- 19 Şubat 2007
- 8.459
- 9.530
- 723
- Konu Sahibi mandalinalimon
yer değiştirmek derken aynı yerde daha rahat bir pozisyona geçtiğimi kastettim şehir değişikliği değilyer değiştirme olayı kurumda çok zor,5yıl çalışmak gerek vs, torpilim de yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yer değiştirmek derken aynı yerde daha rahat bir pozisyona geçtiğimi kastettim şehir değişikliği değilyer değiştirme olayı kurumda çok zor,5yıl çalışmak gerek vs, torpilim de yok
ben de bunu istiyorumyer değiştirmek derken aynı yerde daha rahat bir pozisyona geçtiğimi kastettim şehir değişikliği değil
istedim atama amaçıkmadı.sanırım bu yıldırmalar ben gidene kadar sürecek
Psikolojik durumun bunu raporlayacak ve sehir kurum vs degistirecek durumda mi yoksa siradan bir sikintin mi var ? Acik acik soruyorum artik kusura bakma. Simdi isyerlerinde insanlar dalgs gececek dedikodu yapacak birsey mutlaka buluyorlar. Birkac kisi ise eninde sonunda tayin olacaksiniz 2 yilu gitti zaten ucretsiz izinle. Icekapanik olmak aslinds kotu bir özellik degil kimseye zarariniz olmadigini dusunuyorsunuz peki is konusunda durim nedir? Insanlar sizin is performaniniz konusunda zor duruma dusuyor mu ? Herseyi silin mudurle gercek bir konusma yapin. Bence..sevgili arkadaşım, eğer sessiz biriysen gerçekten mobbinge adaysın, müdürlükteki herkes bana kötü davranmıyor, bazıkendini bilmez karakteri garip bir insan yapıyor bunu ve diğerleri ses çıkarmıyor, herkes biliyor aslında.Bu işe uygundeğilim, departman değişikliği de yapılmadı, idareciiyibir idareci olsaydı beni farklı birbölüme verseydi, ve diğerlerine sözünügeçirebilseydi bütün bunlar olmayacaktı, bu dediğiminsan müdürün de eleştirisini yapıyor ve müdür eski personelin üzerinde etkili değil, ne hikmetse bütün kuralları bana uyguluyor.
saldırgan değilim ama haksızlıknoktasında insan geriliyor.Müdür de benim gitmemiçin bütün işlerimi zorlaştırıyor, koskoca bölge müdürü beni tutacak değil ya tabi senelerdir tanıdığı adamı savunacak
ücretsşz izin 2 yılı kapsamıyor ve geçici göreve gidersem o da tayin süresinden olmayacakPsikolojik durumun bunu raporlayacak ve sehir kurum vs degistirecek durumda mi yoksa siradan bir sikintin mi var ? Acik acik soruyorum artik kusura bakma. Simdi isyerlerinde insanlar dalgs gececek dedikodu yapacak birsey mutlaka buluyorlar. Birkac kisi ise eninde sonunda tayin olacaksiniz 2 yilu gitti zaten ucretsiz izinle. Icekapanik olmak aslinds kotu bir özellik degil kimseye zarariniz olmadigini dusunuyorsunuz peki is konusunda durim nedir? Insanlar sizin is performaniniz konusunda zor duruma dusuyor mu ? Herseyi silin mudurle gercek bir konusma yapin. Bence..
Bizde kapsiyor kurumdan kuruma farkediyor mu şaşırdım. Gerci bizde 5 yil kurali da yok. Kurum hangi kurum ?ücretsşz izin 2 yılı kapsamıyor ve geçici göreve gidersem o da tayin süresinden olmayacak