- 16 Haziran 2012
- 2.587
- 3.445
- 198
- Konu Sahibi WomanAndProud
Evet yapıyor. Yakışıklısı da vardır elbetBiraz dinleyince baş ağrısı yapıyor diyorlar
Erkekleri de yakışıklı değil zaten![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yapıyor. Yakışıklısı da vardır elbetBiraz dinleyince baş ağrısı yapıyor diyorlar
Erkekleri de yakışıklı değil zaten![]()
Merhaba, yine çok da dert olmayan bir konuyla karşınızdayım
Mimarlık okuyorum, ingilizcem iyi sayılır ama geliştirmeye devam ediyorum. Dillere çok meraklı bir insan olduğumdan ikinci bir dil daha eklemek istiyorum. Yani mezun olduğumda ingilizce artı bir dil daha biliyor olmam gerek.
İspanyolca ve İtalyanca arasında kaldım. İspanyolcayı hatrı sayılır sayıda insan konuşuyor, İtalyanca da mimari için önemli bir dil. Sizce hangisi benim için daha faydalı olur? Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim
Bir an önce karar verip öğrenmeye motive olmam lazım da![]()
İspanyolca derim ben, ben yurt dışında okurken ispanyolca ikinci dil olarak çok alınıyordu .ticari olarak baya kullanılan bir dil...
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Japonca daha havalı benceTıpam yese çince öğrenicem. Sırf hava olsun diye. Kendim öğrenmek için kitap aldım. yok arkadaş mümkün degil. Ama cok havalı bir dil bana görede çince.
İkisi de
Bu hafta italyanca kursuna başlayacağım seneye de İspanyolca
İki dile de ilgim var hoşuma gidiyor, ama ispanyolcanın dünyada en cok konuşulan 2. dil olduğunu okumuştum bir yerde
size mesleki anlamda katkısı olabilir
ama zaten dil bilmenin her türlü artısı olur hayatınıza
bence imkanınız varsa ikisini de öğrenin, zaten advanced seviyede olmaya gerek yok intermediate ya da upper int olmak bile yeterli bence
Merhaba, yine çok da dert olmayan bir konuyla karşınızdayım
Mimarlık okuyorum, ingilizcem iyi sayılır ama geliştirmeye devam ediyorum. Dillere çok meraklı bir insan olduğumdan ikinci bir dil daha eklemek istiyorum. Yani mezun olduğumda ingilizce artı bir dil daha biliyor olmam gerek.
İspanyolca ve İtalyanca arasında kaldım. İspanyolcayı hatrı sayılır sayıda insan konuşuyor, İtalyanca da mimari için önemli bir dil. Sizce hangisi benim için daha faydalı olur? Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim
Bir an önce karar verip öğrenmeye motive olmam lazım da![]()
İspanyolcanın çok kolay olduğunu söyleyebilirim.
Okunmasıyla yazılması aynı bu açıdan çok güzel, İngilizce gibi değil.
Bir de kadın ve erkeği ayıran harfler var. Amiga kadın için amigo erkek için mesela. Yani kurallar çok net.
İspanyolcayı rahat öğrenebilirsin.
Dişil eril ayrımı hakkında biraz bilgim var, çoğu avrupa dilinde olan bir şey zaten. Ben arada canım sıkıldıkça dillerin gramer yapılarını falan incelerim. Ama istisnaları fazla diyorlar bu biraz korkutmadı değil açıkçası :26:
İngilizceden daha kolay bana kalırsa..
Ve daha zevkli.
Iki dil arasindan kesinlikle Ispanyolca derdim hem daha cok konusulan bir dil.
Ben olsam Rusca ogrenmek isterdim ilerde cok faydasini gorursunuz.
Yaa bende ispanyolca ogrenmeyi cok istiyorum peki kursu falan var mi istanbulda beni de bilgilendirin lutfen :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de 5 dil bilmek istiyorum ya, maşallah diyorum abinize. Biraz geç kalmış hissediyorum gerçi ama :26:
Okulum 3 sene sonra bitecek 3 sene de iyi seviyede öğrenirim diye düşünüyorum :)