüm hemde arkadaslarimda dükkana giderken görüyorlardi sürekliŞayet memnun degilseniz ayrılın ama bu konu dışında size yapılan bir yanlış yok gibi anladım anlattıklarınızdan.
Birde kahve iciyor demişsiniz bunun nesi kötü anlamadım, müsait zamanlarda sizde için çayınızı kahvenizi, ayrıca vardiyalı çalışırken nasıl farkettiniz kuzeninizin işini iyi yapmadığını, biriniz gelince diğeriniz ayrılmıyor mu isyerinden?
bu kızın evde kalması şirkete yarar,çünkü iş yapmadığı gibi kahve/çay içerek habire şirkete masraf çıkartıyor
hem akrabaların kuzenini beğenmedikleri için onu işten soğutmak da istiyor olabilirler
yaızlarda kaçırdım mı bilmiyorum ama bu iş ne üzerine
Eh pekte sogutmuyorlar kizin tam tersine hosuna gidiyor bu durum..hava atiyor sürekli
ve zaten genelde calismayi sevmeyen bir tip kendiside söylüyor zaten bu isi sevmedigini ona göre olmadigini ama para lazim hemde rahat oldugu icin yaptigini söylüyor kendi agziyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?