Mesela yer misin diye uzattığı bisküviyi olur diye uzandıgımda ama ben sonra onu yicektim diyor.
Ben okumuştum
Konu nerde ya ?
Özet geçtim, hatta birebir sayılırNiye alintilamadiniz yaaa
Sende olmasan çatlardım :)Özet geçtim, hatta birebir sayılır
Alıntının olmadığı yerde yorumun ilaç gibi geldi kız:))Ben okumuştum
Diyo ki ben gıybet orucuna girmiştim. Dedikodu yapmak istemiyorum. Fakat şu işyerindeki yeni kız yok mu zorla gıybet orucumu bozdurdu. Gel de hakkında konuşma. Acayip davranıyor. Mesela bisküvisinden ikram ediyo ben almak için elimi uzatınca ama ben onu sonra yiyecektim diyorOndan sonracıma ne yapsam aynını yapıyor, bilgisayar ekranımı bile değiştirince o da değiştiriyor. İş dışında konuşmayalım desem sen benim işten çıkmam için yapıyorsun diyor. Diğer arkadaşlarla da sorun yaşadı onlar pek konuşmuyor ama benim tam yanımda çalıştığından kabak en çok benim başıma patlıyor. Ne önerirsiniz ?
Ben okumuştum
Diyo ki ben gıybet orucuna girmiştim. Dedikodu yapmak istemiyorum. Fakat şu işyerindeki yeni kız yok mu zorla gıybet orucumu bozdurdu. Gel de hakkında konuşma. Acayip davranıyor. Mesela bisküvisinden ikram ediyo ben almak için elimi uzatınca ama ben onu sonra yiyecektim diyorOndan sonracıma ne yapsam aynını yapıyor, bilgisayar ekranımı bile değiştirince o da değiştiriyor. İş dışında konuşmayalım desem sen benim işten çıkmam için yapıyorsun diyor. Diğer arkadaşlarla da sorun yaşadı onlar pek konuşmuyor ama benim tam yanımda çalıştığından kabak en çok benim başıma patlıyor. Ne önerirsiniz ?
Mune konuyu geri getirir zaten ama okudum madem bi işe yarasın dedimSende olmasan çatlardım :)
Aslında eskiden hafızam iyiydi de şimdi hem tiroid, hem bebek, hem iş vs pek bişey kalmıyordu aklımdaKonuyu okumus ama cevaplamamistim Cekirge, masallah sana neredeyse birebir hatirlamissin. Hafizana hayran kaldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?