İşyerinden nefret ettim

vesikaliyarim

Guru
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2014
8.951
En iyi cevaplar
1
15.784
388
45
Kamu dayım sözleşmeli
Cuma akşam mesai ye kaldım işi bitiremedim, müdür de yanımdaydı...Aslında bu iş bence cok acil bir iş değil...Ve benim sağlığım daha önemli...Cuma bitiremeyince Ctesi mesai ye gel dediler ama müdür ben gelmem dedi...Sinirli bi şekilde cekip gitti sebebi de kendi ctesi gelmek istemeyip benden iznimi iptal etmemi istemesi ve ptesi gelmemi istemesi ve benim gelmek istemiyorum coronadan dolayı izin aldım ve korkuyorum su 1-2 hafta kritik demem...

Ve daire başkanın emriyle tek başıma ctesi sabah erkenden mesai ye gittim işi bitirmek için...En azından bitireyim de iznimi iptal falan etmesinler dedim

İşyerinde koca binada bi ben vardım ama yine de ortam dezenfekte değil...Bu hafta izin aldım diye boyle sıkıstırdılar...Bir de sen neyle gelip gideceksin var mı aracın diyen yok...Yani yürümek sıkıntılı yollarda biliyorsunuz...İşyerine geldim destek lazım oldu soracağım bişeyler oldu müdürü aradım sabah açmıyor, 2saat sonra anca dönebildi...Ayrıca telefonda bişeyler soruyorum, bi sessizlik oluyor, karsıdaki telefonunda baska seylerle ugrasıyor mesaja cvp veriyor vs yani düşünün...X bey suna nasıl erişebilirim diyorum sessizlik, aloo, sonra cvp veriyor başka bişeyle uğraştığı için..

Var mı sıkıntı ihtiyacın var mı bişeye nası gisiyor diyen bile olmadı 2 ye kadar çalışıp bitirdim...

Gerçekten o kadar nefret ettim ki daha onceki insanlıktan uzak hareketlerden dolayı izin bitince nasıl tekrar başlıcam diye afakanlar basıyor...
Ayrılsam uzun süre işsiz kalmak ta var..

Gerçekten deliricem kısıldım kaldım buraya ne olur dua edin ..işin var onu bulamayanlar da var diceksiniz ama yaşadıgım seyleri baska seyler de var bilseniz inanın cok zor dayanmak...Allahım bi çıkış yolu göstersin...2senedir eziyet içindeyim...Bazen alıp çantamı çıkasım geliyor ama sonra napıcam diye katlanıyorum...Her günüm eziyet...1 haftalık izni bile zar zor aldım şu zamanda düşünün...Kurumun yarısı idari izin alıp gitmişken üstelik

Son düzenleme:
Orası is yeri isini yap gec bence
Ustunde mobing vs.yoksa
Herkesle can ciger olmaliyiz diye bi kural yok ki

Koca binada sadece sizin olmanız iyi birşey. Virüs insandan insana bulaşıyor.
Son durumlardan dolayı ülkece gerginiz ama sakin olun. Haftaya izin almışsınız nasılsa.
Derin nefes alın. İşinizi bitirip çıkın

Sizce acil olmayabilir ama neticede sizin sorumluluğunuzda olan ve bitirmeniz gereken bir iş var ortada. Cuma ne olursa olsun işi bitirseydiniz mesele bu kadar uzamazdı diye düşünüyorum. Bilemiyorum ben bu konuda hassasım elimdeki işi bitirmeden hayatta çıkmam, çok bilirim ofiste herkes gitmiş bir ben kalmışımdır ama o iş bitmeden çıkmak bana doğru gelmiyor. Sizin sorumluluğunuzda olan işi bitirmeniz gereken süre içerisinde bitirmediyseniz ek olarak ertesi gün gelmenizi talep edebilirler. Keşke korona yüzünden kimse evinden çıkmasa, bütün iş yerleri tatil olabilseydi ama mevcut duruma göre konuşursak iş yeriniz çalışıyor ve sizin işiniz kalmış. Bence sizin beklentiniz fazla neden size nasıl geleceksin diye sorsunlar kimse düşünmez o kadar ayrıntıyı. Evet keşke düşünseler ama sizin böyle bir beklentiniz olması sadece sizi üzer.

Hanfendi 4 saat kaldım zaten gece ama kafa dolunca gözlerin de artık bulanık görmeye başladıysa kalsan da yapamıyprsun...Allah sizin gibilerin şerrinden kprusun sizin gibilerle karşılaştırmasın

Hanfendi 4 saat kaldım zaten gece ama kafa dolunca gözlerin de artık bulanık görmeye başladıysa kalsan da yapamıyprsun...Allah sizin gibilerin şerrinden kprusun sizin gibilerle karşılaştırmasın

Pardon ‘hanımefendi’ konunuzu eksik yazmanızın sorumlusu ben miyim? Bu nasıl bir iş ki 4 saat kalıyorsunuz üstüne ertesi gün 2ye kadar kalıyorsunuz ancak bitiyor?O zaman bana yapabileceğimin üstünde iş veriyorlar diye konu açıp, tepkinizi de o şekilde gösterseydiniz. Size yazdığım mesajda alınabileceğiniz tek bir kelime yok siz daha şer görmemişsiniz. Bu gereksiz alıngan yapı ve tavrınızla iş hayatında 2 sene çok bile dayanmışsınız. Hayatımda çok şükür sizin gibi buluttan nem kapan insanlara yer yok o yüzden karşılaşmayız merak etmeyin.

Ortam dezenfekte değil ki...virüs 2 gün yaşayabiliyor kimse olması sart değil

Kamuda sözleşmeliymişsin rapor al geç canım. Kamuda genelde çalışan 3-5kişiye işler yıkılır diğerleri torpilliler, kadroda yıllanmışlar vs.. O yüzden hiç acıma izinden sonra rapor ayarla.

Bu sefer de evden çalış derler...rahat yok ki..
Resmen kurum boşaldı ama biz full time artı mesai...benim sucum neydi

Bu sefer de evden çalış derler...rahat yok ki..
Resmen kurum boşaldı ama biz full time artı mesai...benim sucum neydi
Aynı durum canım. Seni anlıyorum millet kronik hastayım diye gitti benim suçum ne
Hiçbirşey olmamış gibi tam mesai çalışıyorum
Öğle arası karnını doyurmak bile sorun bu dönemde
Bilmiyorum ya ben insan değil miyim
Bari esnek mesai olsa nöbetleşe olsa ama bsy olsa yani

Evden çalışın, bilgisayarınıza uzaktan erişin, teknik elemanlar için ayarlaması zor değil zaten genelge de yayınlandı.

Uzaktan erişimde işyerindeki kadar çalışıyorsunuz en az ama yaşamınızı koruyorsunuz en önemlisi o.

Ortalık biraz sakinleşsin atama ve tayin için hamlenizi yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…