İsyerindeki saçmalıklar

Merhaba arkadaşlar,
İsyerimde müdür değişti aslında ilk çalıştığım müdürdü bu gitmişti geri geldi . Şirket sahibinin yeğeni olduğu için istediği zaman gelebiliyor.Su an müdür o.Yani adamda üslup sorunu var sert bir dille konuşur kızım diye hitap eder.Ben ise elle tutulur bir kariyeri olan biriyim yaşımda küçük değil bu tarz konuşmasından rahatsız oluyorum.Hatta çok sinir oluyorum ama şu an borçlarım var işi birakamam artı tazminatımı da içerde bırakmak istemiyorum.Napicagimi bilemiyorum.Benden başka bir iki kız daha var onlarla böyle konuştuğuna şahit olmadım.Hatta yemekhaneye girdi bir kız vardı ona çak yaptı.Onceden tanışıyorlar mi anlamadım.Yani daha samimiler.Bilmiyorum bu kadar ayrımcılık çok kötü benimle samimi olmasını istemem ama saygı istiyorum .Sizce napmam lazım.Simdiden yorum yapacak olanlara teşekkür ederim.
Sanırım onlar yaş olarak daha küçükler bu sebeple onlara daha eğlenceli ve sevımlı davranıyor. Siz daha olgun oldugnuz için size bı tık daha net ve abi havalarında davranıyor. Ben bunda bi sorun göremedim.

Bana yapmadı çak diye okuma yazmayı öğren önce
Burda da gruplaşma var tabii birine kötü laf edince diğerleri kurt gibi çıkıyor bi yerlerden yaraniz mi var
Sana yaptı demedim.
Adam başkasına insanlık yapmış zaten.
Normal insanlar gibi yakın görmüş kendine ve çak yapmış.
Bunda sinir olacak ne var? Hiçbir şey.
Sana ne başkasına yaptığı çak'tan

Evet kesinlikle biz gibi normal değilsin.
Diyorum ya kaprislisin bi kere
Ama sürekli serzenişte bulundugu bir işyerinden ne bekliyor yani anlamıyorum :)
Hayır kk ne diyebilir.
Defalarca dediler, ne degişti ?
Patronum bana kızım dedi !
Eeee ?
Samimiyet kurmasını istemiyorum.
E tamam kurmasın madem.

Ama sürekli serzenişte bulundugu bir işyerinden ne bekliyor yani anlamıyorum :)
Hayır kk ne diyebilir.
Defalarca dediler, ne degişti ?
Patronum bana kızım dedi !
Eeee ?
Samimiyet kurmasını istemiyorum.
E tamam kurmasın madem.
Ya bide tek kızım kelimesiyle samimiyet kurulsa neyse.
Benim patronum da bana kızım diye seslenir ama adam dışarda görse tanımaz bile beni. Ne yani samimiyet mi kuruyor benimle? Alakası yok.

Sana mı dert oldu sizde aynı müdür gibisiniz seviyesiz uslupsuz kendi derdimiz yetmiyor bide sizin gibilerle uğraşıyoruz burda yaa sanane istemiyorum senin yorum yapmani
Bana yapmadı çak diye okuma yazmayı öğren önce
Burda da gruplaşma var tabii birine kötü laf edince diğerleri kurt gibi çıkıyor bi yerlerden yaraniz mi var
İş yerinizle ilgili isterseniz 12738 konu açın, bizi ilgilendirmez. Okumadan geçeriz alt tarafı. Ama İnsanlar size bunu neden söylüyor bir düşünün. Sürekli aynı konuları açtınız, bir sürü fikir verildi size, görüyoruz ki değişen hiçbir şey yok. Hep bir agresiflik ve hoşnutsuzluk, karşıyı suçlama hali.

Biraz özeleştiri yapmayı deneyin. Demek ki sorun sizde biraz da. Ama siz asla kabul etmiyorsunuz bunu.

Bir de bizler sizin ahbabınız değiliz, düzgün bir üslupla konuşun lütfen. Kimseyi böyle azarlayamazsınız.

Merhaba arkadaşlar,
İsyerimde müdür değişti aslında ilk çalıştığım müdürdü bu gitmişti geri geldi . Şirket sahibinin yeğeni olduğu için istediği zaman gelebiliyor.Su an müdür o.Yani adamda üslup sorunu var sert bir dille konuşur kızım diye hitap eder.Ben ise elle tutulur bir kariyeri olan biriyim yaşımda küçük değil bu tarz konuşmasından rahatsız oluyorum.Hatta çok sinir oluyorum ama şu an borçlarım var işi birakamam artı tazminatımı da içerde bırakmak istemiyorum.Napicagimi bilemiyorum.Benden başka bir iki kız daha var onlarla böyle konuştuğuna şahit olmadım.Hatta yemekhaneye girdi bir kız vardı ona çak yaptı.Onceden tanışıyorlar mi anlamadım.Yani daha samimiler.Bilmiyorum bu kadar ayrımcılık çok kötü benimle samimi olmasını istemem ama saygı istiyorum .

Sizce napmam lazım.Simdiden yorum yapacak olanlara teşekkür ederim.

Orada bulunma sebebiniz "çalışmak" ; işinizi yapın.

Yapmanız gereken görmezden gelin ona kızım dedi buna çak yaptı görmeyin duymayın niye işteki olan şeyleri kendinize zehir ediyorsunuz işinizi yapın geçin gerisi hikaye. Burada da sıkıntılar oluyor oooo kim kimin kuyusunu kazıyor bir bilseniz kaynayan kazan gibi boş vermeyi öğreneceksiniz başka işler bulun kendinize hayatın güzel taraflarını öğrenin en güzeli bu.

Merhaba arkadaşlar,
İsyerimde müdür değişti aslında ilk çalıştığım müdürdü bu gitmişti geri geldi . Şirket sahibinin yeğeni olduğu için istediği zaman gelebiliyor.Su an müdür o.Yani adamda üslup sorunu var sert bir dille konuşur kızım diye hitap eder.Ben ise elle tutulur bir kariyeri olan biriyim yaşımda küçük değil bu tarz konuşmasından rahatsız oluyorum.Hatta çok sinir oluyorum ama şu an borçlarım var işi birakamam artı tazminatımı da içerde bırakmak istemiyorum.Napicagimi bilemiyorum.Benden başka bir iki kız daha var onlarla böyle konuştuğuna şahit olmadım.Hatta yemekhaneye girdi bir kız vardı ona çak yaptı.Onceden tanışıyorlar mi anlamadım.Yani daha samimiler.Bilmiyorum bu kadar ayrımcılık çok kötü benimle samimi olmasını istemem ama saygı istiyorum .Sizce napmam lazım.Simdiden yorum yapacak olanlara teşekkür ederim.
Ben ılk ıse basladıgımda patronlar gülüm diyodu gklfkklfg
Kadını erkegı hepsı gülüm diye konusuyorg glgflgflş
Cok garip gelmısti.Ozellıkle erkeklerın gülüm diye konusması.
Sonra alıstık.
Kendilerinden kücük müsterilere de bazen gülüm diye konusuyorlar.
Kızım demesı kötü bisey degil yanı o kadar kurumsal bıyer ıstıyorsanız cıkın ısten?

Ben ılk ıse basladıgımda patronlar gülüm diyodu gklfkklfg
Kadını erkegı hepsı gülüm diye konusuyorg glgflgflş
Cok garip gelmısti.Ozellıkle erkeklerın gülüm diye konusması.
Sonra alıstık.
Kendilerinden kücük müsterilere de bazen gülüm diye konusuyorlar.
Kızım demesı kötü bisey degil yanı o kadar kurumsal bıyer ıstıyorsanız cıkın ısten?

Patronlarınız Gaziantepli miydi ? Memleket ayırmıyorum , Gaziantepli bir kadın benimle böyle konuşunca çok garipsemiştim , o yüzden sordum.

Back
X