K
Bende kendimi basariyla gostermek istiyorum ama bana boyle davranan birine ne yapabilirim simdi?is vermiyor dogru duzgun milletin isine sarsam motivasyonum alt ust oldu zaten.onu pisman etmek istiyorum bu yaptigina aslinda ama kendimi gosterebilcegim bir alan bulamiyorum malesef.Konuyu ilk okuyunca yeni mezun 23 yaşında sandım sizi. 32 yaşında bu kadar acemi davranmayın.
Siz daha işi öğrenmeye çalışan birisiniz. Herkes kaçsın, o sizi ilgilendirmez, işi öğrenmek istiyorsanız talep edeceksiniz, sürekli soracaksınız.
Amiri de haklı bulmuyorum, laf sokmakla olmaz bu iş. O sizi diğerlerinden çalışırken daha fazla zorlamalı öğrenmeniz için.
Ben çalıştığım yerde işe başladığımda bildiğiniz mobing uygulayan, her hatada kızan, hatta ortada bir şey yokken bile laf sokan bir müdürüm vardı. Ama iş verirdi ve takip ederdi. Hiç sesimi çıkarmadan çalıştım. Ve o kadar çok şey öğrendim ki işle ilgili. Benim de şimdi bir ekibim var. Yeni başlayana da aynı oranda iş veriyorum ama diğerlerinden daha çok takip ediyorum. En basit soruyu bile gelip bana sorabiliyor. Ama yeni başlayanlardan kimisi çok cevval oluyor, kendini yüzde yüz işine veriyor. Kimisi de düz mantıkla yapılacak işi bile akıl edemeyip hata yapıyor aklı başka yerlerde olduğu İçin. Haliyle o durumda ben de sinirleniyorum. Siz de öyle yapıyorsunuzdur demiyorum ama daha atılgan ve özgüvenli olmanız lazım.
Bir de burada lafını yapıştırın diyenlerin gazına gelip de daire başkanını karşınıza almayın :)) En iyi karşılık kendini başarıyla göstermek olur.