Guya hic egosu yok iste odamiza girer cikar filan onun seviyesindeki amirler bakan modunda randevu ile filan gorusuyor.belkide o daha iyidir boyle laçka olmaktanBöhle davranmaması lazım tam tersi yardımsever olmalı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Guya hic egosu yok iste odamiza girer cikar filan onun seviyesindeki amirler bakan modunda randevu ile filan gorusuyor.belkide o daha iyidir boyle laçka olmaktanBöhle davranmaması lazım tam tersi yardımsever olmalı
Nasil birsey yok ya?herkesin icinde sayi saymayi bile ogrenemedin demek acikca vi halti beceremedin sayi bile sayamiyorsun demektir.siz cok normal mi karsiliyorsunu bu lafi?Bunda bir sey yok. Bence genel yetersizliginizden dolayı bu olayı abartmissiniz.
Allah kolaylik versin is ortaminda mutlu olmak cok onemli.illa ki herkesin turlu turlu derdi vardir dusunebiliyorum bende cok icerledim bu duruma o yuzden paylasmak istedimSem benim işyeri sorunlarımı okusan hLinr sükredersin
O anda cok bilincli olmayarak sallamamis gibi oldum ama sonrasinda cok zoruma gitti hala toparlayamiyorum kendimi.aslinda sevdigim birisiydi o yuzden bu kadar cok kirildim belki de.Böyle durumlarda karşıdakini alt etme çabası yerine doğrudan ‘pardon, anlayamadım’ gibi soru ifadeleri kullanırsanız o kişiyi ettiği lafı açıklamaya mecbur bırakırsınız. Alenen saldıracak kadar manyak değilse kıvırmak zorunda kalır zaten.
Diğer türlü laf sokmaya aynı şekilde karşılık vermek ortamı basitleştirir.
Siz anlamamış gibi yapmışsınız , aslında o da olur ama sonradan ağırınıza gitmeyecekse
Bundan sonrasi icin ne yapmaliyim sizce?
Isteksiz oldugumu dusunmuyorum sahaya cikan arkadaslara rica ettim zamaninda geleblir miyim veya su is nasil yapiliyor vs ofis islerini sordum ettim ama baskasinjn isi ile ilgili en fazla ne yapablirim.bana sorumluluk vermezse yeteri kadar bende kendimi gosteremem.sonucta stajyer filan degilim bir kez rica ederim iki kez rica ederim sonrasinda kuyruk gibi yapisamam ki kimseye.bence saçmalamış baya ama bu kadar huzursuz olunacak bir şey yok. benim çalıştığım birimde tamamen teknik. her gelen bilmiyor ki işleri. günlerce arkadaşlarla sahaya çıkıyorlar. zamanla öğreniyorlar. ama 1 yılda öğrenilir herhalde. sen de isteksiz olabilir misin biraz. hoş branşını bilmiyorum
O kadar dedikoducu o kadar ikiyuzlu insanlar varki burda.iste malesef onlar gibi oynayamiyorum.butun gun arkasindan salliyorlae kadinin sonra catalini bicagini siliyorlar.hatta kendi arkadaslik iliskilerinde de bu sekilde.genelde masamdayim odamdayim artik.kendimi arkadaslardan da o kadindan da baya bir uzak tutuyorum.herkeste farkinda bence artikUzak durmak suratına bakmamak çözüm değil ,ortalama bi ilişki içinde olmanız lazım,size bişe sorduğunda güleryüzle cevap verin onun dışında sınırları olan bi kadın olun,kimseyle gereksiz muhabbetlere girmeyin hele bu kadının dedikodusunu orda çalışan biriyle sakın ha yapmayın,masanızda odanızda vakit geçirin ama surat asmayın sadece soğuk olun,konuşmadan önce de bol bol düşünün. Kaç yaşındasınız?
Isteksiz oldugumu dusunmuyorum sahaya cikan arkadaslara rica ettim zamaninda geleblir miyim veya su is nasil yapiliyor vs ofis islerini sordum ettim ama baskasinjn isi ile ilgili en fazla ne yapablirim.bana sorumluluk vermezse yeteri kadar bende kendimi gosteremem.sonucta stajyer filan degilim bir kez rica ederim iki kez rica ederim sonrasinda kuyruk gibi yapisamam ki kimseye.
O kadar dedikoducu o kadar ikiyuzlu insanlar varki burda.iste malesef onlar gibi oynayamiyorum.butun gun arkasindan salliyorlae kadinin sonra catalini bicagini siliyorlar.hatta kendi arkadaslik iliskilerinde de bu sekilde.genelde masamdayim odamdayim artik.kendimi arkadaslardan da o kadindan da baya bir uzak tutuyorum.herkeste farkinda bence artik
Ben ozelde de calistim asiri yogun degil bence ama gorsen sanki atomu parcaliyoruz modunda herkes.söke söke alinir is tamam ama sorumluluk vermeden de olmaz.bizim burda millet isten kaciyor imzadan kaciyor.napim yani yalvarim mi resmi olarak gorevlendirsin elimden geleni yaparim elbette.ama ben artik suna inaniyorum agzimla kus tutsam yaranamam bazilari gibi..yapışmalısın bence. çünkü bazı yerlerde iş söke söke alınır. bizim kurum müthiş yoğun. biri gelse de üzerimizden birkaç iş alsa diye bekliyorlarbirileri geldikçe iş dağılımında revizyona gidiliyor. acaba yeterince yoğun mu değil ?? hem dedikoduya da fırsat buluyorlarmış.
Meyil vermek sundan kaynaklaniyor bence guler yuzlu olmak yani yuzu yumusak olmak.sayginin iyi niyetin karsiligi her lafi duymak oluyor.tersin teki olsaydim kimse agzini acamazdi.o yuzden cekiyorum kendimi boyle bir ortam olsun istemiyorum.elestirmeye gelecek okursak bende cok guzel laflar edebilirim marifet mi yani bu.cok yanlis ya yaptigi zaman gectikce umuraamiyacagima daha cok gicik oluyorum.kisisel gelisim kitaplari okuyorum severim kitap okumayi.ama insan iliskilerine uygulamaz ayri bir zanaat.sacma salak isler veriyor sonra da uzaya fuze firlatmami bekliyor herhalde.Tavsiyem kişisel gelişim kitapları okumanız veya kişisel gelişiminizi geliştirecek faaliyetlerde bulunmanız.
Bu kadar büyütülecek bir durum değil ancak mesafeli olmanız doğru olan tabii ki.
Kimse kendisine hakaret edilsin küçük düşürülsün istemez.
Siz de buna meyil vermeyeceksiniz, daha uyanık olup, daha laf yerine ulaşmadan cevabını vereceksiniz.
Aksi taktirde laf ile ezmeye çalışan çok olur sizi.
Bu kadar saffaniyetli davranmayın.
Ben ozelde de calistim asiri yogun degil bence ama gorsen sanki atomu parcaliyoruz modunda herkes.söke söke alinir is tamam ama sorumluluk vermeden de olmaz.bizim burda millet isten kaciyor imzadan kaciyor.napim yani yalvarim mi resmi olarak gorevlendirsin elimden geleni yaparim elbette.ama ben artik suna inaniyorum agzimla kus tutsam yaranamam bazilari gibi..
Bahsettigim amirim daire baskani altinsa sef ve mudur var.tabiki sef ve mudure de guvenmiyorum ama bu kadin bizimle direkt muhattap olan bir tip.bilmiyorum ya herkes imza diye kacarken ben is istiyorum diye kendimi ortalara atamam yani.is varsa versin yaparim ugrasirim kacmam yani.ama hem dogru duzgun bugune kadar is vermeyip hem stajyer gibi takilmami kimse beklemesin benden.bende 32 yasindayim yani.sacma geliyor ya.hangi isi vermis yapmamisim ogrenememisim kacmisim.kendi beceriksizse insan yonetmede bilemem yani.personelle bu denli yuzgoz olmaninda bir anlami yok.bu sekilde motivasyonum dusuyor sadeceya yaranmaya çalışma zaten ne halleri varsa görsünler. bizde de imzadan kaçılıyor geneldemeblağlar çok ciddi olduğundan sanırım. işte tam o noktada gelene işi veriyorlar. kurumunu bilemediğim için çok da kafamda oturtamadım. eğer bu durumdan şikayetçiysen en üst amirinle görüşebilirsin. açık açık anlat olanı biteni. yoksa da salla gitsin. bir de aklıma şey geldi. acaba senin arkandan birileri abartıp anlatıyor olabilir mi?? mesela bundan önce ki kurumumda arkadaş yazıyı müdürün verdiği bilgilere göre yazardı. geri dönerdi ara ara.
neyse o kurum baya üst düzey yöneticili bir kurumdu. bu yüksek amirlerden biri giderken vedalaşılıyor kapıda bekleniyor falan. tabi biz o kişilerle görüşemiyoruz çalışırken müdürlerimiz muhatap oluyor. giderken indik dışarı. arkadaşa hoşça kal yaparken sen de 2 yıldır öğrenemedin bir yazı yazmayı diyordüşünsene kızı tanımıyor normalde birebir muhatap olmuşluğu yok. yani müdür her hatada personel yeni efendim hata olmuş deyip çıkıyormuş meğer
![]()
Konuyu ilk okuyunca yeni mezun 23 yaşında sandım sizi. 32 yaşında bu kadar acemi davranmayın.Bahsettigim amirim daire baskani altinsa sef ve mudur var.tabiki sef ve mudure de guvenmiyorum ama bu kadin bizimle direkt muhattap olan bir tip.bilmiyorum ya herkes imza diye kacarken ben is istiyorum diye kendimi ortalara atamam yani.is varsa versin yaparim ugrasirim kacmam yani.ama hem dogru duzgun bugune kadar is vermeyip hem stajyer gibi takilmami kimse beklemesin benden.bende 32 yasindayim yani.sacma geliyor ya.hangi isi vermis yapmamisim ogrenememisim kacmisim.kendi beceriksizse insan yonetmede bilemem yani.personelle bu denli yuzgoz olmaninda bir anlami yok.bu sekilde motivasyonum dusuyor sadece