• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

isyerindeki problemlerim(dersane)

acaba bizim hocamız mısınız dişye düşünmeye başladım :) ama o evli değildi . gerçekten saçma mat 2 dersi için hala hoca bulamadılar yığdılar geometri dersini ki eşit ağırlıkta geodan önce mat.gelir biz şikayetçi siz şikayetçi ne olacak halimiz :(

Suan hala basım zonkluyor mesela. Geçici diyorlar ama geçici de olsa dayanamıyorum.Ama dediğin gibi öğrencileri de çok seviyorum onlarla mutlu oluyorum. Çocuk olunca da çok zor evli olmak neyse de. Daha yeni uyuttum,bende uyucam ışte bu saatten sonra,yarın da aynı tempo yine :KK43:

allah yardımcın olsun.. umarım hemen birini getirirler sen de rahatlarsın.. walla dersanecilik gençken bekarken çekilir iş.. yönetimin başının etini ye.. sustukça zamanımız var diye düşünürler 3 gün geç sigorta yapmanın derdindedir onlar.. kolay gelsin

Dersane öğretmenliği gerçekten sıkıntılı bir konu. Allah yardımcınız olsun ne diyelim..
Aynen çok sıkıntılı. Bişey diyemiyorum,yapamıyorum. Elim kolum bağlı sanki. Hiç devleti düşünmedim, formasyon bile almadım düşünün.

acaba bizim hocamız mısınız dişye düşünmeye başladım :) ama o evli değildi . gerçekten saçma mat 2 dersi için hala hoca bulamadılar yığdılar geometri dersini ki eşit ağırlıkta geodan önce mat.gelir biz şikayetçi siz şikayetçi ne olacak halimiz :KK43:
:rolleyes::rolleyes: bilmem. Canım emin ol hep idareden kaynaklı sorunlar, bastakiler tüccar çünkü egitimci değil.mesela bunca yogunlugumun arasında en çok öğrencilerin sorularına vakit ayıramıyor olmak rahatsız ediyor ama bu kimsenin umrunda değil.

:rolleyes::rolleyes: bilmem. Canım emin ol hep idareden kaynaklı sorunlar, bastakiler tüccar çünkü egitimci değil.mesela bunca yogunlugumun arasında en çok öğrencilerin sorularına vakit ayıramıyor olmak rahatsız ediyor ama bu kimsenin umrunda değil.
birebir bulamıyoruz mesela biz şuan bazı derslerde hemen doluveriyor . inş.sorununuzu halledersiniz inş.bizde sorunumuzu hallederiz . zaten son sene dershane de bari son sene sıkıntı çekmeyelim :( gerçekten bir soru için kaç kişi bekliyoruz . öğretmen problemi mi var diyeceğim ama öğretmen de fazla dışarıda aslında bende anlamadım

Her gunu hafta sonu ders yogunlugunda gecene isini sevmekten kabullenmekten bahsediyorsunuz. Hafta sonlari gunde 12 saat ders vardir. Sirf hafta sonu 24 saate giriyor. Iki gunde 24 saat diyorum. E hafta ici 4 gun de 10 saat ders, etut, soru cozumu... bekar da degil evli hatta cocuklu. Allah yardim etsin konu sahibine. Gunde 10 saat dersin ne oldugunu da derse giren anlar. Sesine, beynine, ayaklarina kuvvet arkadasim.

bnde devlette matematik öğretmeniyim ders saati yönünden acayip rahat haftada 24 saat dersim var perşembe cuma sadece 3er saat bikaç da özel dersim var bence bi an önce devlete geçmeye bakın öğrenciyken dersanede bende calışmıştım yapılacak iş değil ayda 80 lira veriyorlardı onu da dersanenin kantininde çaya verip zarara geçiyorduk:)

Her gunu hafta sonu ders yogunlugunda gecene isini sevmekten kabullenmekten bahsediyorsunuz. Hafta sonlari gunde 12 saat ders vardir. Sirf hafta sonu 24 saate giriyor. Iki gunde 24 saat diyorum. E hafta ici 4 gun de 10 saat ders, etut, soru cozumu... bekar da degil evli hatta cocuklu. Allah yardim etsin konu sahibine. Gunde 10 saat dersin ne oldugunu da derse giren anlar. Sesine, beynine, ayaklarina kuvvet arkadasim.
Bunu yaşayan bilir ancak, aynen. ne kadar daha dayanirim bilmiyorum :KK43:

Bunu yaşayan bilir ancak, aynen. ne kadar daha dayanirim bilmiyorum :KK43:
Yok mu eski üniversite arkadaşlarınızdan boşta gezen, iş arayan? Duyurun çevrenize, bizzat siz götürün CVlerini. Sonra yine işe almazlarsa,restinizi çekin.
2 kişinin yapacağı işi 1 kişi sorunsuz götürürse, tabii ki canla başla yeni öğretmen aramazlar. 2 kat maaş söz konusu. İnsan sömürmek varken, pammuk eller cebe niye girsin!

Haftalik ELLIYEDI saat??! :KK57: Bu sekilde calismayi nasil kabul ediyorsunuz ya? Devasa, cidden devasa bir ucret oduyorlar sanirim?
Kota 57 saat.Hafta sonu iki gun toplam on sekiz saat dersim var.Hafta ici sabit siniflarim var dort saat de ordan sirf yirmu iki saat dersler yirmi iki saat filan da etut derken daha fazlasi da olabilir tabi temiz kirk bes eder haftalik ki Turkce icin bu.Matematikciler 57 saatin hepsini dolduruyodur dusun.

Kota 57 saat.Hafta sonu iki gun toplam on sekiz saat dersim var.Hafta ici sabit siniflarim var dort saat de ordan sirf yirmu iki saat dersler yirmi iki saat filan da etut derken daha fazlasi da olabilir tabi temiz kirk bes eder haftalik ki Turkce icin bu.Matematikciler 57 saatin hepsini dolduruyodur dusun.
Ucret 1400tl bunun sadece asgari ucret olan kismi bankaya yatiyor.Geri kalan kisim elden zarflarla aliniyor.

Bu arada ben formasyon alicam yıldız teknikte. Ve kpss ye hazırlanmak istiyorum adam gibi,müdürle konuştum ders programın belli olsun filan dedi..hiç niyeti yok bırakmaya ama bu yoğunlukta hayatta calisamam hatta baya baya hafif bir program olmalı suan yaptığım işin yarısını anca yapabilirim ama nasıl olcak bilmiyorum,sonuçta sorumluluk.

Ben de dersanelere basvurmustum, bransim biyoloji. Almadilar beni. O kadar da yuksek maas beklentim yoktu. Hatta su an tekrar basvurmayi dusunuyorum. Dersane ogretmenliginin zor oldugunu duyuyorum hep, ama calismak istiyorum artik. Adam iki sene once demisti bana 3 ay stajyer olarak calisirsin demisti, bu dersane mudurleri cok cakal. Nasil ogretmen bulamiyormus, her taraf yeni mezun kayniyor. Senin ustune yuklenmek kolay geliyor tabi, iki kisiye maas vermektense bi kisi calissin... Yazik sana ya, konus bence boyle giderse birakiyorum diye tehdit et.

Parasından geçtim hocamızın performansı düşer beyin yorulmaya görsün.Bir an önce sorun çözülür umarım.

Bi de bu yorgunlukla ogrencilerine de faydali olamazsin ki. Hic mi dusunmuyor bunu mudur, ogrencilerin velilerinden para alirken iyi.

Yok ogrenciyi düşünen zaten, inanmıyorum artık ve malesef bende kendimi düşünmek zorundayım yani mecburen hem formasyon hem dersane hem kpss kaldiramicam bakalım.

Tek mt öğretmeni sizmisiniz şubede? O zaman idareye gidip 2. Branş öğretmeni gelene kadar çift maaş almayı teklif edin. Kabul etmezlerse daha fazla orada çalışmayacağınızı söyleyin, siz bu şartları kabul ettiğiniz için onlarda sallanıyorlar böyle.

Tek mt öğretmeni sizmisiniz şubede? O zaman idareye gidip 2. Branş öğretmeni gelene kadar çift maaş almayı teklif edin. Kabul etmezlerse daha fazla orada çalışmayacağınızı söyleyin, siz bu şartları kabul ettiğiniz için onlarda sallanıyorlar böyle.
Yok tek değilim.diğerleri part time gibi tam zamanlı tek ben varım ama dediğim gibi bende part time olmayı teklif edicem.

Back
X