- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
Sizce acil olmayabilir ama neticede sizin sorumluluğunuzda olan ve bitirmeniz gereken bir iş var ortada. Cuma ne olursa olsun işi bitirseydiniz mesele bu kadar uzamazdı diye düşünüyorum. Bilemiyorum ben bu konuda hassasım elimdeki işi bitirmeden hayatta çıkmam, çok bilirim ofiste herkes gitmiş bir ben kalmışımdır ama o iş bitmeden çıkmak bana doğru gelmiyor. Sizin sorumluluğunuzda olan işi bitirmeniz gereken süre içerisinde bitirmediyseniz ek olarak ertesi gün gelmenizi talep edebilirler. Keşke korona yüzünden kimse evinden çıkmasa, bütün iş yerleri tatil olabilseydi ama mevcut duruma göre konuşursak iş yeriniz çalışıyor ve sizin işiniz kalmış. Bence sizin beklentiniz fazla neden size nasıl geleceksin diye sorsunlar kimse düşünmez o kadar ayrıntıyı. Evet keşke düşünseler ama sizin böyle bir beklentiniz olması sadece sizi üzer.
Hanfendi 4 saat kaldım zaten gece ama kafa dolunca gözlerin de artık bulanık görmeye başladıysa kalsan da yapamıyprsun...Allah sizin gibilerin şerrinden kprusun sizin gibilerle karşılaştırmasın
Koca binada sadece sizin olmanız iyi birşey. Virüs insandan insana bulaşıyor.
Son durumlardan dolayı ülkece gerginiz ama sakin olun. Haftaya izin almışsınız nasılsa.
Derin nefes alın. İşinizi bitirip çıkın
Kamuda sözleşmeliymişsin rapor al geç canım. Kamuda genelde çalışan 3-5kişiye işler yıkılır diğerleri torpilliler, kadroda yıllanmışlar vs.. O yüzden hiç acıma izinden sonra rapor ayarla.
Aynı durum canım. Seni anlıyorum millet kronik hastayım diye gitti benim suçum neBu sefer de evden çalış derler...rahat yok ki..
Resmen kurum boşaldı ama biz full time artı mesai...benim sucum neydi
İyi de derdiniz virüs değil mi evden çalışın ne güzel işte.Bu sefer de evden çalış derler...rahat yok ki..
Baska daire baskanlıgina gecin bu nemrut insanlardan kurtulunBu sefer de evden çalış derler...rahat yok ki..
senin suçun arkanda dayının olmamasıBu sefer de evden çalış derler...rahat yok ki..
Memurlar icin genelge yayımlandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?