• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İtiraf ediyorum içim acıyor sizce neden böyle

siyahibiri

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2020
395
22
18
İyi geceler arkadaşlar.
3 yıldır evliyim 1 çocuğum var. Her evlilikteki kadar sorunlarım olsa da mutlu ve severek bi evlilik yaptım. Evlilik öncesi ailem eşimi istemiyordu işi hep yokuşa sürüyorlar zorlaştırıyorlardı bi süre sonra insn usanıyor. O sıralar tatil beldesinde bi çocuk hareketleriyle yakınlaşmaya başladı yada ben öyle dusunmek istedim. Sonra devamlı onu görmek istiyordum falan filan ama sadece bi heyecan işiydi yani. Sonra ayrılmak istedim o zaman sevgilim olan eşimden yorulduğumu yıprandığımızı söyleyerek o aksine vazgeçmedi olduğum şehre geldi bizi yeniden topladı bana o gücü sevgisini yeniden yükleyip döndü hatta şehre geri döndüğümde araba ayarlayıp içini süsleyip beni lunaparka götürmüştü harika bi gün geçirmiştik Eşimi gerçekten seviyorum hatta aşığım ama hala o çocuğu görünce içim bi değişik oluyor bi heyecan kaplıyor beni. Bugün çocuğumla gördü. Ve bence çok şaşırdı. İçim hem rahatladı yanlış yapmadığım için hem rahatsız oldu. Asla yanlış bi şey yapmadım ve aramızda satıcı alıcı dışı bi iletişim geçmedi. Neden huzursuzum kalbim niye böyle yapıyor

Eşinizle cinsel sorunlarınız vardi yanlis hatırlamiyorsam nickinizi.

Bu süreçte gönlünüze akliniza bedeninize duygulariniza hakim olun demek istiyorum.

Sonradan üzülürseniz sizinle beraber iki kisi daha üzülür. Domino etkisi deyin, kelebek etkisi deyin...

İyi geceler arkadaşlar.
3 yıldır evliyim 1 çocuğum var. Her evlilikteki kadar sorunlarım olsa da mutlu ve severek bi evlilik yaptım. Evlilik öncesi ailem eşimi istemiyordu işi hep yokuşa sürüyorlar zorlaştırıyorlardı bi süre sonra insn usanıyor. O sıralar tatil beldesinde bi çocuk hareketleriyle yakınlaşmaya başladı yada ben öyle dusunmek istedim. Sonra devamlı onu görmek istiyordum falan filan ama sadece bi heyecan işiydi yani. Sonra ayrılmak istedim o zaman sevgilim olan eşimden yorulduğumu yıprandığımızı söyleyerek o aksine vazgeçmedi olduğum şehre geldi bizi yeniden topladı bana o gücü sevgisini yeniden yükleyip döndü hatta şehre geri döndüğümde araba ayarlayıp içini süsleyip beni lunaparka götürmüştü harika bi gün geçirmiştik Eşimi gerçekten seviyorum hatta aşığım ama hala o çocuğu görünce içim bi değişik oluyor bi heyecan kaplıyor beni. Bugün çocuğumla gördü. Ve bence çok şaşırdı. İçim hem rahatladı yanlış yapmadığım için hem rahatsız oldu. Asla yanlış bi şey yapmadım ve aramızda satıcı alıcı dışı bi iletişim geçmedi. Neden huzursuzum kalbim niye böyle yapıyor
Bu normal bir durum ,kendinizi suçlamayın . Örnek ben eşimi gerçekten çok severek evlendim vs ... Ama eşimden önce başka birini de sevmiştim ve eşimden bunu saklamamıştım . Onu bende görsem seneler sonra tabi etkilenirim ama bu eşime olan sevgim veya aşkımdan ödün verdiğim anlamına gelmez ..geçmişte eğer yaralı kaldiysanız ,maalesef kaç yaşınıza gelirseniz gelin, bu o kişiye olan var olmuş bir sevgiden değil ,geçmiş günlerin sizin ruh geçmişimizin, yıllarınızın hatırlatıcısı (iyi-kötü) anılar olduğundan ibarettir .

Eşinizle cinsel sorunlarınız vardi yanlis hatırlamiyorsam nickinizi.

Bu süreçte gönlünüze akliniza bedeninize duygulariniza hakim olun demek istiyorum.

Sonradan üzülürseniz sizinle beraber iki kisi daha üzülür. Domino etkisi deyin, kelebek etkisi deyin...
Hakimim. Bu uzun zamandır bu şekilde. Dediğim gibi diyalog bile yok aramızda satıcı alıcı ilişkisi kasiyer yni adam. Evliliğimdeki sorun ayrı bir durum. Sadece bu içimdeki heyecan beni huzursuz ediyor. Beni farklı noktalara sevk edecek bi şey eski bi aşk falan değil. Belki de tek taraflı bi hoşlantıydı sadece.

Bu normal bir durum ,kendinizi suçlamayın . Örnek ben eşimi gerçekten çok severek evlendim vs ... Ama eşimden önce başka birini de sevmiştim ve eşimden bunu saklamamıştım . Onu bende görsem seneler sonra tabi etkilenirim ama bu eşime olan sevgim veya aşkımdan ödün verdiğim anlamına gelmez ..geçmişte eğer yaralı kaldiysanız ,maalesef kaç yaşınıza gelirseniz gelin, bu o kişiye olan var olmuş bir sevgiden değil ,geçmiş günlerin sizin ruh geçmişimizin, yıllarınızın hatırlatıcısı (iyi-kötü) anılar olduğundan ibarettir .
Şöyle ki ; eğerki o zamanlar karşı taraftan bi hareket bi ışık görseydim farklı olabilirdi. Ama belki de adamın kişiliği öyle herkese aynı şekilde yaklaşıyor olabilir. Tatil beldesi sonuçta her geçen gün başka insanlarla muhattap. Farkında bile değildir belki. Hatta Şimdi onun bazı hareketlerini gördüğümde giyimi kuşamı tavrı tarzı iyi ki eşimle evlenmişim de diyorum. Bana göre olmadığını düşünüyorum. İsmi bile beni durduracak bi şey.😃 Sadece içimdeki huzursuzluğu sakinleştirmek istiyorum

Çoğu insanın evlenmeden önce çok etkilendiği bir eski flörtü/sevgilisi oluyor.

Bence görmezden gelmek daha doğru olur. Eşinizle de problemleriniz varsa eğer şu dönem iki kat hassas olmalısınız diye düşünüyorum.

Şöyle ki ; eğerki o zamanlar karşı taraftan bi hareket bi ışık görseydim farklı olabilirdi. Ama belki de adamın kişiliği öyle herkese aynı şekilde yaklaşıyor olabilir. Tatil beldesi sonuçta her geçen gün başka insanlarla muhattap. Farkında bile değildir belki. Hatta Şimdi onun bazı hareketlerini gördüğümde giyimi kuşamı tavrı tarzı iyi ki eşimle evlenmişim de diyorum. Bana göre olmadığını düşünüyorum. İsmi bile beni durduracak bi şey.😃 Sadece içimdeki huzursuzluğu sakinleştirmek istiyorum
Sizin yaşadığınız belli ki platonik bir durum imiş . Muhtemelen dediğim gibi geçmişte bir karşılık alamadığınız için ,eski hallerinizin çağrışımı başka bişey değil . Çok takmayın . Kendinizi zorla bir duruma sokuyor gibisiniz :) " aaa ben n'yaptim eşimi mi içten içe haksızlığa mi uğratıyorum " kafasına girmeyin .

Hakimim. Bu uzun zamandır bu şekilde. Dediğim gibi diyalog bile yok aramızda satıcı alıcı ilişkisi kasiyer yni adam. Evliliğimdeki sorun ayrı bir durum. Sadece bu içimdeki heyecan beni huzursuz ediyor. Beni farklı noktalara sevk edecek bi şey eski bi aşk falan değil. Belki de tek taraflı bi hoşlantıydı sadece.
O zaman bunu kendi içinizde de fazla büyütmeyin derim. Eskiye ait biri gecti gitti..

O adamı asla görmeyin, uzaklasın arkadasım derhal. Uzaktan bile bakmayın. Yok oluru yok, kurtulamazsınız onu düşünmekten.. eşiniz için bu fedakarlığı yapın. Onu görmek eşinizden uzaklaşmanızdan ve soğumanızdan baska bi hlta yaramaz.

O adamı asla görmeyin, uzaklasın arkadasım derhal. Uzaktan bile bakmayın. Yok oluru yok, kurtulamazsınız onu düşünmekten.. eşiniz için bu fedakarlığı yapın. Onu görmek eşinizden uzaklaşmanızdan ve soğumanızdan baska bi hlta yaramaz.
Aslında görene dek aklıma gelmiyor normalde ama ne zaman burada görüyorum o zaman yine aynı şeyler oluyor. Eşimi sevmesem neyse onun için de halen gelcek diye bile heyecanlanırım vs hala sadece içim huzursuz diye yazdım. Zaten dediğim gibi geçen sene eşimle görünmüştük bu sene de çocuğumla gördü bi şey varsa da artık önemi onun için de yoktur. Linç yemek için yazmadım buraya gerçekten çok rahatsızım.

Bir boşluk var demek ki dolmayan.
Hoş değil tabii ama insanız işte her iş başımıza geliyor istesek de istemesek de.
Allaha sığının bol bol dua edin.
Eşinizle daha dolu dolu vakitler geçirin,her anın tadını çıkarın.

Bir boşluk var demek ki dolmayan.
Hoş değil tabii ama insanız işte her iş başımıza geliyor istesek de istemesek de.
Allaha sığının bol bol dua edin.
Eşinizle daha dolu dolu vakitler geçirin,her anın tadını çıkarın.
Öyle yapıyorum. Hoş olmayabilir tabi ama insan kalbini kontrol edemiyor bu da benim imtihanım ama ben gayet dik duruyorum hiç taviz vermezdim bunca zaman durum böyle olmasına rağmen eşime hiç haksızlık etmedim o zaman ayrılsaydım belki etmiş olurdum ama ona hep iyi oldm 8 yıl oldu tanıyalı hiç vazgeçmedim halen de çok seviyorum onca şey yaşamamıza rağmen birbirimize hep sahip çıktık. Bu sebeplerden dolayı rahatsızlık duyuyorum yani kendimi ve hissettiklerimi biliyorum bu heyecan duygusu o yüzden rahatsız ediyor beni.

Öyle yapıyorum. Hoş olmayabilir tabi ama insan kalbini kontrol edemiyor bu da benim imtihanım ama ben gayet dik duruyorum hiç taviz vermezdim bunca zaman durum böyle olmasına rağmen eşime hiç haksızlık etmedim o zaman ayrılsaydım belki etmiş olurdum ama ona hep iyi oldm 8 yıl oldu tanıyalı hiç vazgeçmedim halen de çok seviyorum onca şey yaşamamıza rağmen birbirimize hep sahip çıktık. Bu sebeplerden dolayı rahatsızlık duyuyorum yani kendimi ve hissettiklerimi biliyorum bu heyecan duygusu o yüzden rahatsız ediyor beni.
Anladım.
Toparlarsınız kendinizi inşallah.
Eşinizle mutluysanız şeytanın vesvesesidir deyip üzerinde durmayın.
Kafa yordukça kıymetlenmesin gözünüzde,siz evliliğinize,mutluluğunuza odaklanın.
Hafta sonu için küçük bir tatil ayarlayın.
Bir iki hafta sonra hoş bir akşam yemeği.
Bu küçük sürprizler eşleri birbirine daha çok bağlar.

İnsanın kalbi koca bir otel değil herkese ayrı oda açamıyor, sen açsan misafirler birbirini istemez. Bence gerçekten eşinizi sevseydiniz böyle hissetmezdiniz. Kalbimize engel olamayabiliriz diyorsunuz da sevgi de aşk da kalp işi, hiç biri için atarken ötekine dr pırpır eder mi? Uzak durun, eğer iletişime geçmek bir merhaba demek falan istersen de kabul etmeyin

Valla ben anlayamadım sizi. Hem görmesem aklımda değil diyosunuz, hem görünce etkileniyorum diyosunuz. Bence anlatmaya yazmaya değer bişey bile değil yaşadığınız .

Eşimin başına gelen bi durum yok kalbimizi kontrol edemeyebilirz ama ben ona hiç yanlış yapmadım yani o empatiyi zaten yapıp ona göre davranıyorum
Eşinizle sevgiliyken bu adamdan hoşlanmaya başlamadınız mı? Bunun nesi yanlış değil? Şimdi de görünce heyecanlanıyorsunuz.Bencede acımalı içiniz.

Bende bunu anlamıyorum. Evlilik bir tercihtir. Biriyle yola çıkarsın, geçmişi geride bırakırsın.
unutamadığınız, içinizde ukde kalan eski sevgiliniz varsa evlenmeyin. Yazık değil mi karşınızdakine?
Bence bu da bir nevi aldatma. Aklınızda %100 sadık değilsiniz.

Anladım.
Toparlarsınız kendinizi inşallah.
Eşinizle mutluysanız şeytanın vesvesesidir deyip üzerinde durmayın.
Kafa yordukça kıymetlenmesin gözünüzde,siz evliliğinize,mutluluğunuza odaklanın.
Hafta sonu için küçük bir tatil ayarlayın.
Bir iki hafta sonra hoş bir akşam yemeği.
Bu küçük sürprizler eşleri birbirine daha çok bağlar.
Teşekkür ederim böyle anlayıp yardımcı olmaya çalıştığınız için. Eşimle her zaman için ilişkiyi taze tutmaya çalışıyoruz zaten 8 yıl olmuşken hala ilk günkünden bi şey değişmedi benim adıma.

Back
X