• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İtiraf ediyorum içim acıyor sizce neden böyle

İnsanın kalbi koca bir otel değil herkese ayrı oda açamıyor, sen açsan misafirler birbirini istemez. Bence gerçekten eşinizi sevseydiniz böyle hissetmezdiniz. Kalbimize engel olamayabiliriz diyorsunuz da sevgi de aşk da kalp işi, hiç biri için atarken ötekine dr pırpır eder mi? Uzak durun, eğer iletişime geçmek bir merhaba demek falan istersen de kabul etmeyin
Misafir ettiğim kimse yok ama. Belki huzursuz olduğum bi dönem ilgisi hoşuma gitmiştir ama ben o tavizi hiç vermedim. Zaten herkeste hissettiklerini belli etmezsin der yani haberi bile yok bu durumdan. Ben hislerimden rahatsız olduğum için yazdım. Eşime evladıma kendime hakimim ve hep bu sevgime sadık kaldım.

Kadın ya da erkek kendimizi bir başkasının gözünden görmeye, sevilmeye beğenilmeye değer olduğumuzu hissetmeye aşığız adeta. Eşinde hissetmediğini hissetmişsin. Fakat dikkat et aramızda birşey olmadı diyorsun ama bu duyguları yaşayan kadın ya da erkek bir şekilde hislerini belli eder. Farkında olarak ya da olmadan zarf atıyor olabilirsin. Yapma.

Teşekkür ederim böyle anlayıp yardımcı olmaya çalıştığınız için. Eşimle her zaman için ilişkiyi taze tutmaya çalışıyoruz zaten 8 yıl olmuşken hala ilk günkünden bi şey değişmedi benim adıma.
Çok sevindim.
Daha iyi olun inşallah.

Bende bunu anlamıyorum. Evlilik bir tercihtir. Biriyle yola çıkarsın, geçmişi geride bırakırsın.
unutamadığınız, içinizde ukde kalan eski sevgiliniz varsa evlenmeyin. Yazık değil mi karşınızdakine?
Bence bu da bir nevi aldatma. Aklınızda %100 sadık değilsiniz.
Ukte kalan bi şey veya bi sevgili yok. Eşim benim ilkimdi ve onunla da evlendim pişman da değilim seviyorum da. Sadece bir heyecan ve ben de bunu aşmak istiyorum bi şeyleri düzeltme adına bizim ülkede kimseyle konuşamayız herkes her boku yer ama hislerini açıkça söyleyen yardım isteyen insan hep ayıplanır. Ben bi şey yapmadım sadece bu durumdan rahatsızım ve kurtulmak istiyorum. Bir amacım olsa eşimle çocuğumla görünmem zaten. Daha farklı görünürdüm herhalde.

İyi geceler arkadaşlar.
3 yıldır evliyim 1 çocuğum var. Her evlilikteki kadar sorunlarım olsa da mutlu ve severek bi evlilik yaptım. Evlilik öncesi ailem eşimi istemiyordu işi hep yokuşa sürüyorlar zorlaştırıyorlardı bi süre sonra insn usanıyor. O sıralar tatil beldesinde bi çocuk hareketleriyle yakınlaşmaya başladı yada ben öyle dusunmek istedim. Sonra devamlı onu görmek istiyordum falan filan ama sadece bi heyecan işiydi yani. Sonra ayrılmak istedim o zaman sevgilim olan eşimden yorulduğumu yıprandığımızı söyleyerek o aksine vazgeçmedi olduğum şehre geldi bizi yeniden topladı bana o gücü sevgisini yeniden yükleyip döndü hatta şehre geri döndüğümde araba ayarlayıp içini süsleyip beni lunaparka götürmüştü harika bi gün geçirmiştik Eşimi gerçekten seviyorum hatta aşığım ama hala o çocuğu görünce içim bi değişik oluyor bi heyecan kaplıyor beni. Bugün çocuğumla gördü. Ve bence çok şaşırdı. İçim hem rahatladı yanlış yapmadığım için hem rahatsız oldu. Asla yanlış bi şey yapmadım ve aramızda satıcı alıcı dışı bi iletişim geçmedi. Neden huzursuzum kalbim niye böyle yapıyor
unut gitsin bence üzerinde durmaya değen bir ayrıntı değil. boş vaktinin çokluğundan kafanı meşgul etmiş.

Aslında görene dek aklıma gelmiyor normalde ama ne zaman burada görüyorum o zaman yine aynı şeyler oluyor. Eşimi sevmesem neyse onun için de halen gelcek diye bile heyecanlanırım vs hala sadece içim huzursuz diye yazdım. Zaten dediğim gibi geçen sene eşimle görünmüştük bu sene de çocuğumla gördü bi şey varsa da artık önemi onun için de yoktur. Linç yemek için yazmadım buraya gerçekten çok rahatsızım.
Ben de kınamıyorum yardımcı olmak icin yazdım. Benzer durumu evli degilken yaşamıştım. Yani hic konusmasan bile bir bakışı gününü mahvetmeye yetiyor. O yüzden tek cozumu görmemek diye nacizane fikrimi yazdım. İnsanevladıyız başımıza hersey gelebilir linc ne haddime olabilr yani

Güzel zamanlar gecirmissiniz ama benim düşüncem o kişiyi değil, o kişi ile yaşadığın güzel duyguları özlüyorsun. Bu hayatımızın genelinde var.

Güzel zamanlar gecirmissiniz ama benim düşüncem o kişiyi değil, o kişi ile yaşadığın güzel duyguları özlüyorsun. Bu hayatımızın genelinde var.
Hiç zaman geçirmedik ki. Adamı tanımıyorum bile dediğim gibi kasiyer, aramızda aldı verdiden öte bi durum yok, olmadı.

Ben de kınamıyorum yardımcı olmak icin yazdım. Benzer durumu evli degilken yaşamıştım. Yani hic konusmasan bile bir bakışı gününü mahvetmeye yetiyor. O yüzden tek cozumu görmemek diye nacizane fikrimi yazdım. İnsanevladıyız başımıza hersey gelebilir linc ne haddime olabilr yani
Aynen geliyor işte. Düşüncesi bile beni rahatsız ediyor zaten kendime kızıp duruyorum yardım almak adına yazdım size bilirsiniz duygularımızı kolay kolay kimseye açamıyoruz ayıplanıyoruz.

Hakimim. Bu uzun zamandır bu şekilde. Dediğim gibi diyalog bile yok aramızda satıcı alıcı ilişkisi kasiyer yni adam. Evliliğimdeki sorun ayrı bir durum. Sadece bu içimdeki heyecan beni huzursuz ediyor. Beni farklı noktalara sevk edecek bi şey eski bi aşk falan değil. Belki de tek taraflı bi hoşlantıydı sadece.

evliliğinizdeki cinsel sorun aslında konunun direkt özü.. sex life diye oyunculuğu aşırı b.ktan, aşırı cinsellik içeren bi dizi var.. mevzu aslında kadının evliğinde ideal kocası ile mutlu ve huzurlu olmasına rağmen cinselliğe aç olmasından kaynaklı eski sevgilisini arzuluyor olması..
tüm kadınların kocaları ile yaşayamadıkları cinsellikleri sonucunda başka erkekleri arzulamaları normaldir. her arzudan kocayı aldatma vb şeyler çıkacak diye bir kaide yok. böyle arzular duyabilirsiniz.. bunun düzelmesi için kocanızla cinsel sorunlarınızı aşmalısınız..

Back
X