İşyerinden

Suslupuslum

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2012
156
55
98
Ankara
Birlikte çalıştığınız iş arkadaşınız koronadan dolayı yoğun bakımda olsa saçlarınızı boyayıp işe gider misiniz? İş arkadaşı olsanız ne düşünürdünüz?

Onugeç bnm bi iş arkadaşım bana bi geçmiş olsun nasılsın demedi🤣🤣🤣 her insan vicdan sahibi değil maalesef

Arkadaşım için üzülürüm elbette ama saçımı boyatmam gerekiyorsa boyatırım. Bunda yanlış bir şey yok

bir insan saçını boyatırsa duygusuz anlamına mı geliyor anlamadım.
yoksa çok yakışmış, herkes beğenmiş de hafif bir kıskançlık mı olmuş ?

Konuyu tam anlamadım daha açık yazsanız. Tahminde bulunacaksam, normalde saçımı düzenli boyuyorsam, boyarım. Ama kendi saç rengimse kalkıp sarıya yada kızıla boyamam, yani kendimi tamamen farklı gösterecek bir renge boyamam. Ama başkası boyarsa ben hastayken niye boyadı demem, üzülmem.

Birden sarı saça filan dönüp radikal bir değişiklikle gitmek yanlış olmasa da belli ki sizi rahatsız edecek duygusuz gibi göründüğünüz düşüneceksiniz. Ama normal renginizin dip boyasını filan yaptıracaksanız hiç tereddüt etmeyin

Hastalik ile boya arasinda kuruldugunu dusundugum baglanti su: Is arkadasi yogun bakimda yasam mucadelesi verirken konu sahibi de cok elzemmis gibi gidip sacini boyatiyor. Biri caniyla ugrasiyor, digeri de hala guzelliginin pesinde.

Boya ile hastalığın arasındaki bağı bize bi anlatırmısınız? Ben dahil burdaki çoğu kişi anlamamış.
Ve evet ben olsam boyatırım, canım isterse sarıda yapabilirim. Bu işyerindekileri ve iş arkadaşımı ilgilendirmez, ona üzülmediğim anlamınada gelmez.
Hastalığı yüzünden kuaföre gidemeyecek kadar beni derinden üzecek, ruh halimi bozacak birtek ailem ve en yakın çevrem olur. Öyle bir durumda saçlarım aklıma gelmez tabiki.

Hastalik ile boya arasinda kuruldugunu dusundugum baglanti su: Is arkadasi yogun bakimda yasam mucadelesi verirken konu sahibi de cok elzemmis gibi gidip sacini boyatiyor. Biri caniyla ugrasiyor, digeri de hala guzelliginin pesinde.
Summer girl ün dediği gibi aradaki bağlantı.
3 aydır da birlikte çalışıyoruz. Ben de 3 ay oldu saçımı boyamayalı. Durup durup şimdi boyamak hoş olmaz gibi geldi

Summer girl ün dediği gibi aradaki bağlantı.
3 aydır da birlikte çalışıyoruz. Ben de 3 ay oldu saçımı boyamayalı. Durup durup şimdi boyamak hoş olmaz gibi geldi
Hayat bu kadar ince dusunmeyi kaldirmaz.
sanki herkes cok anliyormus gibi bu kadar nazik olmayin. Boyatin sacinizi ,sonucta bu bir ozbakim sayilir. Nasil yuzunuzu yikiyorsaniz,krem suruyorsaniz,sac boyasi da ayni sey.

Milletin anası babası öldü de düğün dernek yaptılar. İş arkadaşı yogun bakımdayken hayatı mı durdursun insanlar. Diş fırçalamak, duş almak parfüm sıkmak neyse saç boyamakta o. Dram yaratmayın lütfen.

Arkadaşlık ilişkinizin düzeyine bağlı, eğer çok yakın bir arkadaş ise abes kaçabilir. Ancak sadece iş arkadaşıysa çok doğal

Eskiden biri olduğu zaman en yakınları 40 gün yikanmazlarmis sanki ölen kişi ayyy ne güzel benim için hayat bağlarını koparıyorlar diyor diyemi düşünüyorlar sizinkide onun gibi bisey oldu hasta diye yemesin içmesin de kimse

Back
X