İtekleyerek bugüne gelen evlilik hayatım

Nazille0

Guru
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2014
615
362
303
38
Merhaba hanımlar öyle çıkmazdayım ki sizden duyacağım herşey bana ilaç gibi gelecek biliyorum. 1 yaşında bebeğim var 5 yıllık evliyim gerçekten susarak sineye çekerek hep sensin diyerek dayağını küfürünü hakaretini yutarak bugüne geldim bugün ki kavgamızda kalbim ağzımda attı elim ayağım boşaldı çok kötü oldum. İlk zamanlar bana ev işlerinde yardımcı olurdu sonra sonra yapmamaya yapmadığı gibi de pissin dağınıksın demeye başladı yaptığım herşeyi eleştirir oldu haftasonu kendisi malak gibi yatıp elinde telefon sigara oyun oynar uyur bi laf söylesem kalk çocuğa bak desem bana sataşma diye beni suçlu çıkarır onun görevi çocuk bakmak değilmiş asgari ücret bir işte çalışıyorum sabah 8 akşam 6 evde oluyorum bebeğime bir akrabamız bakıyor sabah 6da uyanıp kahvaltısını yaptırıyorum çocuğun giydir yedir 8 de evden çıkıyorum 6 da gelip akşam yemeğini çocuğun yemeğini yapıyorum sonra çocuğu uyutayım mutfağı toplayım derken saat 22.00 dan önce asla oturamıyorum yorgunluktan pertim çıkıyor haftasonu da biraz destek ol diyorum ama nerde.
çalışmayacakmışım işi bırakıp evime bakıp temizliğimi yemeğini yapacakmışım çocuğa bakacakmışım evime sahip çıkacakmışım zihniyet bu ne yazık ki akşam yine yemek koyucam bu ne biçim yemek şu çayı adam gibi demle misafir gelince güzel demliyosun başka zaman içilmiyor çayın daha neler neler
Dayanacak gücüm kalmadı sahip çıkacak kimsem yok öyle çaresizim ki bide diyor ki seni boşayacağım ama kıyamıyorum sana bana kıyamıyormuş düşünebiliyor musunuz
Devlet benden yanaymış nafaka alırmışım arabasını alırmışım senin üç kuruşuna kalmadım ben dedim taş yerim yinede sana muhtaç olmam

Benim altınlarımla araba aldı daha bir kere sürdürmedi bana zar zor kavga döğüş ehliyet aldım Ama asla kullandırmıyor kendimi öyle değersiz hissediyorum ki anlatamam çok çaresizim

Merhaba hanımlar öyle çıkmazdayım ki sizden duyacağım herşey bana ilaç gibi gelecek biliyorum. 1 yaşında bebeğim var 5 yıllık evliyim gerçekten susarak sineye çekerek hep sensin diyerek dayağını küfürünü hakaretini yutarak bugüne geldim bugün ki kavgamızda kalbim ağzımda attı elim ayağım boşaldı çok kötü oldum. İlk zamanlar bana ev işlerinde yardımcı olurdu sonra sonra yapmamaya yapmadığı gibi de pissin dağınıksın demeye başladı yaptığım herşeyi eleştirir oldu haftasonu kendisi malak gibi yatıp elinde telefon sigara oyun oynar uyur bi laf söylesem kalk çocuğa bak desem bana sataşma diye beni suçlu çıkarır onun görevi çocuk bakmak değilmiş asgari ücret bir işte çalışıyorum sabah 8 akşam 6 evde oluyorum bebeğime bir akrabamız bakıyor sabah 6da uyanıp kahvaltısını yaptırıyorum çocuğun giydir yedir 8 de evden çıkıyorum 6 da gelip akşam yemeğini çocuğun yemeğini yapıyorum sonra çocuğu uyutayım mutfağı toplayım derken saat 22.00 dan önce asla oturamıyorum yorgunluktan pertim çıkıyor haftasonu da biraz destek ol diyorum ama nerde.
çalışmayacakmışım işi bırakıp evime bakıp temizliğimi yemeğini yapacakmışım çocuğa bakacakmışım evime sahip çıkacakmışım zihniyet bu ne yazık ki akşam yine yemek koyucam bu ne biçim yemek şu çayı adam gibi demle misafir gelince güzel demliyosun başka zaman içilmiyor çayın daha neler neler
Dayanacak gücüm kalmadı sahip çıkacak kimsem yok öyle çaresizim ki bide diyor ki seni boşayacağım ama kıyamıyorum sana bana kıyamıyormuş düşünebiliyor musunuz
Devlet benden yanaymış nafaka alırmışım arabasını alırmışım senin üç kuruşuna kalmadım ben dedim taş yerim yinede sana muhtaç olmam

Benim altınlarımla araba aldı daha bir kere sürdürmedi bana zar zor kavga döğüş ehliyet aldım Ama asla kullandırmıyor kendimi öyle değersiz hissediyorum ki anlatamam çok çaresizim
Ayyyy çok üzüldüm kuzum böyle pis adamı nede çekiyorsun zaten kendi ayaklarinin üzerinde duruyorsun yolunu. Çiz yoluna bak yeni sayfa aç 2. Çocuğu yapmadan

Ayyyy çok üzüldüm kuzum böyle pis adamı nede çekiyorsun zaten kendi ayaklarinin üzerinde duruyorsun yolunu. Çiz yoluna bak yeni sayfa aç 2. Çocuğu yapmadan
Kendimi öyle değersiz hissediyorum ki bugün anneler günü ve benim yaşadıklarıma bak hediye falan asla beklemiyorum insan yalandan olsun günün kutlu olsun der oda yok doğum hediyesini bile bana layık görmedi üstüne sezaryanla doğurdum diye bi ton laf etti

5 yıldır evlisiniz ve adam bunun son 1 senesinde böyle değil değil mi?
E açın gözünüzü ve çocuk yapmayın en azından ki böylesine tekmeyi vurmak kolay olsun. Boşanıp bir yere de gitseniz hayatınız boyunca muhattap olmak zorundasınız. Böyle bir ortamda büyümek zorunda olduğu için çocuğa üzüldüm.

Sana axıdığından değil parası gidecek elinden diye boşamıyor. Boşa bu adamı, arabadan alacağın hak ve çocuğun nafakası da eklenince geçinir gidersin. Ve sakın hiçbir şey istemiyorum diyerek boşanma, bu laflaeın bütün amacı sana onu yaptırmak zaten. Ah be yavrum madem dayak hep vardı 3 sene sonra neden çocuk yaptın, o zaman boşasaydın ya

Napıcamı bilmiyorum boşansam nereye gidicem nasıl yaşıcam hiç bir fikrim yok evladımı düşünüyorum bir yandan öyle zor ki kendimi çok çaresiz hissediyorum
Sen gitmeyeceksin, velayet sende kalacağı için evde kalma hakkı da zaten senin, o çekip gidecek. Pozitif ayrımcılık kaynaklı oturulan evde kadın kalıyor

5 yıldır evlisiniz ve adam bunun son 1 senesinde böyle değil değil mi?
E açın gözünüzü ve çocuk yapmayın en azından ki böylesine tekmeyi vurmak kolay olsun. Boşanıp bir yere de gitseniz hayatınız boyunca muhattap olmak zorundasınız. Böyle bir ortamda büyümek zorunda olduğu için çocuğa üzüldüm.
Çocuğunu görmek isteyeceğini hiç sanmıyorum aynı evin içinde bakmıyor ki o zaman baksın

Yani birşey demeyeyim diyorum da. O çocuğun suçu ne ?
Bu adam siz hamile kaldıktan sonra pat diye değilmiş olamaz değil mi? Birikiminiz yok, gidecek yeriniz yok, asgari ücretle geçiniyorsunuz ama 3-4 yıldır kötü giden bir evliliğe çocuk dünyaya getiriyorsunuz. Ne için ?
Siz taş yersiniz de o çocuk neden taş yesin ? Bazı şeyler öngörülemez. Evlenirsiniz daha tanıyamadan plansız bir şekilde hamile kalırsınız amenna ama bu durumda 3-4 yıllık kötü giden bir evliliğe çocuk yapmışsınız. yazık olan tek şey çocuğun psikolojisi maalesef ki. Bari ikinciyi yapmayın

aileniz yok mu?
çocuklarımız kıymetlimiz ama yani bu evliliğe de ne bileyim. neyse olan olmuş
boş bi anınızda acilen bi avukata gidip haklarınızı öğrenin. ben konunun başını okuyunca ev hanımısınız sandım. bi de 10 saat dışarda asgari ücrete çalışıyorsunuz. cidden çok üzüldüm halinize.bu adamdan hiç bi halt olmaz. tam evirip çevirip boşanalım. sakın 2. çocuk falan yapmayın

Ben ona muhtaç olmak istemiyorum ne arabasını istiyorum ne parasını kuru ekmek yerim gerekirse bilmiyorum doğru mu düşünüyorum evet benim hakkım var benim sayemde aldı çalıştım yıllarca maaşımın çoğunu hep o aldı
Hayır böyle düşünme onlar onun değil, altınlarını vermişsin geri alacaksın, bebeği de beraber yaptınız çatır çatır bakacak. Bunları yapmazsan sonra çok pişman olursun. Yarın evladın bile sorar "neden almadın benim hakkımı" diye. Babalık sadece 3 dakikalık zevk değil, o çocuğun masrafını karşılamak zorunda. Abla lafı dinle, hakkını almadan bırakma. Çekişmeli bile olsa çocuğa tedbir nafakası ödemek zorunda kalır.

Bir de seni tekrar döverse git darp raporu al, boşanmaya kalkarsan lazım olacak. Hatta böyle konuştuğunda video kaydı al, watsap yazışmalarını silme hatta yedekle bir gün cesaretin olduğunda elinde delil olsun.

Calistiginiz paraniz kimde kaliyor elinizde birikim varmi ?
Nerden bakcak olursak olalim cok yorucu yipranmis bir evlilik
Rabbim yardimciniz olsun

Back
X