İşyerindeki vefasızlar...

Aybala42

''me veddeake rabbuke ve ma kale...''
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2008
1.332
206
163
Arkadaşlar öğretmenim ve bir kaç
Günndür kafama takılan bişey var.Ben herkesi kendi,çocuğu,eşi hastalandığında ararım,kaza yaptığında geçmiş olsun derim ama bir kaç gündür hastayım,hastanede yatmak zorunda kaldım ama benim aradıklarımın sorduklarımın hiç biri bir tel açıp geçmiş olsun deme nezaketinde bulunmadı,arayan dostlarım oldsu ama aramayanlara çok kırıldım.Siz de böyle durumlar yaşıyor musunuz? Yüzlerine bakmak gelmiyor içimden.Siz ne düşünüyorsunuz?

kesinlikle canım
hastalığa kötü gün dostluguna çok önem veririm karşımdaki insanlardan da aynısını beklerim
kötü günümde beni arayip sormayan düşünmeyen insanlarla istemeden de olsa arama bi soğukluk giriyor. aynıyız yani seninle :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Insan verdigi degeri ve ozeni karsisindan goremeyince kiriliyor, dogrudur.
Ben arkadasliklarin kotu gunlerle sinandigini dusunurum. Insanlar bu zamanlarda belli oluyor. Kotu zamanda yanimda olmayanla ben de ister istemez soguyorum.

Kirilmakta haklisiniz.
Ama ben olsam insanlara trip atar gibi konusmazdim. Orasi isyeri, onlar da sizin is arkadasiniz. Dostunuz, kardesiniz degiller, gonlunuzu alacaklar diye bir beklentiniz olmasin. Sonra daha cok uzulursunuz. Arayacak kadar yakin gormuyor olabilirler, ya da her neyse. Bu triplerle insan haksiz duruma dusuyor.

Ben olsam durumumu sorana "iyiyim, dusunup de sordugunuz icin tesekkurler" gibilerinden resmi bir cevap verirdim. Zaten ilgilenen insan "kusura bakma, aramayamadim vs" gibi mahcubiyetini bildirir.

Ben olsam yuzune vururum hepsinin teker teker ... zahmet edipte Arasaydin iz derim aramayanlar nasilsin diye sorunca

Bugün 2-3 tanesi geçmiş olsun dedi,diğerleri yüzüme bakıyor,geçmiş olsun demek yok,insanlar niye böyle vefasız yaa şokum.
Ve size bişey daha soıracağım gelecek yıl okuln doğum yapan evlenen ev alanlar için kurduğu hediye parasına katılmama kararı aldım bir tepki olarak,sizce nasıl bu tepki??

iş arkadaşlıklarına çok anlam yüklemeyin.. şu hayatta yediğim en baba darbeleri hep güvendiğim, sevdiğim, değer verdiğim iş arkadaşlarımdan yedim.. o yüzden şimdi yağmurlu havada su vermem.. siz de en hasarsız şekilde görmüş oldunuz, öyle düşünün

Haklısınız ,çok fazla beklentim yoktu inanın ama ben öyle olunca,vefa gösterince ister istemez bekledim.Bir geçmiş olsun deme3k çok mu zor??BU arada kendi işlerine gelen kişilere diyorlar,ya da yaranmak istediklerine.Buna çok kırılıyorum çok.Adam ayırma değil de nedir bu?

Bir tane de ben söyleyeyim.Ben iki ay önce başladığım işyerimde bir Allah'ın kulu hosgeldin demedi.Görmezlikten geldiler.İnsnalıktan da çıkmış insanlar işyerlerinde..

:)gulumseyerek basladim ,benim dugunume 1tane kisi gelmisti ki is ark.larim guya beni cok severlerdi bir de kurabiye vs. isterler hemen yapar ertesi gun gotururdum, kimseyle darginligim yoktu ama kimseye niye gelmedin demedim, cocugum oldu son isyerimde en az 20 kisi var bi altin bile alamadilar toplanip.. Yani bunlar olagan seyler genelde boyle oluyor..yerinde olsam hic tepki gostermem kendilerini bisey sanacaklar sonra onlar gibi sen de umursama ben hep oyle yaptim ve ondan sonra ona gore davrandim herkese..
Bundan sonraki faaliyetlere katilmam demissiniz olabilir yani duruma gore bakarsin ama takma heryerde boyle ..

Böyle yaptığınız zaman zeytinyağı gibi üste çıkıp birde sen suçlu oluverirsin iş arkadaşından arkadaş ,dost olmaz .ıkarlar olur
Ben olsam yuzune vururum hepsinin teker teker ... zahmet edipte Arasaydin iz derim aramayanlar nasilsin diye sorunca

Bence sizde aramayin
Bende ameliyat oldum
Cok yakin dostum sandigim kiz bir defa geldi o da diger arkadaslara gittim ziyaretine demek icindi
Ama oncesinde evime defalarca gelmisligi vardi tabi hepsinde arkadas ortamlarimdan bir erkekle tanistirmami istedigi icin geliyordu demekki sadece buymus derdi erkek dedim, onun basina da birsey geldiginde bende millete gosteris icin bir defa gidecegim ant ettim
Ben akillandim sizde kimseye guvenilmeyecegini sadece gunluk arkadaslariniz oldugu fikrini unutmayin
Kimseyi arayip sormayin onlar soyleyince aa oyle mi gecmis olsun diyip kapatin konuyu
Katilacaginiz paralarda cok cuzi davranin
Ben artik insanlar tarafindan kullanilma limitimi bitirdim

Reactions: ZOE
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…