Arkadaşlar öğretmenim ve bir kaç
Günndür kafama takılan bişey var.Ben herkesi kendi,çocuğu,eşi hastalandığında ararım,kaza yaptığında geçmiş olsun derim ama bir kaç gündür hastayım,hastanede yatmak zorunda kaldım ama benim aradıklarımın sorduklarımın hiç biri bir tel açıp geçmiş olsun deme nezaketinde bulunmadı,arayan dostlarım oldsu ama aramayanlara çok kırıldım.Siz de böyle durumlar yaşıyor musunuz? Yüzlerine bakmak gelmiyor içimden.Siz ne düşünüyorsunuz?
kesinlikle canım
hastalığa kötü gün dostluguna çok önem veririm karşımdaki insanlardan da aynısını beklerim
kötü günümde beni arayip sormayan düşünmeyen insanlarla istemeden de olsa arama bi soğukluk giriyor. aynıyız yani seninle :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/
Canım yarın okula başlayacağım ama içmden yüzlerine bakmak gelmiyor,nasıl davranmalıyım sence??
kesinlikle canım
hastalığa kötü gün dostluguna çok önem veririm karşımdaki insanlardan da aynısını beklerim
kötü günümde beni arayip sormayan düşünmeyen insanlarla istemeden de olsa arama bi soğukluk giriyor. aynıyız yani seninle :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/
Canım yarın okula başlayacağım ama içmden yüzlerine bakmak gelmiyor,nasıl davranmalıyım sence??
Normal her zamanki gibi ol desem de olmayacak biliyorum
için içini kemirecek.
bence keyf siz gibi davran neyin var diye sorduklarında hastayım hala iyilesemedim de lafi gelmisken arayip sormadiginiz için saolun de belki onlar böylesine ince düşünemediler en azından sen tepkini belli etmiş olrsun. içinde de kalmamış olur.
aynı durumu yasadigim zaman surat asarak belli ediyordum onlar da alıyordu zaten gönlümü almak için uğraşıyorlardi :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
iş arkadaşlıklarına çok anlam yüklemeyin.. şu hayatta yediğim en baba darbeleri hep güvendiğim, sevdiğim, değer verdiğim iş arkadaşlarımdan yedim.. o yüzden şimdi yağmurlu havada su vermem.. siz de en hasarsız şekilde görmüş oldunuz, öyle düşünün
Ben olsam yuzune vururum hepsinin teker teker ... zahmet edipte Arasaydin iz derim aramayanlar nasilsin diye sorunca
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?