İtiraf Edin Rahatlayın .....

ferday

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
492
3
296
Balıkesir
Bayanlar hayatımız boyunca itiraf edemediğimiz bir çok olay yaşarız.İşte itiraf edemediğiniz şeyleri itiraf ederek vicdan muhasebesinden kurtulmanız için bir fırsat.( Yalnış anlaşılmasın konu insanın özeli kendinedir tabiiki ama belki söylemek istediğiniz bir şeyler vardır.)

İlk itiraf benden Kaynanamlara hiç ısınamıyorum ama eşim kırılmasın diye tam tersine davranıyorum.:1no2::1no2::1no2:

ben de itiraf ediyorum seninkine benzer bir itiraf bu ben de kaynımdan hiç haz etmiyorum hatta sinir oluyorum ama tam tersi davranıyorum..

Hmmm ben de kaynanamdan hiç haz etmiyorum ama oyun oynamıyorum :) görüşmüyorum bileeeeeeeeeeee

İtiraf ediyorum rütbemde yazdığım gibi yıkılmaz değilim ,sevdiklerimin ölümü beni yıkar.:çok üzgünüm:

Geyik sohbetlerine konu değerlendirmesinde cömert davranan arkadaşların çok daha önemli konularda cimri olmalarını anlayamıyorum itiraf ediyorum.rüşvetle ilgili bir konuya kim felaket diyebilirki :uhm:

ha bide sabahın köründe kışta kıyammette daha bu sene başladığım okuldan nefret eder oldum yaa

:kızgın:Aldğım kilolardan dolayı Kendime bugün çok kızgınımm sinirliyim:çok üzgünüm:
g.gif
u.gif
l.gif
s.gif
e.gif

İİİTTTİİRRAAFFF EDİYORUUMMMMM.ÇOK KEZ KAYNANAMA 1 YUMRUK ATMAK İSTEDİİMMMMMMMMMMMM.senağlama

itiraf ediyorum kayınbabamdan,kaynımdan,eltimden,üst kattaki komşumdan ve onun bir arkadaşından,param olduğu halde ikamet ettiğim yer dolayısıyla harcayamamaktan,hatta oturduğum yerden,annemin yan komşusu ayşe teyzeden nefret ediyorum... oh bee

itiraf ediyorum çok mutsuzum aslında ama kimseye çaktırmıyorum mutluluk oyunu oynuyorum senağlamasenağlama

çanakkaleye gidiyorum diye erkek arkadaşım ve kız arkadaşımla afyona kız arkadaşımın sevgilisinin evine gittim:asigim:utangac: şimdi çoooook pişmanım :sm_confused:

unutmadan arkamdan konuşan komşumuz behiyeden nefreeeeeeeeet ediyorum oooooooooooooohhhhhhhhhhhhh beeeeeeeee:içelim:

Back
X