Saç Uzatma Yöntemleri It works ! Bu ürün hakkında bilgisi olan var mıı ???

Mervegediz

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
147
33
13
Merhaba bu ürün ve marka hakkında bilgisi olan var mı türkiye de hiç biryer de adı geçmiyor kimse bilmiyor sanırım saç uzatma için ayrıca zayıflama çatlaklar için de ürünleri var sanırım resim ekliyorum yardımcı olursanız sevnirm

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 43
İlk kez senden duydum, hemen Uncle Google'da bakındım biraz abartılı geldi görseller. 10 günde 3 parmak uzamış duruyor saç ama gerçek mi? Ooo ben bunu sürmek için sanmıştım gıda takviyesiymiş kendileri.. Bence önce içeriğini araştırın eğer alerjiniz olan bir madde içermiyorsa ve imkanınız varsa deneyin En Büyük KK

İlk kez senden duydum, hemen Uncle Google'da bakındım biraz abartılı geldi görseller. 10 günde 3 parmak uzamış duruyor saç ama gerçek mi? Ooo ben bunu sürmek için sanmıştım gıda takviyesiymiş kendileri.. Bence önce içeriğini araştırın eğer alerjiniz olan bir madde içermiyorsa ve imkanınız varsa deneyin En Büyük KK
Bende o yüzden biraz ikilemde kaldım yurt dışından bi arkadaşa aldırıp kargolatmayı düşünüyorum çünkü amazon ebay vs güvenemedim pek orjinal sitesinden almak daha mantıklı . Eğer işe yararsa vücut ürünlerini de alıcacam:KK45:

Back
X