İşyerindeki yeni kız :/

twocolor

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2015
1
0
1
Merhabalar...
Ben gıybet orucundaydım. Kesinlikle içimden dahi geçirmezdim dedikoduyu . İşyerine yeni bir kız geldi geçenlerde beraber çalışıyoruz. Sorunum şu ki bana karsı davranıslarını anlayamıyorum. Mesela yer misin diye uzattığı bisküviyi olur diye uzandıgımda ama ben sonra onu yicektim diyor. Ya da sürekli ne yaparsam aynısını yapıyor bilgisayar ekranım bile değişikmiş aynısını yapıyor. Bu sefer diger kızlar neyin var dediklerinle tartıstıysak olab olayı , bozulduguysam yaptıgını anlatıyorum. Hobaa al günahları. Sadece iş için konusalım dediğimde sen benim işten çıkmam için böyle davranıyorsun diyor. Kimsenin ekmegiyle oynamak istemedigimden diger arkadaslarmla bile rahat konsuamaz oldum . Diger kızlarda daha önceden sorunlar yaşadılar, ama kabak bana daha cok patlıyor. Ne yapmam nasıl davranmam gerekir lütfen fikirlerinizi paylasın...

Son düzenleme:
işyerinde olduğunuzu o unutunca siz hatırlatınız.
mesai saatlerinde samimiyet muhabbet zaten olmaz.
mesafe her zaman iyidir.

Umursama bırak özenip dursun arada laf sokarsın bozulur. Mesela masa ustunuz ayniysa aa ne guzel olmus bende aynisini koymustum bi tanede soyle resim var onu koyucam sende yap aynisini falan de seni sinir edern seyleri sende ayni sekilde ona yap ama inadina yaptgin belli olmasin dogal hareketinmis gibi bu sefer o sinir olur :) Belki de kız yeni oldugu icin sizin yaptiginiz gibi yapınca dogru oldugunu dusunuyordur kotulukten degilde özeniyordur ama art niyet seziyorsaniz aynisini sizde yapın

Bir şey sorunca tek kelimelik cevaplar verin ya da kafa sallayin. Boylelerini bilirim ben yanlış bir kelime etseniz ne anlamlar çıkartırlar.

Mune

Yine okuyamadığımız ve açarak vakit kaybettiğimiz silinmiş bir içerik.
Ben okumuştum
Diyo ki ben gıybet orucuna girmiştim. Dedikodu yapmak istemiyorum. Fakat şu işyerindeki yeni kız yok mu zorla gıybet orucumu bozdurdu. Gel de hakkında konuşma. Acayip davranıyor. Mesela bisküvisinden ikram ediyo ben almak için elimi uzatınca ama ben onu sonra yiyecektim diyor Ondan sonracıma ne yapsam aynını yapıyor, bilgisayar ekranımı bile değiştirince o da değiştiriyor. İş dışında konuşmayalım desem sen benim işten çıkmam için yapıyorsun diyor. Diğer arkadaşlarla da sorun yaşadı onlar pek konuşmuyor ama benim tam yanımda çalıştığından kabak en çok benim başıma patlıyor. Ne önerirsiniz ?

kızın arkasından konuşacak kadar cesursan konuyu korkup silmeyecek kadar da yürekli olmalıydın konu sahibi

Alıntının olmadığı yerde yorumun ilaç gibi geldi kız:))
İçerik atta gitmiş,üye de attaya gitse ya Mune

Konuyu okumus ama cevaplamamistim Cekirge, masallah sana neredeyse birebir hatirlamissin. Hafizana hayran kaldim.

Konuyu okumus ama cevaplamamistim Cekirge, masallah sana neredeyse birebir hatirlamissin. Hafizana hayran kaldim.
Aslında eskiden hafızam iyiydi de şimdi hem tiroid, hem bebek, hem iş vs pek bişey kalmıyordu aklımda
Bu nasıl kalmış bilmem
Zaten gerekli bişey olsa unuturdum kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…