İtiraf Ediyorum Onları Çok Kıskanıyorum..

_MAJESTE_

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2015
10.116
23.710
478
32
Her türlü yorum ve eleştiriğe acıgım.. sizlere içime dökmek için yazıyorum bu aralar iyi değilim..
eski konumda eşimin ailesi tarafından dıslandıgımı bahsetmiştim sizlere..
Herkes diyor aslnda boşver en iyisi böle olmak mesafeli olmak ama benim çok zoruma giden şeyler var ve ne yazık ki onları kıskandıgımı anladım bunu kendime itiraf edebldim dün..
özellikle eltim ve görümcem cok dışlıyorlar beni onlar cok iyiler ben kötüyüm kötü gelinim.. bende hep mesafeli durdum
üniversite okudum bir işim var eşim var kızım var bilgiliyim kültürlüyüm lakin bunlar yetmiyormuş
mesela insanlar karsısında bir duruşum yok güclü değilim cok zayıfım herşeye aglarım yahut içime atarm
laf söyleyenlere karsı cevap veremem o yüzden herkez ezmeye kalkar.. ben ise sadece susarm .. eşim cok kızar susma diye yapamıyorum..
bırak boşver susmak erdemliktir dediler sustum olmadı.. susanı meger se daha cok eziyorlarmış bu hayatta.
suctukca üzerine geliyorlarmış mesela
görümcem ; ilk okul mezunu.. ben ondan cok öndeyim her konuda okul olsun yaşam tarzı olsun giyim kuşam olsun aynada bir bakıyorum ondan cok daha güzelim daha kültürlüyüm bilinçiyim.. ben bu insanı neden kıskanıyorum ki diyorum ? cok sivri dillidir mesela otoriterdir anında lafını yapıştırır nabza göre serbet verir her ortamda nasıl davranacagını bilir cok yalakalık yapar iki yüzlüdür belkide bu yüzden seviliyordur..
ben ise sabitim.. neysem oyum kimseye yalakalık iki yüzlülük yapamıyorum belkide bu yüzden dıslanıyorum sevilmiyorum
eltim deseniz o na keza onunla şartlarmız aynı aslnda oda çalışıyor okumuş etmiş bir insan..
Onlarn iyi olmalarnı cok kıskanıyorum benim kmsem yok kızımdan ve eşimden başka..
ailem lede mesafelym ölesine görüşürüm anneme derdimi sıknıtımı hiç anlatamam zaten baştan beri evlilğime karşılardı şimdide en ufak birşeyde ayrıl derler bana .. bir arkadaşım yoktur.. tek kızım zaten kardeşim dahi yok gelip gittiğimiz kimsemiz yok kv kp ve annemlerden başka belkide bu nedenle kafama cok takıyorum onları
iş yernde bir ben varm birde erkek bir arkadaş.. ikimiz calışıyoruz sosyalleşeceğim bir ortam kesinlikle yok yine allaha şükür eşim ve kızım var..
Mesela biryere gittikleri zaman sosyal medyada felan paylaşırlar cok kıskanırım ben onlara naptmda dıslandm derim.. onlar gibi iki yüzlü cıkarcı yalaka yüzüne gülüp arkasndan iş mi cevirmem lazmmış insanlarm derim hep =(
birbirlerine gidip gelirler içim içimi yer =(
dün ögrendm ki tatile gideceklermiş birlikte
eltim kaynım görümcem eşi ve cocuklar nasıl kıskandım bir bilseniz.. acaip morelim bozuldu yüzüm düştü
tabiki kıskandımı eşime belli etmek istemiyoum
ben bu psikolojiden nasıl kurtulabilirim ? onları nasıl takmamaya saglayabilirim kendimce kıskanmayayı lütfen yardım edin bu halimi hiç iyi görmüyorum

itiraf ediyorum bütün konularınızı okuduğumda onları çok kiskandiginizi anlamıştım :)

Ama bunun için size ay sen ne yapiyorsun demem çünkü insani duygular bunlar, normal şeyler

Siz oldugunuz gibi olmaya devam edin başkası olmak için sakin çaba harcamayın.

Ayrıca herkez değil herkes :KK66:

biliyormusunuz sizi cok iyi anlıyorum direk içimden bunu demek geldi
aslnda bu bir tür kıskanclık değil yşaadıklarınızdan dolayı böyle hissediyorsunuz keşke bir arkadaş cevreniz olsa idi onları hiç mi hiç takmazdnz böyle kendinize yazık edersiniz bırakın ne halleri varsa görsünler szde eşinizle gidin tatile eşinizle ypaın etkinlikler mesela kızınız la onlarda ne halleri varsa görsün
gün gelir devran döner =)

O kadar okumuş etmiş bilgili kültürlü insanlar, bir gorumce bir elti bir de kaynana karşısında ezilip yok olup gidiyorlar.
Piskoloji denen birşey kalmıyor.
Bi yerden sonra kopmuş oluyorlar hatta onlardan bağımsız bir konuyu düşünemez değerlendirmez oluyorlar.
Hey gidi yalan dünya. ..

O kadar okumuş etmiş bilgili kültürlü insanlar, bir gorumce bir elti bir de kaynana karşısında ezilip yok olup gidiyorlar.
Bi yerden sonra kopmuş oluyorlar hatta onlardan bağımsız bir konuyu düşünemez değerlendirmez oluyorlar.
Hey gidi yalan dünya. ..
bende sanrım buna örnek bir gelinim.. o kadar okudum ettim mesleğimi elime aldm ama kv görümce elti derken hastalıklı bir insan oldum cıktm dayanamıyorum su an bu kelimeleri yazarken göz yaşlarımı tutamıyorum ..
onları kıskanmak hele.. ölümden beter benim için

Bu sizin yapınız öncelikle bunu kabul edin.Susmak yani.Ben görümceniz tarzındaki insanlara cahil cesaretli diorum mesela.Hiçte sevmem o tarz tipleri.Muhtemelen bi çevreniz olmadığı için onlara sardınız.Kendinize iş hariç mesgaleler bulun hobileriniz olsun mesela.Ne kadar oyalanır beyninizi meşgul ederseniz bu tarz saplantılardan kurtulursunuz.

biliyormusunuz sizi cok iyi anlıyorum direk içimden bunu demek geldi
aslnda bu bir tür kıskanclık değil yşaadıklarınızdan dolayı böyle hissediyorsunuz keşke bir arkadaş cevreniz olsa idi onları hiç mi hiç takmazdnz böyle kendinize yazık edersiniz bırakın ne halleri varsa görsünler szde eşinizle gidin tatile eşinizle ypaın etkinlikler mesela kızınız la onlarda ne halleri varsa görsün
gün gelir devran döner =)
hiç birşeyden keyif almaz olum sanrm depresyona girdim bunlar yüzünden birde kıskanmaya basladm bu halim hiç iyi değil kendime gelemiyorum bu kadar mı acizim ben

Bir söz vardır. "Köpeklerin kardeşliği aralarına kemik atılana kadardır" diye. Sabırla bekleyin. En nefret ettiğim insan tipi, sürekli dışlama peşinde olup karşısındaki ezmeye çalışan kişiler. Böyle insanları kıskanmaya bile değmez.
haklısınız biliyorum kıskanmaya bile değmez ama elimde değil acaip kıskanıyorum onları delirmeye başladım artık sanırım sabrede sabrede sabır taşı olduum
biri ile iyi olup bir başkasını dıslamak.. ne kadar kötü birşey. aslnda benm hazmedemediğim iyi olmaları değil dıslanmam =( dün kendime itiraf ettm ya kıskandımı bittim bilyormsnz.. herşey boş geliyor hayattan zevk alamaz oldum nasıl kurtulabilirim bu halimden sizce ?

Merhaba medcezircim benim eltim yok 3 görümcem var onlarla şimdiye kadar aram hep iyi oldu . Ama eğer sizin durumda olsam bende kesin kıskanırdım benim ne farkım var neden beni dışladılar vs diye düşünürdüm . Bence bunlar çok insani duygular yani normal buluyorum. Çözüme gelince beyninde bitireceksin . Veya doktora gideceksin ki bence bu çok gereksiz olur ama tabi senin bileceğin iş

Peki neden kimseniz yok etrafınız da ? Aileler hariç. Bende eşimin ailesiyle iyi değilim aynı sitedeyim üstelik ,kardeşleri gelir eşleri çocukları,akrabaları gelir gezer tozarlar paylaşırlar da görürüm,ama umrumda olmaz onlar beni kıskansın :) onlar beni önemsesin,benim eşim dostum bana yeter,zira bana zarar veren insanları düşünerek kaybedecek zamanım yok.Ayrıca bir araya gelmekdende çekinmem giderim işime geldiği gibi davranır gelirim ( hep bi bitsede gitsek modunda olduğum için kendileri huzursuz oluyolar bu arada ) :)

Bu sizin yapınız öncelikle bunu kabul edin.Susmak yani.Ben görümceniz tarzındaki insanlara cahil cesaretli diorum mesela.Hiçte sevmem o tarz tipleri.Muhtemelen bi çevreniz olmadığı ici için onlara sardınız.Kendinize iş hariç mesgaleler bulun hobileriniz olsun mesela.Ne kadar oyalanır beyninizi meşgul ederseniz bu tarz saplantılardan kurtulursunuz.
hiç bir hobi edinmek istemiyorum aslnda.. eve gidiyorum zaten evin işi gücü yemek as bir bakmsız gece olmuş sadece kızımla ilgileniyorm eşimle ilgleniyorum pazar günü ise eşim ve kızım birlikte birşeyler yapıyoruz ama aklımda sürekli onlar cıldırmak üzereyim.. hiç yüzüm gülmez oldu
hele tatile gideceklerini ögrendim ya salya sümük aglıcam oturup hey allahım ne hale geldim ben böyle =(

bende sanrım buna örnek bir gelinim.. o kadar okudum ettim mesleğimi elime aldm ama kv görümce elti derken hastalıklı bir insan oldum cıktm dayanamıyorum su an bu kelimeleri yazarken göz yaşlarımı tutamıyorum ..
Konu sahibi sakin olun bunun okumayla görmeyle ilgisi yok hayatın gerçeği bunlar

Şöyle düşünün üç arkadaşsiniz ve ikisi sizi istemiyor,sevmiyor,disliyor.üzülmez misiniz? aynı şey işte insanız robot değiliz duygularımız var

Ama bu duyguları yönlendirmek bizim elimizde biraz umursamaz olsanız biraz görmezden gelseniz biraz aklınızdan çıkarsınız

haklısınız biliyorum kıskanmaya bile değmez ama elimde değil acaip kıskanıyorum onları delirmeye başladım artık sanırım sabrede sabrede sabır taşı olduum
biri ile iyi olup bir başkasını dıslamak.. ne kadar kötü birşey. aslnda benm hazmedemediğim iyi olmaları değil dıslanmam =( dün kendime itiraf ettm ya kıskandımı bittim bilyormsnz.. herşey boş geliyor hayattan zevk alamaz oldum nasıl kurtulabilirim bu halimden sizce ?
Sizin ki kıskanmak değil sizinki yalnız kalmak... Yanınızda kafa dengi birisi olsa ya da telefonda sürekli sohbet edebildiğiniz samimi bir arkadaşınız olsa böyle düşünmezsiniz emin olun. Yalnız kaldığınız için sıkılıyorsunuz sadece bu. Sevmiş olsanız onları evet kıskanırdınız ama siz onları değil de " neden ben yalnızım" düşüncesi ile bunları düşünüyorsunuz. Eşiniz sizin arkanızda bir tane evladınız var. Alın ikisini de güzel bir tatile çıkın kafa dinleyin.

Merhaba medcezircim benim eltim yok 3 görümcem var onlarla şimdiye kadar aram hep iyi oldu . Ama eğer sizin durumda olsam bende kesin kıskanırdım benim ne farkım var neden beni dışladılar vs diye düşünürdüm . Bence bunlar çok insani duygular yani normal buluyorum. Çözüme gelince beyninde bitireceksin . Veya doktora gideceksin ki bence bu çok gereksiz olur ama tabi senin bileceğin iş
beynimde bitiremiyorum olmuyor cok denedim imkanı yok napacagım =( eşim diyor ne oldu sana neden durgunsun bölesin
eşime eltm ve ablanı kıskanıyorum beni dısladıkları için herşey zoruma gidiyor diyemiyorum =(

Hey gidi yalan dünya. ..
O kadar güzel yazmışsın ki arkadaşım...
Bence içsel mutluluğu yakalamak gerek önce.
Bana bunu bir arkadaşım söylemişti,onun bir sıkıntısına yardımcı olmak istemiştim "ama ben olsam..." diye cümleye başlamıştım ki "senin yüreğindeki huzuru yakalayabilseydim zaten senin yaptığını yapardım" demişti.
Gerçekten hani bir söz var ya,"kendinle mutluysan hiç kimseyle derdin olmaz" diye. Karı koca mottomuz budur bizim. Dışarıdaki gerçekten dışarıdadır,kendi ana babamız bile olsa.

beynimde bitiremiyorum olmuyor cok denedim imkanı yok napacagım =( eşim diyor ne oldu sana neden durgunsun bölesin
eşime eltm ve ablanı kıskanıyorum beni dısladıkları için herşey zoruma gidiyor diyemiyorum =(
Bence başka senin anlayamadığın sebebler de var gibime geldi yA sen sessizce bi doktora git istersen

Anaam tamam tamam sakin ol.
Herseyin başı sağlık. Bak şimdi bir dişin ağrısın ne gorumce kalır ne elti :olamaz:Bu ara iyi dış ağrısı çektim.
Allah sağlık versin gerisi boş. Bunuda en iyi hastanelerde koşturan insanlar anlar.
Bide yatarken ölümü düşün .Ne kadar anlamsız şeylere üzüldüğünü farkedip kendini toplamaya basliyacaksin.

Sizin ki kıskanmak değil sizinki yalnız kalmak... Yanınızda kafa dengi birisi olsa ya da telefonda sürekli sohbet edebildiğiniz samimi bir arkadaşınız olsa böyle düşünmezsiniz emin olun. Yalnız kaldığınız için sıkılıyorsunuz sadece bu. Sevmiş olsanız onları evet kıskanırdınız ama siz onları değil de " neden ben yalnızım" düşüncesi ile bunları düşünüyorsunuz. Eşiniz sizin arkanızda bir tane evladınız var. Alın ikisini de güzel bir tatile çıkın kafa dinleyin.
bende tam bunu yazacaktm konu sahibinin durumu kıskanmak değil yalnızlık yalnız kaldıkca onlara sarar olmuş.. bir arkadaş cevresi olsa böyle olmaz onları hiç mi hiç takmazdı
amann benden uzak olsunlar da ne halleri varsa görsün derdi
ama kızcagız şimdi diyemiyor çünkü yalnız.. çünkü hiç arkadaşı yok eger tatile gitme imkanları varsa konu sahibi sizde gidin lütfen yapmayn böyle hasta olursunuz bırakın dıslasınlar allah büyük =(

Back
X