İşyerindeki olaylar

Cnm hiç üzülme yaşadıklarımıdan ders almalıyız.ben de bir başımayım orda.bugün hep beraber doğumgünü yaptılar mesela herkesi çektiler.seni çok iyi anlıyorum bazen iyiniyet fesatlara fazla geliyor işyerinden beklentimiz olmayacakmıs geç oldu ama anlamalıyız hiç sıkma canını eminim kıskanılıyorsun olayın özü başka

Canım benim ya görmezden gel gör bak sıra kendilerine gelecek güçlü ol işinde başaralı ol vede karışma onlara banane de geç bırak gıybet olan yerden kaç kaç ki ne kacccc:-\

K
Kız olan yerden çok korkarım ben ya bende de vardı tek kalmak ama bitti şuan tek dostum var çokça iyiyim B-)

huylarını bildiğin halde neden her şeye karışıyorsun hala ? hadi sordun diyelim daha bir gün önce ağzının payını verdiler deyim yerindeyse hala laf taşıyor gibi duruyorsun bunu yapıp.zorla üstüne çekmişsin

Canim kusura bakma ama durduk yere kimse seni dislamamis. Ekran goruntusu atmalar, uzuldum diye seni ilgilendirmeyen bir mevzuyu ustunle konusmalar. Disardan bakanlar uzuldun yada rahatsiz oldun diye yaptigini dusunmeyebilir.

Alıştım bu durumaişk bsşta zoruma gidiodu ama öhle yapışak ve yılışıklar ki

Canim kusura bakma ama durduk yere kimse seni dislamamis. Ekran goruntusu atmalar, uzuldum diye seni ilgilendirmeyen bir mevzuyu ustunle konusmalar. Disardan bakanlar uzuldun yada rahatsiz oldun diye yaptigini dusunmeyebilir.
Haklısın hiç karışmamalıydım ama o yemekte benide rezil etti ne karıştıysam bananeyse

Bilsem sorarmıydım huylarını

Canım benim ya görmezden gel gör bak sıra kendilerine gelecek güçlü ol işinde başaralı ol vede karışma onlara banane de geç bırak gıybet olan yerden kaç kaç ki ne kacccc:-\
Haklısın canım

An
Olayın içinde bende olduğum için ama haklısın yapmamalıydım.

Haklısın hiç karışmamalıydım ama o yemekte benide rezil etti ne karıştıysam bananeyse

Beni rezil ettiler o yüzden gidip ikisiyle de konuştum diyorsunuz ya, beklentiniz neydi merak ettim. Mekana gidip senin adına özür dilemeleri mi ya da senden özür dileyip bir daha olmaz yanında demeleri mi?

Beni rezil ettiler o yüzden gidip ikisiyle de konuştum diyorsunuz ya, beklentiniz neydi merak ettim. Mekana gidip senin adına özür dilemeleri mi ya da senden özür dileyip bir daha olmaz yanında demeleri mi?
Bir daha yapmaması tabikide tepkimi koymak istedim.

Bir is arkadaşının lafını digerine taşımak yanlis.söylediklerin doğru bile olsa aralarinin bir daha duzelmesinin önüne geciyorsun.belki bir olay barismalarina vesile olacakti ama ekran görüntüsü, kötü laflar ile tamamen iki kisiyi kopma noktasina getirmissin. Ikisinden de ozur dilersen barisirsiniz.

Ben sizi haksız buldum.laf taşıyorsunuz ayrıca iyi niyet adı altında üzüldüğünü bile bile arkadaşınızın sıkıntısını dile getiriyorsunuz.

Bizim iş yerindeki kızlarla gerçekten samimi olduğum 1 kişi var. Gerisi il ekonuşyuorum ama hiç bir olaylarına karışmıyorum. Siz de öyle yapın

Ben sizi haksız buldum.laf taşıyorsunuz ayrıca iyi niyet adı altında üzüldüğünü bile bile arkadaşınızın sıkıntısını dile getiriyorsunuz.
Laf taşımadım neden boyle yaptın dedım sadece ekran goruntusunude dıgerıne attım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…