• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşyerindeki kız lezbiyen mi

Daha kotu ne olcak ki sonucta rahatsizlik veriyor sana ve sen haklisin bu konuda

Eski calistgm yerdeki kızlar popoma bakardı hatta kotun popomu kaldırdığını böyle dik popo olmicagini iddia ederlerdi hiç lezbiyenler gibi dusunmemstm. Bende kız erkek farketmz popo takıntısı vardır bakarm özellikle erkekte takntlym büyük popolular çok itici gelir. Poponz güzel gorunuosa ondn bakiyodur bence

Yok olsun tabi banane de oyle mi yoksa seytanliktan mi bakiyor cozemedim iste

Guzel düşün, guzel olsun :KK39:
Cidden öyle, iyi niyetli olduguna kendinizi ikna ederseniz, o kisiden asla negatif elektrik almazsiniz, gununuz huzurlu gecer ve pek tabi oyle guzelim ki gozlerini alamiyorlar diye moral bulursunuz :KK73:
Ne gerek var fesat mi, seytan mi vs vs diye dusunmeye.

Benim çalıştığım yerde de bir kadın vardı, gözleri hep üstümde. Durumu arkadaşlarla paylaştım, biri aaa bana da bakıyor diğeri bana da bakıyor. Kadın insan kaynaklarıydı sanırım iş tanımında insanları dikizlemek vardı. Sizinkinin mesleği ne acaba.

Maşallah maşallah :nazar:
Ama diyim bak tepeden bakinca daha da buyuk gorunuyor, ayna karsisinda hafif yan durucan, sirt dik, cek gobegi icine, sık kalcayi, hah oyle bak :KK70:

Yakında bayrak dikecek bağımsız popo cumhuriyeti :) :)

Pelin tatilde brezilyalı ablalar gelmişti anam onlarınki popoysa benim ki ne dedim valla bu kadar mı güzel olur :)

Benim çalıştığım yerde de bir kadın vardı, gözleri hep üstümde. Durumu arkadaşlarla paylaştım, biri aaa bana da bakıyor diğeri bana da bakıyor. Kadın insan kaynaklarıydı sanırım iş tanımında insanları dikizlemek vardı. Sizinkinin mesleği ne acaba.
Bizimki memur

Poponuza baktığını nasıl görüyorsunuz ?
Birden arkami dönüp yakaliyorum:KK70:degisik atraksiyonlar gosteriyorum artik ben de gozlerini yakalamak bakisinin gittigi yerleri takip etmek gibi bir takim tuhaf yeteneklere sahibim artik hamdolsun:rapci:

Birden arkami dönüp yakaliyorum:KK70:degisik atraksiyonlar gosteriyorum artik ben de gozlerini yakalamak bakisinin gittigi yerleri takip etmek gibi bir takim tuhaf yeteneklere sahibim artik hamdolsun:rapci:

Siz dönünce denk geliyordur.

Bilemedim, sizde takıntı olmuş gibi. Arkası dönükken bir insan nasıl neresine bakıldığını görebilir ki ? Aniden dönseniz bile anlayamazsınız.

Back
X