Hemen konuya gecip acilmak istiyorum sizlere.2 hafta once amirim 6-7 kisinin icinde bana oyle bir laf etti ki cok zoruma gitti o gun bu gundur toparlayamiyorum kendimi..devlet dairesinde muhendisim.1 yil kadar once ise basladim.calistigim kurumda yapilan isler ile ilgili hic tecrubem olmadi daha oncesinde.dolayisiyla islerle ilgili surekli ogrenme arkadaslardan yardim isteme durumunda oldum bu zamana kadar.aman amanda bi is verilmedi zaten bunca zaman.neyse arkadaslar ve amirimle bir aradaydik sohbet ediyorduk.cay soylenecekti cayci geldi saydim 7 cay dedim.yanlis saymisimki amirim beni duzeltti 6 dedi ve dedi saymayi bile ogrenemedin dedi.bende salak salak gulup ay pardon dedim.bana resmen hakaret ediyor ben orda iyice salaklasarak ay pardon diyorum.sonradan yuzum falan baya asildi aglicam nerdeyse koptum zaten ortamdan.cok zoruma gitti arkadaslar.ben bunu gercekten haketmedim resmen gururumu kirdi.bu ne demek yaa sayi saymayi bilmiyordun o kadar sifirsin birde hala onu bile ogrenemedin.o gunden beri hic yaninda bulunmuyorum amirimin resmen kaciyorum gibi bisey.yuzune bakmiyorum cok gerekmedikce filan.sizce ne yapmaliyim siz olsaniz ne yapardiniz?