- 23 Ocak 2020
- 1.858
- 762
- 73
- Konu Sahibi Hayatyolculugu
Aynı bizim işyeri herkes cebine bakıyor kim naparsa yapsınOnun tek derdi cebine giren parası
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı bizim işyeri herkes cebine bakıyor kim naparsa yapsınOnun tek derdi cebine giren parası
Haklısınız en iyisi böyle devam etmek zaten guvenilecek kimse de yokİşyerinde arkadaş edindin diyelim ki, sohbet mola yemek vs...Dertlerini anlatma ve işyeri dedikodularını yapmaya başlarsın isteristemez...Güvenir, aranızda kalacağına inanırsın...Sonra bi bakarsın şaaaak meğer başkalarına gitmiş o sözler...
Veya samimi olduğun kişinin bi itilaf veya kriz durumunda senin safında, yanında yer alacağını düşünürsün..Aaa bi de bakmışsın kendi çıkarına uygun olarak o anda 7 kat yabancı kesilmiş biranda...
Bu hayalkırıklıklarını yaşamamak için en iyisi ısrar etmemek atkadaşlıkta
Bende öyleyim . Yalnızlık daha güzel.Merhabalar,
İsyerinde pozisyonum gereği tek çalışıyorum.İnsanlar işi dusunce benimle iletişime geçiyorlar.Onun dışında aramin kötü olduğu kimse yok.Tek çalıştığım için herhangi bir gruba dahil olamadim gruplaşma var.Ben yanlarına gidince çok samimi konuşmuyorlar.Sektor geregi çıkar ilişkileri çoğunlukta.Bazen diyorum aman boşver isimi yapiyim kim napiyorsa yapsin.Bazende insan iki çift laf edecegi birilerini ariyor.Boyle kisilerin sayısı da 2 veya 3 u geçmiyor.Siz olsanız kendinizi yalnız hissetmemek için neler yapardınız?Ve bu durumu takar mıydınız?
Kesin benim arkamdan da konusuyorlardir.Ama her türlü konuşacaklar zaten en iyisi kafa rahat olsun.Bende öyleyim . Yalnızlık daha güzel.
Bizim burada da gruplaşma var ama birbirlerinden arkasından konuşuyorlar sürekli . Tam iki yüzlüler. İş dışında kimseyle muhatap olmuyorum biliyorum ki benim arkamdan da konuşacaklar , ki konuşmuşlardır şu kızın burnu ne kadar kaf dağında konuşmuyor bizimle diye:)) 12 kişiyiz ofiste . Yapayalnızım inanın ki bir o kadar da kafam rahat . İşinizi yapın boşverin.
Ay o kadar şanslisiniz ki. Kimseyle samimi de degilsiniz sorunlu da mukemmelllll. Is yerinde konusacak 2 3 kisi yeter de artar bile inanin. Sohbet de ne kadar yuzeysel olursa o kadar iyi.Merhabalar,
İsyerinde pozisyonum gereği tek çalışıyorum.İnsanlar işi dusunce benimle iletişime geçiyorlar.Onun dışında aramin kötü olduğu kimse yok.Tek çalıştığım için herhangi bir gruba dahil olamadim gruplaşma var.Ben yanlarına gidince çok samimi konuşmuyorlar.Sektor geregi çıkar ilişkileri çoğunlukta.Bazen diyorum aman boşver isimi yapiyim kim napiyorsa yapsin.Bazende insan iki çift laf edecegi birilerini ariyor.Boyle kisilerin sayısı da 2 veya 3 u geçmiyor.Siz olsanız kendinizi yalnız hissetmemek için neler yapardınız?Ve bu durumu takar mıydınız?
Sizin isyerinde kisi sayisi fazla bizim işyerinde az çoğu da kendini öven tipler bu nedenle tahammülüm yok böyle insanlara ben konuşsam bile onlar uzak duruyor degismezlerBen genelden farklı düşünüyorum bu konuda. En iyi dostluklarımı iş ortamında kurdum. Sonuçta hayatımın en büyük kısmının geçtiği yer orası. Ailemden, eşimden daha sık gördüğüm insanlar orda.. Elbette ki şans işi iyi kaliteli insanlara denk gelmek, ama biraz da bize iş düşüyor. Bende hiçbir zaman "iş arkadaşına güvenme, arkandan iş çevirirler" gibi önyargılar ve genellemeler olmadı. Böyle iş arkadaşlarım olmadı mı? Anlatsam destan olur ne değişik tipler gördüm. Ama insanlara şans verip ilişki kurup ona göre değerlendirmeyi de öğrendim.. Özel sektörde 10 sene çalıştım, canım gibi sevdiğim kız kardeşim dediğim dostlarımı buldum.. Araya kilometreler girdi ama bağımız kopmadı. Şimdi 80 kişilik bir yerde çalışıyorum. İlk günden beri köşeye çekilmedim. Hep kaynaşmaya çalıştım. Şimdi işe koşa koşa gitme sebeplerimden biri de iş arkadaşlarım. Selam dahi vermediklerim var, ama herkes aynı değil. Akşam buluşup yürüyüş yapıyoruz, hadi kalk dışarı çıkalım diyoruz. Ben soğuk durup iş arkadaşından dost olmaz deseydim böyle olmazdı. Zaman da geçmek bilmezdi. İş iş nereye kadar? Ben genelleme yapmamanızı ve kaynaşmaya çalışmanızı önermeye geldim. Rahatsız olmasaydınız konu açmazdınız. Sizi tanıdıkça onlar da kalıplaşmış önyargılarını kıracaktır. Samimi ve güleryüzlü olun, hal hatır sorun, ortamda dönen sohbete dahil olun, gerisi gelecektir. Zaten tanıdıkça kime mesafe koymanız gerektiğini, kimle sıkı bir arkadaşlık kurabileceğinizi göreceksiniz.
İş yerinde birlikte çalıştığınız kişilerle dostluk kurmak çok mantıklı değil ama insan elbette iletişim kuracağı birilerinin olmasını arzu eder.Bu durumu avantaja dönüştürebilirsiniz.Şayet iş yerinde boş zamanınız varsa kendinizi kişiliğinize katkı sağlayacak bir alana kanalize edebilirsiniz.Merhabalar,